Clinique Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-Gel mitrinošs sejas krēms ar toni

Clinique Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-Gel mitrinošs sejas krēms ar toni Skatīt lielāku

Clinique Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-Gel mitrinošs sejas krēms ar toni

Produkta ID: 47532
Prekės ID: 47532

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

27,99 €

Produkta ID: 47532
Prekės ID: 47532

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 115 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Izlīdzina ādas toni, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, atsvaidzina, atjauno vitalitāti, nomierinošs līdzeklis, vienmērīgi izplata krāsu
Produkta tips Mitrinātājs, Mitrinātājs, Gēls, BB krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai, Kaklam
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgām aļģēm, Ar antioksidantiem, Ar Hialuronskābi, Bez Parabēniem, Bez Ftalātiem, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām, Bez Alergēniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clinique Clinique iD Dramatically Different Moisturizing sejas krēms ar toni visiem ādas tipiem nodrošina līdz pat 8 stundām mitrināšanu un vienmērīgu ādas toni.

Dermatologu izstrādāto līdzekli papildina Transforming Tint Release Technology – tehnoloģija, kas efektīvi mitrina ādu un viegli pielāgojas sejas krāsai: sākotnēji redzamais pelēkais pamazām saplūst ar dabisko sejas krāsu un piešķir ādai perfektu izskatu. Produkta sastāvs ir papildināts arī ar vērtīgiem aļģu, gurķu un citu augu ekstraktiem, kuriem piemīt antioksidanta īpašības, tie atsvaidzina un nomierina ādu, hialuronskābe nodrošina intensīvu epidermas mitrināšanu.

Produkts pielāgojas dažādiem ādas toņiem, bet vislabāk piemērots vidēji tumšai ādai. Ādas toņu krāsas, kurām šis līdzeklis ir ieteicams, ir attēlotas uz maskēšanās ornamentiem, kas iespiež izstrādājuma iepakojumu.

Nesatur parabēnus. Nesatur ftalātus. Bez smaržvielām. Nesatur alergēnus.

Piezīme: Aktīvās kasetnes koncentrāts nav iekļauts.

Kā lietot: Lietojot kā atsevišķu līdzekli: uzklājiet nelielu produkta daudzumu (zirņa lielumā) uz tīras sejas un kakla ādas, virzoties no centra uz sāniem. Uzklājiet mitrinātāju ar rokām, lai produkts sasiltu starp pirkstu galiem un sīkās pigmenta kapsulas produktā izkliedētu, palīzot lieliski saplūst ar jūsu ādas toni. Lietojiet no rīta pirms grima vai SPF aizsardzības uzklāšanas.

Lietošanai ar Active Cartridge Concentrate: pirms produkta pirmās lietošanas reizes noskrūvējiet gēla iepakojuma vāciņu un ievietojiet izvēlēto Active Cartridge Concentrate kārtridžu. Vairākas reizes nospiediet dozatoru, lai izspiestu nepieciešamo abu produktu daudzumu. Ar pirkstiem uzklājiet nelielu maisījuma daudzumu uz sejas un kakla ādas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Isododecane, Butylene Glycol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Glycerin, Saccharomyces Lysate Extract, Laminaria Saccharina Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Lactobacillus Ferment, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Oleth-10, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Polysilicone-11, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Trehalose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Propylene Glycol Dicaprate, Tromethamine, Propylene Glycol Stearate, Hexylene Glycol, Magnesium Stearate, Laureth-23, Carbomer, Laureth-4, Silica, Caprylyl Glycol, Cellulose Acetate, Disodium Edta, Bht, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: Lietojot kā atsevišķu līdzekli: uzklājiet nelielu produkta daudzumu (zirņa lielumā) uz tīras sejas un kakla ādas, virzoties no centra uz sāniem. Uzklājiet mitrinātāju ar rokām, lai produkts sasiltu starp pirkstu galiem un sīkās pigmenta kapsulas produktā izkliedētu, palīzot lieliski saplūst ar jūsu ādas toni. Lietojiet no rīta pirms grima vai SPF aizsardzības uzklāšanas. Lietošanai ar Active Cartridge Concentrate: pirms produkta pirmās lietošanas reizes noskrūvējiet gēla iepakojuma vāciņu un ievietojiet izvēlēto Active Cartridge Concentrate kārtridžu. Vairākas reizes nospiediet dozatoru, lai izspiestu nepieciešamo abu produktu daudzumu. Ar pirkstiem uzklājiet nelielu maisījuma daudzumu uz sejas un kakla ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Mitrinātājs
BB krēms
Mitrinātājs
Gēls

Uzrakstīt atsauksmi

Clinique Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-Gel mitrinošs sejas krēms ar toni

Clinique Clinique iD Dramatically Different Moisturizing BB-Gel mitrinošs sejas krēms ar toni

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.