Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator mitrinošs sejas krēms

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator mitrinošs sejas krēms Skatīt lielāku

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator mitrinošs sejas krēms

Produkta ID: 53944
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 53944
Komentāri: 4

12,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 53944
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 53944
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 15 ml., 30 ml., 75 ml., 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, ilgtermiņa ietekme, atsvaidzina, stiprināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, mīkstinošs, padara apjomīgāku, uztur ādu veselīgu, atjaunojošs, atjauno vitalitāti, kopj, nodrošina elastību, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjaunošanai/barošanai, nepadara smagnējus, nomierinošs līdzeklis, attīra, mirdzumam, samazina ādas lobīšanos, piešķir dabisku efektu
Produkta tips Krēms, Sejas krēms, Gēls, Mitrinātājs, Mitrinātājs
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Hialuronskābi, Ar biofermentiem, ar Alvejas ekstraktu, Ar Alvejas ūdeni, Ar alveju, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu C , Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar zaļās tējas ekstraktu, Ar Kofeīnu, Ar antioksidantiem, Bez Parabēniem, Nav pievienota eļļa, Bez minerāleļļas, Bez Ftalātiem, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām, Bez alkohola

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator sejas krēms nodrošina līdz pat 100 stundām noturīgu mitrināšanu.

Produktam ir efektīva iedarbība, tāpēc tas acumirklī atdzīvina ādu, piešķir tai maigumu un gludumu. Aktīvo vielu komplekss, ar ko šis produkts ir papildināts, palīdz mazināt ādas sausumu, izvairīties no niezes vai stiepšanās sajūtas. Tas ļauj viegli atjaunot veselīgu ādu ar Clinique Moisture Surge sejas krēmu.

Produkts ir izstrādāts, lai rūpīgi koptu sausu sejas ādu un manāmi uzlabotu tās izskatu. Rezultātā Clinique Moisture Surge krēms ir bagātināts ar sastāvdaļām, kas palīdz mitrināt, barot un aizsargāt ādu. Divu dažādu molekulmasu alvejas bioenzīmi un hialuronskābe dziļi iesūcas ādā. Tas palīdz atjaunot ādas mitruma līdzsvaru un novērst tās atkārtotu izžūšanu. C un E vitamīnu maisījums, kas tiek pievienots arī Clinique Moisture Surge krēmam, stiprina, izgaismo un aizsargā ādu no kaitīgiem vides faktoriem. Auto-Replenishing tehnoloģija, kas radīta ar aktivēta alvejas ūdens un kofeīna palīdzību, stimulē dabiskos ādas atjaunošanas procesus.

Nelabvēlīgi laikapstākļi, temperatūras izmaiņas, piesārņojums vai zilas gaismas no ekrāniem var izraisīt ādas sausumu. Tāpēc Clinique Moisture Surge 100H krēms ne tikai mitrina, bet arī aizsargā ādu no apkārtējās vides agresoriem. Tādā veidā netiek bojāta hidrolipīdu barjera, un āda izskatās mitrināta, maiga un elastīga.

Galvenās produkta īpašības:

  • intensīvi mitrina ādu no iekšpuses;
  • uzreiz nomierina ādu;
  • aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo ietekmi;
  • piešķir ādai vitalitāti;
  • atjauno dabiski kuplas ādas efektu;
  • atjauno ādas elastību;
  • darbojas līdz 100 stundām.

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator sejas krēms ir efektīvs veids, kā atjaunot un uzturēt veselīgu ādas stāvokli. Produkts acumirklī mitrina, atdzīvina ādu un piešķir tai dabisku mirdzumu.

Gēla tekstūras produkts viegli klājas uz ādas un ātri uzsūcas. Savukārt, īpašā bezeļļas formula neatstāj taukainu plēvīti uz ādas virsmas un nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu.

Bez parabēniem. Bez ftalātiem. Bez eļļas. Bez smaržvielām. Bez alkohola.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem. Lietojiet divas reizes dienā: no rīta un vakarā.

Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Trisiloxane, Trehalose, Sucrose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hydroxyethyl Urea, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Thermus Thermophillus Ferment, Caffeine, Sorbitol, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Oleth-10, Sodium Polyaspartate, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Lactobacillus Ferment Lysate, Saccharide Isomerate, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Tromethamine, Peg-8, Hexylene Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Bht, Disodium Edta, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem. Lietojiet divas reizes dienā: no rīta un vakarā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Mitrinātājs
Mitrinātājs
Gēls

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

4 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Ona R country flag 2024-01-30

Lielisks krēms. Es to lietoju daudzus gadus. Viegls, piemērots jutīgai ādai. Es vienmēr izvēlos 100H. 72H man ir par biezu.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Svetlana country flag 2023-10-19

Vienkārši atklājums! Ļoti labs krēms, lieliski mitrinošs un piemērots kombinētai ādai (taukainai T zonai) Viegls, nelipīgs, ātri iesūcas.

Eve R. country flag 2023-09-25

Labs un viegls produkts, man ļoti patīk.

Loriana country flag 2023-03-13

Labākais krēms, ko esmu lietojusi, īpaši piemērots man ar dermatītu.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.

Uzrakstīt atsauksmi

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator mitrinošs sejas krēms

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator mitrinošs sejas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.