Dr Irena Eris Body Art Youth Ambrosia Serum atjaunojošs ķermeņa serums

Dr Irena Eris Body Art Youth Ambrosia Serum atjaunojošs ķermeņa serums Skatīt lielāku

Dr Irena Eris Body Art Youth Ambrosia Serum atjaunojošs ķermeņa serums

Produkta ID: 46255
Prekės ID: 46255

24,99 €

Produkta ID: 46255
Prekės ID: 46255

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunojošs, kopj, nogludina, nodrošina elastību, atjaunošanai/barošanai, mitrināšanai, barošanai, stiprināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, stimulē kolagēna izstrādi, mīkstinošs, mīkstināšanai, nomierinošs līdzeklis, izlīdzina ādas toni, atjauno vitalitāti, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu, novērš sausuma sajūtu
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar augu eļlas pulveri, Ar antioksidantiem, Ar Keramīdiem, Ar Šī sviestu, Ar kokosriekstu sviestu, Ar kakao sviestu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar lipīdiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Dr Irena Eris Body Art Youth Ambrosia Serum atjaunojošs ķermeņa serums ievērojami uzlabo ādas elastību (90%*) un nodrošina perfektu gludumu (97%*). Tā atjaunojošā iedarbība ir saistīta ar proteīnu frakciju, kas iegūta no Cucurbita pepo, kas aizsargā kolagēna un elastīna šķiedras un veicina to atjaunošanos.

Serumam ir maiga tekstūra, kas maigi lutina jūsu ādu, lai novērstu nelīdzenumus (97%*). Stingras un labi barotas ādas galīgo efektu pastiprina lipīdu komplekss, kas palīdz atjaunot dabisko ādas lipīdu apvalku.

*Lietošanas testu rezultāti, kas veikti Dr Irena Eris Zinātnes un pētniecības centrā pēc divu nedēļu lietošanas.

Grezni skaistumkopšanas produkti Dr Irena Eris ir radīti aizraušanās ar skaistumkopšanu. Novatoriskas formulas ir izstrādātas, pamatojoties uz patentu pieteikumiem, inovatīvām tehnoloģijām vai labākajām, bieži vien viegli nepieejamām sastāvdaļām, un, pateicoties dažādu jomu ekspertu grupas darbības sinerģijai, skaistumkopšanas produkti tirgū izceļas gadiem ilgi.

Lietošana: uzklāt serumu uz tīras un sausas ādas, maigi iemasēt.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Isopropyl Palmitate, Triethylhexanoin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butylene Glycol, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Isononyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, PEG-75 Stearate, Cyclopentasiloxane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydroxyacetophenone, Ceteth-20, Steareth-20, Hydrogenated Olive Oil Decyl Esters, Sodium Polyacrylate, Polysilicone-11, Hydrolyzed Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seedcake, Ethylhexylglycerin, BHA, Sodium Lauroyl Lactylate, Ceramide 3, Ceramide 6-II, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Ceramide 1, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Hydroxycitronellal, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Benzoate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt serumu uz tīras un sausas ādas, maigi iemasēt.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Dr Irena Eris Body Art Youth Ambrosia Serum atjaunojošs ķermeņa serums

Dr Irena Eris Body Art Youth Ambrosia Serum atjaunojošs ķermeņa serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.