Body Boom Coffee Scrub Coconut ķermeņa skrubis

Body Boom Coffee Scrub Coconut  ķermeņa skrubis Skatīt lielāku

Body Boom Coffee Scrub Coconut ķermeņa skrubis

Produkta ID: 46949
Prekės ID: 46949

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

6,19 €

Produkta ID: 46949
Prekės ID: 46949

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 100 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Attīrošs līdzeklis, noņem atmirušās ādas šūnas, mīkstināšanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, barošanai, nogludina, izlīdzinošs, mirdzumam, uzlabo asinsriti, pretcelulīta līdzeklis, padara ādu tvirtāku, detoksikācijas līdzeklis, izvada toksīnus, atslābina , apkaro novecošanās pazīmes, atjaunošanai/barošanai, mīkstinošs, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, stiprināšanai, nodrošina elastību, tonē, ar antibakteriālām īpašībām, nomierinošs līdzeklis, izlīdzina ādas toni
Produkta tips Ķermeņa skrubis, Skrubis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Kokosrieksts
Īpašības Ar augu eļlas pulveri, Ar kafiju, Ar Kakao, Ar Kofeīnu, Ar Cukuru, Ar sāls kristāliem, Ar sāli, Ar Vitamīniem, Ar kokosriekstu sviestu, Ar kakao sviestu, Ar argana eļļu, Ar Makadāmijas eļļu, Ar mandeļu eļļu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Antibakteriāliem Komponentiem, Ar antibakteriāliem komponentiem, Ar antioksidantiem, Ar omega taukskābēm, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar minerāliem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Body Boom kafijas skrubis Coconut paceļ ādas kopšanu jaunā jutekliskuma un efektivitātes līmenī. Šis skrubis ir īsts labvēlīgu mikroelementu, vitamīnu un minerālvielu avots. Tās formula satur mīkstinošas eļļas un tumšās šokolādes daļiņas, kas ir pazīstamas ar antioksidanta īpašībām. Produkta sastāvā ir arī kafijas pupiņu ekstrakts, niedru cukurs un Himalaju sāls, kas palīdz atsvaidzināt un attīrīt epidermu.

Dabiskas izcelsmes sastāvdaļas dziļi iekļūst ādā, aktīvi cīnoties pret sausumu un esošajām celulīta pazīmēm. Skrubis ir ļoti patīkams lietošanā, tas vienmērīgi tiek uzklāts uz ķermeņa, sniedzot baudu un relaksācijas sajūtu, pateicoties brīnišķīgajam kokosriekstu aromātam.

Sniedziet izcilas rūpes par savu ādu ar bagātīgo Body Boom Coffee Scrub Coconut ķermeņa skrubi!

Lietošana:

Skrubis jāuzklāj uz mitras ādas un ar apļveida kustībām jāiemasē 5-10 minūtes. Pēc tam noskalojiet ar ūdeni un izbaudiet pārsteidzošo efektu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Coffea Robusta Seed Powder, Sodium Chloride, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Theobroma Cacao Seed Powder, Sucrose, Olus Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Skrubis jāuzklāj uz mitras ādas un ar apļveida kustībām jāiemasē 5-10 minūtes. Pēc tam noskalojiet ar ūdeni un izbaudiet pārsteidzošo efektu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Ķermeņa skrubis

Uzrakstīt atsauksmi

Body Boom Coffee Scrub Coconut  ķermeņa skrubis

Body Boom Coffee Scrub Coconut ķermeņa skrubis

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.