Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer sejas mitrinātājs kombinētai ādai

Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer sejas mitrinātājs kombinētai ādai Skatīt lielāku

Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer sejas mitrinātājs kombinētai ādai

Produkta ID: 63263
Prekės ID: 63263

28,49 €

Produkta ID: 63263
Prekės ID: 63263

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, samazina poras, mīkstināšanai, noņem ādas spīdumu, barošanai, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, nomierinošs līdzeklis, novērš pietūkumu, samazina noguruma pazīmes, uzlabo ādas tekstūru
Produkta tips Mitrinātājs, Mitrinātājs
Ādas stāvoklis/tips Jaukta tipa ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar minerāliem, Ar alveju, Ar hammam, Bez alkohola, Bez ĢMO, Bez Parabēniem, Piemērots vegāniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer - ir ātri uzsūcošs, eļļas nesaturošs dienas mitrinātājs, kas izveidots ar Osmoter™, ekskluzīvu mitrinošu Nāves jūras minerālu maisījumu, kas, kā pierādīts, palielina ādas mitrumu. Šis produkts nodrošina kombinētu ādu ar līdzsvarotu mitrināšanu un samazina poru izskatu, atstājot ādu maigu un bez nevēlama spīduma.

- Osmoter™: ekskluzīvs spēcīgu minerālu maisījums, kas iegūts tieši no Nāves jūras. Tas darbojas kā "mitruma magnēts", kas mitrina un baro ādu.

- Alveja: sulīgs augs, kas aug karstā, sausā klimatā, pazīstams ar ūdeni bagāto, barojošo iekšējo želeju ar mitrinošām, pretiekaisuma un nomierinošām īpašībām.

- Raganu lazda: sastopams Ziemeļamerikā un Āzijā, šis ziedošais krūms palīdz mazināt pietūkumu, nogurumu, uzlabo ādas tekstūru, samazina poras un samazina iekaisumu.

- Bez alkohola, bez ĢMO, bez parabēniem, piemērots vegāniem.

Lietošana: katru dienu uzklāt uz attīrītas sejas un kakla. Viegli iemasēt.

Aqua (Mineral Spring Water), Hexyl Laurate, Cyclomethicone, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propanediol (Corn derived), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Squalene (Phytosqualene), Panthenol (Pro Vitamin B5), Allantoin, Bisabolol, Alanine, Glycine, Magnesium Aspartate, Creatine, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol (Vitamin E), Phenoxyethanol, Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Menthyl Lactate, Parfum (Fragrance), Farnesol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Geraniol, Alpha Isomethyl Ionone, Urea, Saccharide Hydrolysate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Beta-Sitosterol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Lecithin, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: katru dienu uzklāt uz attīrītas sejas un kakla. Viegli iemasēt.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Mitrinātājs
Mitrinātājs

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer sejas mitrinātājs kombinētai ādai

Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer sejas mitrinātājs kombinētai ādai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.