Bielenda Professional Supremelab Pro Age komplekts sejai (50 ml. krēms + 30 ml. serums)

Bielenda Professional Supremelab Pro Age komplekts sejai (50 ml. krēms + 30 ml. serums) Skatīt lielāku

Bielenda Professional Supremelab Pro Age komplekts sejai (50 ml. krēms + 30 ml. serums)

Produkta ID: 53347
Prekės ID: 53347

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

24,99 €

Produkta ID: 53347
Prekės ID: 53347

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret grumbām, apkaro novecošanās pazīmes, nogludina, izlīdzinošs, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, mitrināšanai, barošanai, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, novērš sausuma sajūtu, stimulē šūnu atjaunošanos, nomierinošs efekts, atjauno vitalitāti, tonē, samazina noguruma pazīmes, stimulē kolagēna izstrādi
Produkta tips Sejas kopšanas komplekts, Dienas krēms, Krēms, Pretgrumbu krēms, Nakts krēms, Sejas krēms, Serums
Ādas stāvoklis/tips Nobriedušai ādai, Sausai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar peptīdiem, Ar Hialuronskābi, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar skvalānu, Ar avokado eļlu, Ar mandeļu eļļu, Ar Glicerīnu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar rīcineļļu, Ar Rīsu Proteīniem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Bielenda Professional Supremelab Pro Age Kit komplekts ir paredzēts nobriedušas ādas kopšanai, jo palīdz stiprināt epidermu, atjauno tās tvirtumu un elastību, kā arī efektīvi cīnās ar grumbām. Komplektā esošie produkti ir papildināti ar unikālu peptīdu kompleksu, kas palēnina ādas novecošanos, izlīdzina, atjauno un manāmi nostiprina to.

Komplekts sastāv no:

Bielenda Professional Supremelab pretgrumbu sejas krēms, kas lieliski cīnās ar ļenganu, sausu ādu, izlīdzina grumbas un novērš to parādīšanos. Produkts baro, mitrina epidermu, veicina šūnu atjaunošanos un aizsargā sejas ādu no dehidratācijas, oksidatīvā stresa un citiem bojājumiem, tādējādi palīdzot atjaunot epidermas vitālo un veselīgu stāvokli.
Bielenda Professional Supremelab Anti-Wrinkle Serum pretgrumbu serums, kas piešķir ādai tvirtumu, uzlabo tekstūru un palīdz efektīvi cīnīties ar ādas novecošanos. Koncentrēta produkta formula ar peptīdiem un hialuronskābi atjauno ādas optimālo mitruma līdzsvaru, izlīdzina tās virsmu un uzlabo epidermas spriedzi un elastību. Āda tiek atjaunota, tonizēta, kļūst dzīvības pilna un gluda, grumbas ir manāmi samazinātas.


Tikai profesionālai lietošanai.

Komplektā: Bielenda pretgrumbu sejas krēms 50 ml. un pretgrumbu serums sejai 30 ml.

Kā lietot sejas krēmu: Uzklājiet produktu uz tīras, sausas sejas un kakla ādas. Lietojiet no rīta un/vai vakarā.

Seruma lietošana: Uzklājiet produktu uz tīras, sausas sejas un kakla ādas. Lietojiet no rīta un/vai vakarā. Serumu var lietot kā atsevišķu līdzekli vai kombinācijā ar sejas krēmu.

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu iepakojums, kā arī piederumi (dušas želejas, losjoni utt.) tiek pastāvīgi atjaunināti un var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Cream: Aqua (Water), Glycerin, Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Trehalose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Rice Protein, Tocopherol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vegetable Oil, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Dmdm Hydantoin, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Ci 17200/Acid Red 33, Ci 60725/Violet 2. Limonene, Linalool. Serum: Aqua (Water), Glycerin, Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Trehalose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Rice Protein, Tocopherol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vegetable Oil, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Dmdm Hydantoin, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Ci 17200/Acid Red 33, Ci 60725/Violet 2. Limonene, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Serums
Sejas krēms
Pretgrumbu krēms
Dienas krēms
Nakts krēms

Uzrakstīt atsauksmi

Bielenda Professional Supremelab Pro Age komplekts sejai (50 ml. krēms + 30 ml. serums)

Bielenda Professional Supremelab Pro Age komplekts sejai (50 ml. krēms + 30 ml. serums)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.