Bio Oil PurCellin Oil ādas kopšanas līdzeklis 200 ml.

Bio Oil PurCellin Oil ādas kopšanas līdzeklis 200 ml. Skatīt lielāku

Bio Oil PurCellin Oil ādas kopšanas līdzeklis 200 ml.

Produkta ID: 12968
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 12968
Komentāri: 9

20,99 €

Produkta ID: 12968
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 12968
Komentāri: 9

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, uzlabo ādas tekstūru, mitrināšanai, atjaunojošs, izlīdzina ādas toni, pret strijām , apkaro novecošanās pazīmes, uztur ādas mitruma līdzsvaru, veicina sadzīšanu, novērš sausuma sajūtu, nodrošina elastību, uztur ādu veselīgu, kopj, koriģējošs, tekstūras uzlabošanai, padara mazāk redzamas rētas / strijas, aizsargā, novērš pigmentētu plankumu parādīšanos, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atslābina , atsvaidzinošs, atsvaidzina, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, ilgtermiņa ietekme, samazina jutīgumu, mīkstinošs, neizraisa alerģiju, novērš krāsas maiņu, maskē ādas nepilnības, samazina hiperpigmentāciju, attīra, padara ādu tvirtāku, stiprināšanai, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, mīkstināšanai, izgaismo ādu, tonē, nepadara smagnējus
Produkta tips Eļļa
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar Vitamīniem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgu kompleksu, Par A vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar augu eļļām, Ar ēteriskajām eļļām, Ar saulespuķu eļļu, Ar Lavandas eļļu, Ar kliņģerīšu ekstraktu, Ar kumelīšu eļļu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar antioksidantiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bio Oil PurCellin Oil eļļa mitrina ādu un izlīdzina tās toni, tādējādi palīdzot cīnīties ar rētām vai strijām.

Intensīvais produkts ir izstrādāts, domājot par ādas skaistumu un veselību. Tāpēc šī Bio Oil eļļa nāk palīgā, kad āda ātri stiepjas, piemēram, pusaudža gados vai grūtniecības laikā. Produkts palīdz mitrināt, mīkstina ādu un palīdz novērst striju parādīšanos. Taču Bio Oil eļļu pret strijām var izmantot arī, lai cīnītos ar rētām, nokarenu ādu, sausumu vai nevienmērīgu ādas toni. Tāpēc tas ir produkts, kas mitrina, mīkstina ādu un palīdz saglabāt tās jaunību.

Produkts ir papildināts ar vērtīgu eļļu kompleksu un citiem rūpīgi atlasītiem komponentiem, kas izlīdzina ādu, atjauno un aizsargā tās elastību. Rezultātā Bio Oil palīdz padarīt rētas, strijas vai pigmenta plankumus mazāk pamanāmus. Tas nodrošina svara izmaiņu, hormonālo svārstību, saules, ūdens skartās ādas kopšanu daudz efektīvāk.

Bio Oil pretstriju eļļas hipoalerģiskā formula ir papildināta ar vērtīgām eļļām, kas atsvaidzina, atjauno un aizsargā ādu. Sastāvā esošās lavandas un kumelīšu eļļas nomierina kairinājumus un tādējādi palīdz kopt jutīgu ādu. Rozmarīna eļļa atsvaidzina ādu un aizsargā pret iekaisuma procesiem. Kliņģerīšu ekstrakts darbojas kā dabisks antioksidants, kas aizsargā pret brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem. Rezultātā Bio Oil eļļa efektīvi mazina pietūkumu vai citus kairinājumus un palīdz atjaunot pilnīgu komforta sajūtu.

Produkta sastāvs ir papildināts arī ar vitamīniem, kuriem ir barojoša un atjaunojoša iedarbība. A vitamīns tonizē, atsvaidzina ādu un uzlabo tās tekstūru, savukārt E vitamīns rūpējas par ādas maigumu, elastību un jaunību. Produkta sastāvs ir papildināts arī ar PurCellin Oil komponentu, kas nodrošina intensīvu aktīvo vielu iekļūšanu dziļākajos ādas slāņos. Rezultātā Bio Oil eļļa pret strijām iedarbojas ne tikai uz ādas virsmas, bet arī tās iekšienē. Tas ļauj novērst vai samazināt dažādu ādas krāsu un tekstūru izmaiņu redzamību.

Bio Oil eļļa nodrošina optimālu ādas mitrināšanu, atjauno tās elastību un maigumu. Tas ir līdzeklis, kas nodrošina, ka strijas un rētas ir pēc iespējas mazākas, un āda vienmēr paliek elastīga un maiga.

Svarīgi: neviens produkts nevar pilnībā izskaust rētas un strijas. Tomēr Bio Oil eļļa pret strijām un rētām palīdz samazināt ādas krāsas un tekstūras izmaiņas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: izkliedējiet produktu problemātiskajās ķermeņa zonās un maigi iemasējiet ādā. Nelietot Bio-Oil eļļu uz bojātas ādas.

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, C.I. 26100.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izkliedējiet produktu problemātiskajās ķermeņa zonās un maigi iemasējiet ādā. Nelietot Bio-Oil eļļu uz bojātas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Eļļa

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

9 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Evelīna K. country flag 2023-01-24

Lieliska eļļa grūtniecības laikā. Nesalīdzināmi, ka aptiekā pirku pa 30 EUR un šeit tik lēti. Iesaku!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
inese country flag 2022-09-30

pec divām dienām bija jau pasūtījums,eļļa orģināla,ļoti laba un jauks saits!!!:))paldies!!!

Anna country flag 2021-11-17

iesaku visiem ar sausas ādas problēmām

Diora D country flag 2021-10-01

Patīk!

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Bio Oil PurCellin Oil ādas kopšanas līdzeklis 200 ml.

Bio Oil PurCellin Oil ādas kopšanas līdzeklis 200 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.