BIODERMA Sebium Hydra mitrinošs krēms sejas ādai 40 ml.

BIODERMA Sebium Hydra mitrinošs krēms sejas ādai 40 ml. Skatīt lielāku

BIODERMA Sebium Hydra mitrinošs krēms sejas ādai 40 ml.

Produkta ID: 33700
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 33700
Komentāri: 9

12,79 €

Produkta ID: 33700
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 33700
Komentāri: 9

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 40 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, nomierinošs līdzeklis, samazina apsārtumu, samazina jutīgumu, novērš sausuma sajūtu, mīkstinošs, nodrošina elastību, samazina niezi, samazina ādas lobīšanos, regulē sebuma sekrēciju, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, stiprināšanai, pret pumpām, pret melnajiem punktiem , neaizsprosto poras
Produkta tips Krēms, Mitrinātājs, Mitrinātājs
Ādas stāvoklis/tips Jaukta/Taukaina tipa ādai, Taukainai ādai, Taukainai/kombinētai ādai, Jutīgai ādai, Sakairinātai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar vērtīgu kompleksu, Ar vērtīgām aļģēm, Ar Alantoīnu, Ar Glicerīnu, Ar Keramīdiem, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Nekomedogēns, Bez Parabēniem, Bez Alergēniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bioderma Sebium līdzekļi -ir produkti taukainas un kombinētas ādas kopšanai. Visi Bioderma Sebium produkti ir papildināti ar patentēto "Fluidactiv" kompleksu, tāpēc tie var kļūt par izcilu risinājumu, kad pastāvīgi ciešat no melnajiem punktiem, pinnēm, paplašinātām porām, nepatīkama spīduma uz sejas, rētām, kas palikušas pēc pinnēm un citām problēmām.

Bioderma Sebium Hydra mitrinošais krēms atjauno ādas mitruma līdzsvaru, nomierina kairinājumus un redzami baro jutīgu, sausu vai bojātu ādu.

Pat taukaina un jaukta āda ir pienācīgi jāmitrina, jo tas pasargā to no iespējama sausuma, papildu kairinājuma vai citām nepatīkamām sajūtām, ko rada ārējie vides faktori vai agresīvas ādas kopšanas procedūras. Šis Bioderma Sebium Hydra sejas krēms palīdz nodrošināt optimālu ādas mitrināšanu un novērst nepatīkamo sausuma sajūtu.

Produkts ir papildināts ar mitrinošu glicerīnu un keramīdiem, kas efektīvi stiprina epidermas dabisko aizsardzību, pasargā ādu no sausuma, lobīšanās un nepatīkamas stiepšanās sajūtas. Sastāvā esošais alantoīns nomierina apsārtumu un kairinājumu, bet dabīgais "DAF" komplekss paaugstina ādas izturību pret bojājumiem. Produkts atjauno veselīgas, maigas un mitrinātas ādas stāvokli, savukārt patentētais Fluidactiv komplekss regulē tauku dziedzeru darbību, palīdzot novērst pinnes un melnus punktus.

Bioderma Sebium Hydra sejas krēms ātri un efektīvi nomierina ādu un mazina apsārtumu, sasprindzinājumu un citas nepatīkamas sajūtas, ko izraisa ādas sausums.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

Aqua/​Water/​Eau, Glycerin, Paraffinum Liquidum/​Mineral Oil/​Huile Minerale, Ethylhexyl Palmitate, Dipropylene Glycol, Xylitol, Bis-PEG/​PPG-16/​16 PEG/​PPG-16/​16 Dimethicone, Sodium Acrylate/​Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Caprylic/​Capric Triglyceride, Glycyrrhetinic Acid, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Allantoin, Fructooligosaccharides, Mannitol, Propylene Glycol, Cetrimonium Bromide, Ceramide 3, Rhamnose, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Dodecyl Gallate, Laminaria Ochroleuca Extract, Fragrance (Parfum)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Mitrinātājs
Mitrinātājs

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

9 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Jekaterina B. country flag 2022-01-16

Fantastisks krēms, jūtams efekts jau no pirmās pielietošanas dienas

Liucija R. country flag 2024-02-19

Ļoti patika, krēms ātri noņēma apsārtumu, baro. Varētu būt mazāk spīdīgs

Küllikki country flag 2023-12-06

Lielisks krēms, mana citādi taukainai, bet ziemas sausajai plankumainajai ādai bija tūlītējs atvieglojums. Dažas dienas vēlāk arī sausie plankumi pazuda.

Minna country flag 2023-08-11

Labs mitrinošs krēms ādai ar noslieci uz pinnēm.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

BIODERMA Sebium Hydra mitrinošs krēms sejas ādai 40 ml.

BIODERMA Sebium Hydra mitrinošs krēms sejas ādai 40 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.