Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize pretnovecošanās nakts krēms

Nemokamas siuntimas Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize pretnovecošanās nakts krēms Skatīt lielāku

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize pretnovecošanās nakts krēms

Produkta ID: 44787
Prekės ID: 44787

67,99 €

Produkta ID: 44787
Prekės ID: 44787

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Apkaro novecošanās pazīmes, atsvaidzina, mitrināšanai, stiprināšanai, izlīdzina ādas toni, mirdzumam, mīkstināšanai, naktij, samazina noguruma pazīmes
Produkta tips Sejas krēms, Krēms, Nakts krēms
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Salicilskābi, Ar vērtīgu kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize nakts krēms paredzēts nobriedušas ādas kopšanai ar redzamām novecošanās pazīmēm. Unikāla formula, kas bagātināta ar termisko planktonu un atjaunojošām sastāvdaļām. 

Krēms intensīva baro, samazina grumbas un izlīdzina ādu. Tas lieliski nostiprina un atjauno sejas ādu miega laikā, lai no rīta tā izskatītos jauneklīga, svaiga un mirdzoša. Krēmam ir viegla balzama tekstūra, kas ātri uzsūcas un sniedz patīkamu komforta sajūtu.

Krēma intensīvā iedarbība ir apstiprināta klīniskajos un patērētāju testos - 85% respondentu apstiprināja, ka āda izskatījās gludāka. Testi arī parādīja par 19% vairāk ādas mitrināšanas, par 35% uzlabotu ādas toni un par 15% mazāk vārnu kājiņu. *

* patērētāja tests veikts 47 sieviešu grupā, tā ilgums ir 4 nedēļas 

Lietošana: uzklāt nelielu daudzumu krēma uz attīrītas, sausas sejas ādas. Maigi iemasēt.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua/Water, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Butylene Glycol, Dimethicone, Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Stearyl Alcohol, C30-45 Alkyl Dimethicone, PEG-20 Stearate, Oryza Sativa Bran Oil/Rice Bran Oil, Silica, Limnanthes Alba Seed Oil,/Meadowfoam Seed Oil, Panthenol, Zea Mays Oil/Corn Oil, Zea Mays Starch/Corn Starch, Laminaria Ochroleuca Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil/Apricot Kernel Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Tin Oxide, PEG-100 Stearate, PEG-30 Dipolyhydrostearate, Betaine, Potassium Hydroxide, Carbomer, Calcium PCA, Glyceryl Stearate, Trideceth-6, Adenosine, Mannitol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Propylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Hydrolyzed Linseed Extract, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Synthetic Fluorphlogopite, Polyvinyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Octyldodecanol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI77163/Bismuth Oxychloride, CI77491/Iron Oxides, CI77891/Titanium Dioxide, Mica, Fragrance. F.I.L. : B232862/1).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt nelielu daudzumu krēma uz attīrītas, sausas sejas ādas. Maigi iemasēt.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Nakts krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize pretnovecošanās nakts krēms

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize pretnovecošanās nakts krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.