BIODERMA Atoderm Creme mitrinošs ķermeņa krēms sausai ādai

BIODERMA Atoderm Creme mitrinošs ķermeņa krēms sausai ādai Skatīt lielāku

BIODERMA Atoderm Creme mitrinošs ķermeņa krēms sausai ādai

Produkta ID: 31744
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 31744
Komentāri: 7

20,99 €

Produkta ID: 31744
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 31744
Komentāri: 7

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml., 500 ml.
Dzimums Bērniem, Sievietēm, Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, atjaunošanai/barošanai, barošanai, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjauno vitalitāti, mīkstinošs, atsvaidzina, uztur ādu veselīgu, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, nodrošina elastību, stiprināšanai, novērš sausuma sajūtu, samazina niezi, kopj, veicina sadzīšanu, nepadara smagnējus, neaizsprosto poras
Produkta tips Krēms, Ķermeņa krēms
Ādas stāvoklis/tips Ļoti sausai ādai, Jutīgai ādai, Sausai ādai, Normālai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar vērtīgām aļģēm, Ar jūraszālēm, Ar ksilītu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar antioksidantiem, Bez Parabēniem, Nekomedogēns

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bioderma Atoderm produkti - ir sausas un kairinātas ādas kopšanas līdzekļi, kas ātri un manāmi atdzīvina, mitrina ādu, atjauno tās dabisko maigumu, elastību un veselīgu izskatu.

Bioderma Atoderm Creme mitrinošais ķermeņa krēms sausai ādai efektīvi mitrina un apgādā epidermu ar nepieciešamajām barības vielām, tādējādi atsvaidzinot, nostiprinot un atjaunojot ādu.

Produktam ar bagātīgu krēmveida tekstūru ir lieliska panesamība, jūtami mitrina sausu ādu un saglabā ūdeni tās augšējos slāņos, tādējādi palīdzot atjaunot ādas dabisko maigumu, gludumu un mīkstumu. Lieliski piemērots jutīgai un sausai ādai, līdzeklis mazina sausumu, niezi, stiepšanos un citas nepatīkamas sajūtas, tādējādi ātri un efektīvi atjauno komforta sajūtu ilgtermiņā.

Hipoalerģiskais Bioderma Atoderm krēms ir papildināts ar komponentiem, kas baro, mitrina ādu un pasargā to no atkārtotas izžūšanas. Sastāvā esošais glicerīns un ksilīts rūpīgi mitrina ādu, noņem ādas sausuma un raupjuma sajūtu, palīdz atjaunot tās dzīvīgu un dabiski svaigu izskatu, savukārt aļģu ekstrakts efektīvi stiprina, mitrina un apgādā ādu ar nepieciešamajām minerālvielām. . E vitamīnam piemīt antioksidanta iedarbība, tas veicina dzīšanas procesus un palīdz kopt ādu.

Krēms ātri iesūcas, neatstāj taukainu plēvīti uz ādas virsmas un neaizsprosto poras, tāpēc tas ne tikai iedarbojas efektīvi, bet arī nodrošina patīkamu pieredzi ikreiz, kad lietojat šo līdzekli.

Bez parabēniem.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā

Lietošana: vienmērīgi sadaliet ķermeņa krēmu uz ādas, iemasējiet ar apļveida kustībām, lai produkts iesūktos. Vislabāk produktu lietot vakarā pēc dušas.

Aqua/Water/Eau, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Myreth-3 Myristate, Steareth-21, Tocopheryl Acetate, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: vienmērīgi sadaliet ķermeņa krēmu uz ādas, iemasējiet ar apļveida kustībām, lai produkts iesūktos. Vislabāk produktu lietot vakarā pēc dušas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Ķermeņa krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

7 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Iveta country flag 2022-04-12

Dermataligi iesaka ikvienam
Ļoti mitrina, nav taukains
Piegāde superātra

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Agrita country flag 2022-02-27

Izcils krēms, lietojam visa ģimene jau vairākus gadus. Laba cena un super ātra piegāde

Sandra V. country flag 2021-06-25

I've been using this product for 5 years now. Really like it, good structure, almost no smell.

Elen country flag 2023-07-02

Ļoti patīk, labi mitrina, nepaliek taukaina, patīkama un viegla. Bez spēcīgas smakas.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

BIODERMA Atoderm Creme mitrinošs ķermeņa krēms sausai ādai

BIODERMA Atoderm Creme mitrinošs ķermeņa krēms sausai ādai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.