Bielenda Professional Gold Firming Mask nostiprinoša sejas maska

Bielenda Professional Gold Firming Mask nostiprinoša sejas maska Skatīt lielāku

Bielenda Professional Gold Firming Mask nostiprinoša sejas maska

Produkta ID: 42800
Prekės ID: 42800

14,49 €

Produkta ID: 42800
Prekės ID: 42800

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 175 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Padara ādu tvirtāku, atjaunošanai/barošanai, apkaro novecošanās pazīmes, kopj, mitrināšanai, stiprināšanai, barošanai, samazina noguruma pazīmes, pret grumbām, tvirtumu piešķirošs, stimulē kolagēna izstrādi
Produkta tips Maska
Ādas stāvoklis/tips Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Kolagēnu, Ar zelta daļiņām
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Palutiniet savu sejas ādu ar Bielenda Gold Firming Mask sejas masku, kuras pamatā ir koloidālais zelts. Šis ir sevišķi vērtīgs komponents, pateicoties kuram tiek aktivizēta kolegēna un elastīna sintēze, kuri ir tik svarīgi un nepieciešami, lai saglabātu ādas tvirtumu un elastību.

Kā arī sejas maskai piemīt atjaunojošas, mīkstinošas un nostiprinošas īpašības, pateicoties kaviāra ekstrakta klātbūtnei. Tiek atjaunots ādas reljefs un aizpildītas grumbiņas. Pēc regulāras Bielenda Gold Firming Mask sejas maskas lietošanas sejas āda iegūst pievilcīgas kontūras, vecuma pazīmes kļūs daudz mazāk pamanāmas. Piemērots sievietēm pēc 35 gadu vecuma.

Lietošanas veids: uzklāt uz attīrītas sejas  un kakla ādas, kā arī dekoltē zonas. Atstāt iedarboties uz 20 minūtēm, tad noskalot ar siltu ūdeni.

Aqua (Water), Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ethoxydiglycol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-18, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Palmitoyl Tripeptide-5, Gold, Caviar Extract, Rahnella/Soy ProteinFerment, Palmitoyl Oligopeptide, Glyceryl Polymethacrylate, PEG-8, Sodium Polyacrylate, Polysilicone-11, Laureth-12, Polyacrylamide /C13-14 Isoparaffin/Laureth-7, Silica, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (Acid Yellow 23), CI 14700 (FD&C Red No.4).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošanas veids: uzklāt uz attīrītas sejas  un kakla ādas, kā arī dekoltē zonas. Atstāt iedarboties uz 20 minūtēm, tad noskalot ar siltu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Bielenda Professional Gold Firming Mask nostiprinoša sejas maska

Bielenda Professional Gold Firming Mask nostiprinoša sejas maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.