Clarins Men Active Face Wash sejas tīrīšanas līdzeklis vīriešiem 125 ml.

Clarins Men Active Face Wash sejas tīrīšanas līdzeklis vīriešiem 125 ml. Skatīt lielāku

Clarins Men Active Face Wash sejas tīrīšanas līdzeklis vīriešiem 125 ml.

Produkta ID: 15412
Prekės ID: 15412

25,99 €

Produkta ID: 15412
Prekės ID: 15412

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 125 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, attīrošs līdzeklis, attīra poras, atsvaidzina, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, novērš sausuma sajūtu, uztur ādas mitruma līdzsvaru
Produkta tips Mazgāšanas līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Glicerīnu, Ar Pantenolu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgu kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Clarins Men Active Face Wash ir lielisks sejas tīrīšanas līdzeklis vīriešiem, kas pārvēršas par putām, sniedzot efektīvu attīrīšanu. Patīkama, atsvaidzinoša formula attīra sejas ādu no netīrumiem, putekļiem, lieka sebuka, kuri dienas un nakts laikā uzkrājas uz sejas ādas. Kā arī šis produkts neitralizē cietā ūdens iedatbību, neļaujot ādai kļūt sausai. Unikāla formula piepildīs ādu ar enerģiju, sniegs tīrības un svaiguma sajūtu, kā arī lieliski tonizēs un mitrinās to.

Vērtīgie sastāvā esošie augu komponenti parūpēsies, lai sejas āda izskatītos mirdzoša un veselīga, sniedzot lielisku attīrīšanu, novēršot ādas blāvumu un nogurušu izskatu.

Lietošanas veids: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitras sejas ādas, ar masējošām kustībām saputojiet un noskalojiet ar siltu ūdeni.

Produkta dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Dimethicone, Parfum/Fragrance, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyisopropanol, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocamide Mipa, Portulaca Oleracea Extract, Citric Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Hierochloe Odorata Extract, Grindelia Robusta Extract, Alpinia Officinarum Root Extract, Methylchloroisothiazolinone, Disodium Edta, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citral, Ci 60730/Ext.Violet 2, Ci 42090/Blue 1, [C0556G].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Mazgāšanas līdzeklis

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Clarins Men Active Face Wash sejas tīrīšanas līdzeklis vīriešiem 125 ml.

Clarins Men Active Face Wash sejas tīrīšanas līdzeklis vīriešiem 125 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.