Dermacol Remodeling Body Butter pretcelulīta ķermeņa sviests 300 ml

Dermacol Remodeling Body Butter pretcelulīta ķermeņa sviests 300 ml Skatīt lielāku

Dermacol Remodeling Body Butter pretcelulīta ķermeņa sviests 300 ml

Produkta ID: 39817
Prekės ID: 39817

11,99 €

Produkta ID: 39817
Prekės ID: 39817

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 300 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pretcelulīta līdzeklis, atjaunošanai/barošanai, padara ādu tvirtāku, mīkstināšanai, tekstūras uzlabošanai, tievēšanai, koriģējošs, masāžai, nodrošina elastību
Produkta tips Sviests
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Kofeīnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Vai šobrīd esat ceļā pie savas sapņu figūras? Tad neaizmirstiet pareizo uzturu un treniņus papildināt ar tik svarīgu soli pie ideāla ķermeņa kā – pretcelulīta, modelējošo ķermeņa sviestu Remodeling Body Butter no Dermacol. Šis produkts efektīvi uzlabos ādas tvirtumu un elastību, stiprinot kontūras. Līdzekļa sastāvā esošais kofeīns un melno dzērveņu kombinācija palīdzēs cīņā pret celulītu un nevienlīdzīgu ādas virsmu.

Dermacol Remodeling Body Butter pretcelulīta ķermeņa sviests ir lieliski piemērots ķermeņa ādas masāžai, padarot ādu maigu un gludu. Tas ir sevišķi piemērots lietošanai uz kājām, augšstilbiem, sēžamvietas un vēdera.

Lietošanas veids: ieteicams lietot divas reizes dienā, uzklājot ar intensīvām masāžas kustībām uz problemātiskām ķermeņa ādas zonām.

Aqua, Glycine Soja Oil, Triisononanoin, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Persea Gratissima Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Caffeine, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Fucus Vesiculosus Extract, Hedera Helix Extract, Citrus Aurantium Amara Peel Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Propylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, Lactic Acid, Citric Acid, Carbomer, Diazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, BHT, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Limonene, Parfum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Sviests

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Dermacol Remodeling Body Butter pretcelulīta ķermeņa sviests 300 ml

Dermacol Remodeling Body Butter pretcelulīta ķermeņa sviests 300 ml

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.