Collistar Special Perfect Body barojoša kāju maska ​​(1 pāris)

Collistar Special Perfect Body  barojoša kāju maska ​​(1 pāris) Skatīt lielāku

Collistar Special Perfect Body barojoša kāju maska ​​(1 pāris)

Produkta ID: 39881
Prekės ID: 39881

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

6,99 €

Produkta ID: 39881
Prekės ID: 39881

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ar antibakteriālām īpašībām, mitrināšanai, samazina noguruma pazīmes, atslābina , nomierinošs līdzeklis, barošanai, kopj, nodrošina elastību, mīkstinošs, noņem atmirušās ādas šūnas
Produkta tips Kāju maska
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Kājām
Īpašības Ar kafiju, Ar urīnvielu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar argana eļļu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar ēteriskajām eļļām, Ar antioksidantiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Collistar Special Perfect Body ķermeņa barojoša kāju maska ​​nodrošinās īstu spa procedūru mājas apstākļos. Kāju maska intensīvi baro ādu, izlīdzina un mazina noguruma sajūtu. Oriģinālā "apavu" dizaina maska ​​ir izgatavota no īpaša divslāņu auduma, kura iekšējais slānis ir piesātināts ar aktīvo sastāvdaļu serumu, un ārējais slānis rada saunas efektu, kas palīdz uzlabot seruma efektivitāti, veicinot aktīvo vielu labāku uzsūkšanos ādā.

Ekskluzīva formula ar relaksējošu piparmētru ēterisko eļļu, īpaši barojošām, augstvērtīgajām makadāmijas riekstu un argana eļļām, mitrinošu urīnvielu, Mate ekstraktu ar antioksidanta funkciju un ādu attīrošu antibakteriālu zvaigžņu anīsa ekstraktu sniegs izcilu ādas kopšanu ik dienas!

Lietošana: Atveriet produkta iepakojumu, vadoties pēc norādītajām līnijām. Uzvelciet masku līdzīgi kā zeķes un aizveriet tās, izmantojot pievienotās auklas. Atstājiet iedarboties 20 minūtes. Novelciet zābaciņus un iemasējiet atlikušo maskas daudzumu pēdās.

Ar zābaciņiem kājās neiesakām pārvietoties – vēlams atrasties komfortablā pozīcijā.

Dizains var atsķirties no attēlā redzamā.

aqua, glycerin, butylene glycol, cetyl ethylhexanoate, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, stearic acid, polysorbate 60, peg-100 stearate, sorbitan stearate, dimethicone, macadamia ternifolia seed oil, argania spinosa kernel oil, natto gum, centella asiatica extract, coffea arabica seed extract, ilex paraguariensis leaf extract, arnica montana flower extract, coix lacryma-jobi ma-yuen seed extract, rosmarinus officinalis extract, lavandula angustifolia extract, thymus vulgaris flower/leaf extract, pelargonium graveolens extract, melaleuca alternifolia leaf extract, mentha piperita leaf extract, eucalyptus globulus leaf extract, mentha spicata flower/leaf/stem extract, melissa officinalis leaf extract, origanum vulgare leaf extract, cocos nucifera fruit extract, arginine, menthol, carbomer, urea, disodium edta, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, illicium verum fruit extract, parfum, butylphenyl methylpropional, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, linalool

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Atveriet produkta iepakojumu, vadoties pēc norādītajām līnijām. Uzvelciet masku līdzīgi kā zeķes un aizveriet tās, izmantojot pievienotās auklas. Atstājiet iedarboties 20 minūtes. Novelciet zābaciņus un iemasējiet atlikušo maskas daudzumu pēdās. Ar zābaciņiem kājās neiesakām pārvietoties – vēlams atrasties komfortablā pozīcijā.

Uzrakstīt atsauksmi

Collistar Special Perfect Body  barojoša kāju maska ​​(1 pāris)

Collistar Special Perfect Body barojoša kāju maska ​​(1 pāris)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.