Elizabeth Arden Ceramide komplekts (60 gab. + 7 gab. kapsulas + 15 ml. dienas krēms + 15 ml. nakts krēms + kosmētikas maciņš)

Nemokamas siuntimas Elizabeth Arden Ceramide komplekts (60 gab. + 7 gab. kapsulas + 15 ml. dienas krēms + 15 ml. nakts krēms + kosmētikas maciņš) Skatīt lielāku

Elizabeth Arden Ceramide komplekts (60 gab. + 7 gab. kapsulas + 15 ml. dienas krēms + 15 ml. nakts krēms + kosmētikas maciņš)

Produkta ID: 49736
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 49736
Komentāri: 2

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

57,99 €

Produkta ID: 49736
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 49736
Komentāri: 2

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Dzimums Sievietēm
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Apkaro novecošanās pazīmes, atjaunojošs, atjaunošanai/barošanai, atsvaidzina, nogludina, izlīdzinošs, padara ādu tvirtāku, pret grumbām, samazina pietūkumu ap acīm, mitrināšanai, mīkstināšanai, aizsardzībai pret sauli, aizsargā, uztur ādas mitruma līdzsvaru, tekstūras uzlabošanai, samazina noguruma pazīmes, novērš pietūkumu
Produkta tips Dienas krēms, Krēms, Nakts krēms, Serums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Nogurušai ādai, Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai, Zem acīm

Piederumi

Preces apraksts

Lietošanas instrukcija

Komplektā ietilpst: Elizabeth Arden Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum, 60 gb. un 7 gb. + Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm dienas krēms SPF 30, 15 ml + Elizabeth Arden Ceramide Night Lifting sejas un kakla liftinga nakts krēms, 15 ml +kosmētikas maciņš.

Atjaunojošas kapsulas sejai

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth palīdz atbalstīt ādas spēju saglabāt mitrumu un samazināt redzamās novecošanās pazīmes ar ekskluzīvo CLX (Ceramide Lipid Complex). CLX izmanto keramīdu 1 un 6, ādai identisku lipīdu spēku, lai palīdzētu atjaunot un nostiprināt dabisko aizsargājošo mitruma barjeru, vienlaikus atjaunojot ādas tekstūru un gludumu. Double Retinyl Technology samazina grumbas uz ādas virsmas un atbalsta dabīgā kolagēna ražošanu tonusam. E vitamīns palīdz mitrināt un aizsargāt ādu, savukārt gurķu sēklu ekstrakts nomierina jutīgu ādu.

Nostiprinošs Liftings dienas krēms

Dienas krēms nobriedušas ādas kopšanai intensīvi baro ādu, kas zaudējusi elastību un tvirtumu, palīdzot saglabāt sievietes sejas jaunību un skaistumu. Uzturs pēc rūpīgas attīrīšanas ir viena no galvenajām procedūrām, kas ļauj sasniegt mirdzošu un elastīgu ādu.

Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm dienas krēms ar SPF 30 nodrošina savelkoša darbība, kuras pamatā ir augu eļļas un kolagēna ražošanas aktivatori, kas atbild par epidermas turgoru un tās tonusu. Efektīvi cīnās ar noguruma un novājēšanas pazīmēm. Elizabetes Ardenas dienas krēma darbība ir paredzēta, lai samazinātu un novērstu novecošanās pazīmes, aktīvu ādas barošanu ar vitamīnu kompleksu ar keramīdiem. Rezultātā varēsiet efektīvi kopt maigo sejas ādu. Krēms ātri uzsūcas un neatstāj nepatīkamu taukainu plēvīti.

Nakts liftinga krēms sejai un kaklam

Ikdienas stress un slikta ekoloģija negatīvi ietekmē sievietes ādas stāvokli, kā rezultātā tai nepieciešama tūlītēja aizsardzība. Pateicoties nakts krēmam sejai un kaklam, tiek atjaunota dabīgā barjera, kas pasargā ādu no visa veida negatīvajiem faktoriem, normalizējas ūdens bilance, āda iegūst atpūtu, vitalitātes piepildītu izskatu.

Intensīvā nakts iedarbības formula ir bagātināta ar keramīdiem, kas efektīvi rūpējas par jūsu ādas skaistumu miega laikā. Rezultātā tas tiek ievērojami pievilkts, palielinās tās tonis un elastība, tiek atjaunotas skaidras sejas kontūras.

Nakts krēms ir paredzēts sievietēm, kuru āda jau ir piedzīvojusi ar vecumu saistītas izmaiņas. Jau pēc dažām nedēļām, lietojot šo krēmu ikdienā, pamanīsiet, ka spriedzes, stresa un novecošanās pēdas, kas izteiktas mīmiskās un dziļās grumbās, pazudīs.

Atjaunojošs acu serums

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum acīm redzami nostiprina un samazina vārnu kājiņas un pietūkumu ādai ap acīm.

Veicot vairāk nekā 25 gadus ilgušu pētījumu, Elizabete Ardena ir atjauninājusi esošo Ceramide Eye Capsule formulu ar 9 jaunām sastāvdaļām, kas ne tikai papildina būtiskos dabiskos lipīdus, bet arī palīdz atbalstīt ādas dabisko atjaunošanās procesu un novērš galvenās novecošanās pazīmes ap acīm. Rezultāts ir serums, kas nekavējoties nostiprina ādas dabisko barjeru, palielina ādas virsmas mitrināšanu un samazina smalko līniju un grumbu parādīšanos.

Lietošana:

Atjaunojošas kapsulas sejai

Maigi uzklāt uz attīrītas sejas un kakla no rīta un vakarā pirms mitrināšanas.

Nostiprinošs Liftings dienas krēms

Uzklājiet no rīta uz rūpīgi attīrītas sejas un kakla pēc Ceramide kapsulas lietošanas.

Nakts liftinga krēms sejai un kaklam

Vakarā maigi uzklājiet krēmu uz attīrītas sejas un kakla.

Atjaunojošas kapsulas ādai ap acīm

Lai atvērtu kapsulas, viegli divreiz pagrieziet cilni un saspiediet to ar pirkstu galiem. Izspiediet serumu uz pirkstu galiem un viegli iemasējiet ādā ap acīm, sākot no acs iekšējā kaktiņa un virzoties uz āru, uzsverot ārējos kaktiņus.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: Atjaunojošas kapsulas sejai Maigi uzklāt uz attīrītas sejas un kakla no rīta un vakarā pirms mitrināšanas. Nostiprinošs Liftings dienas krēms Uzklājiet no rīta uz rūpīgi attīrītas sejas un kakla pēc Ceramide kapsulas lietošanas. Nakts liftinga krēms sejai un kaklam Vakarā maigi uzklājiet krēmu uz attīrītas sejas un kakla. Atjaunojošas kapsulas ādai ap acīm Lai atvērtu kapsulas, viegli divreiz pagrieziet cilni un saspiediet to ar pirkstu galiem. Izspiediet serumu uz pirkstu galiem un viegli iemasējiet ādā ap acīm, sākot no acs iekšējā kaktiņa un virzoties uz āru, uzsverot ārējos kaktiņus.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Serums
Dienas krēms
Nakts krēms
2 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Kristina V. country flag 2022-01-04

Товар прекрасный. Брали в подарок, человек остался очень доволен. Кожа разглаживается, становится бархатистой. Капсула не имеет запаха, у крема аромат еле заметен, серум под глаза супер.

Natalia country flag 2021-11-20

Lielisks komplekts, viss, kas nepieciešamais nobriedušai ādai.Viss atnāca glīti iepakots, nekādu pretenziju. Lieliska cenas / kvalitātes attiecība. Iesaku!

Uzrakstīt atsauksmi

Elizabeth Arden Ceramide komplekts (60 gab. + 7 gab. kapsulas + 15 ml. dienas krēms + 15 ml. nakts krēms + kosmētikas maciņš)

Elizabeth Arden Ceramide komplekts (60 gab. + 7 gab. kapsulas + 15 ml. dienas krēms + 15 ml. nakts krēms + kosmētikas maciņš)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.