Astrid Self-Tanning Spray For Face And Body pašiedeguma sprejs

Astrid Self-Tanning Spray For Face And Body pašiedeguma sprejs Skatīt lielāku

Astrid Self-Tanning Spray For Face And Body pašiedeguma sprejs

Produkta ID: 46805
Prekės ID: 46805

8,79 €

Produkta ID: 46805
Prekės ID: 46805

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 150 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pašiedeguma līdzeklis, piešķir dabisku efektu, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, apkaro novecošanās pazīmes, mīkstināšanai, attīra, izlīdzina ādas toni, padara ādu tvirtāku, veicina pašiedegumu, maskē ādas nepilnības
Produkta tips Sauļošanās/iedeguma līdzekļi, Izsmidzināms, Izsmidzināms līdzeklis, Izsmidzināms līdzeklis, Izsmidzināms, Pašiedeguma līdzeklis, Pašiedeguma aerosols ķermenim, Pašiedeguma aerosols
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Sejai
Īpašības Ar Glicerīnu, Ar Betāniju, Ar rīcineļļu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Pienskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Pateicoties īpašai formulai ar rūpīgi atlasītām aktīvajām sastāvdaļām, Astrid Self-Tanning Spray For Face And Body sprejam piemīt izcilas ādu kopjošas īpašības, intensīvi piesātina ādu ar atdzīvinošu mitrumu, mīkstina un rada dabiski skaistu, vienmērīgu iedegumu. Pateicoties patīkamajai, maigajai konsistencei, to ir viegli uzklāt un vienmērīgi sadalīt uz ādas, atstājot smalku smaržu. Sprejs ātri iesūcas ādā, nenotraipot drēbes. Astrid Self-Tanning Spray ķermeņa spreju var izmantot kā pamatu, lai maskētu esošās ādas nepilnības.

Astrid Astrid Self-Tanning Spray pašiedeguma sprejs ir ideāli piemērots visiem ādas tipiem, palīdzot ātri un bez piepūles sasniegt vēlamo toni bez saules un solārija. Produtks nav paredzēts aizsardzībai pret UV staru negatīvo ietekmi.

Lietošana:

Izsmidziniet produktu plānā, vienmērīgā kārtā uz ādas. Pēc produkta lietošanas nomazgāt rokas. Lai iegūtu intensīvāku toni, atkārtojiet uzklāšanu pēc 2-3 stundām. Lai saglabātu iedegumu, ik pēc 3-4 dienām jāatjauno pašiedegums.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Glycerin, Propanediol, Dihydroxyacetone, Betaine, Ethoxydiglycol, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, Ethylhexylglycerin, Lactic acid, Phenoxyethanol

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Izsmidziniet produktu plānā, vienmērīgā kārtā uz ādas. Pēc produkta lietošanas nomazgāt rokas. Lai iegūtu intensīvāku toni, atkārtojiet uzklāšanu pēc 2-3 stundām. Lai saglabātu iedegumu, ik pēc 3-4 dienām jāatjauno pašiedegums.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Izsmidzināms
Izsmidzināms līdzeklis
Sauļošanās/iedeguma līdzekļi
Izsmidzināms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Astrid Self-Tanning Spray For Face And Body pašiedeguma sprejs

Astrid Self-Tanning Spray For Face And Body pašiedeguma sprejs

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.