Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex komplekts sejas un acu ādai

Nemokamas siuntimas Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex komplekts sejas un acu ādai Skatīt lielāku

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex komplekts sejas un acu ādai

Produkta ID: 54364
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 54364
Komentāri: 1

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

116,99 €

Produkta ID: 54364
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 54364
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Samazina pietūkumu ap acīm, novērš pietūkumu, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, apkaro novecošanās pazīmes, neaizsprosto poras, maskē palielinātas poras, maskē ādas nepilnības, maskē tumšus lokus zem acīm, pret grumbām, maskē grumbas, samazina hiperpigmentāciju, izlīdzina ādas toni, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, atjauno vitalitāti, atjaunojošs, kopj, padara ādu tvirtāku, aizsargā, stiprināšanai, naktij
Produkta tips Krēms, Krēms ādai ap acīm, Serums, Nakts krēms
Ādas stāvoklis/tips Nobriedušai ādai, Visiem ādas tipiem, Jutīgai ādai, Nogurušai ādai
Ķermeņa zona Sejai, Zem acīm
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Kofeīnu, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām, Ar vērtīgām aļģēm, Nekomedogēns

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex komplektā ietilpst Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex acu krēms 15 ml. un Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex atjaunojošs serums 50 ml.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex ir krēms visiem ādas tipiem, kas cīnās ar galvenajām novecošanās pazīmēm acu zonā. Ideāli piemērots nobriedušai ādai ar pirmajām novecošanās pazīmēm, kā arī lai mazinātu pelēcību, sausumu, acu līniju pietūkumu un tumšos lokus zem acīm.

Klīniski pierādīts, ka tas samazina redzamās novecošanās pazīmes acu zonā: smalkās līnijas, grumbiņas, pietūkumu, tumšos lokus, sausumu un nevienmērīgu ādas toni. Rezultāts: jauneklīgs, enerģisks, spilgtāks izskats.

Krēms, kas bagātināts ar ekskluzīvo ChronoluxCB™ tehnoloģiju, pastiprina sastāvdaļu iedarbību un novērš noguruma pazīmes, negatīvas vides ietekmes radītās pazīmes un pirmās novecošanās pazīmes. Krēma zīdainā konsistence mīkstina un nomierina jutīgo ādu zem acīm un aizsargā to no apkārtējās vides kairinātājiem.

Pārbaudījuši oftalmologi un dermatologi. Neizraisa pinnes, neaizsprosto poras. Bez smaržvielām.

Atklājiet gludāku, mirdzošāku un jaunāka izskata ādu ar Esteé Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex serumu un katru rītu pamodieties ar skaistāku ādu. Ideāli piemērots visiem ādas tipiem, novecošanās pazīmju novēršanai, pelēcības, sausuma un grumbu mazināšanai.

Produkts ir bagātināts ar ekskluzīvo ChronoluxCB™ tehnoloģiju, kas pastiprina sastāvdaļu iedarbību un novērš noguruma, negatīvas vides ietekmes un novecošanās pazīmes, kā arī nepārtraukti mitrina 72 stundas.

Klīniski pierādīts, ka tas ievērojami samazina grumbu parādīšanos, āda kļūst gludāka, mitrināta, stiprāka un izskatās jaunāka, kā arī mirdzošāka. Saskaņā ar NPD Group Inc. veikto pētījumu vairāk nekā 75% sieviešu jūt, ka viņu āda izskatās jaunāka jau pēc 4 nedēļām. 82% sieviešu teica, ka viņu āda ir nekavējoties kļūst hidratēta, un 83% sieviešu juta, ka viņu āda izskatās veselīgāka un mirdzošāka.

Kā lietot: acu krēms - uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz notīrītās acu zonas un maigi izklājiet to ar pirkstu. Lietojiet no rīta un vakarā. Serums – uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ādas pirms parastā mitrinātāja un maigi izklājiet ar pirkstu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Eye Cream - Methyl Trimethicone, Water\Aqua\Eau, Bifida Ferment Lysate, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propanediol, Petrolatum, Sucrose, Algae Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Butylene Glycol, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Tripeptide-32, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment, Sodium Rna, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Poria Cocos Sclerotium Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Caffeine, Sodium Pca, Tocopheryl Acetate, Phytosphingosine, Trehalose, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Isopropyl Jojobate, Betula Alba (Birch) Extract, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Gelidiella Acerosa Extract, Tromethamine, Polysorbate 80, Artemia Extract, Hydrolyzed Algin, Isohexadecane, Jojoba Alcohol, Jojoba Esters, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 40, Caprylyl Glycol, Sodium Lactate, Lecithin, Bht, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492) Serum - Water\Aqua\Eau, Bifida Ferment Lysate, Peg-8, Propanediol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Methyl Gluceth-20, Glycereth-26, Peg-75, Butylene Glycol, Adansonia Digitata Seed Extract, Tripeptide-32, Sodium Hyaluronate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Lactobacillus Ferment, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Hydrolyzed Algin, Pantethine, Caffeine, Lecithin, Sodium Rna, Bisabolol, Squalane, Glycerin, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Oleth-3, Oleth-5, Choleth-24, Hydrogenated Lecithin, Jojoba Wax Peg-120 Esters, Ceteth-24, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Triethanolamine, Tetrasodium Edta, Bht, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: acu krēms - uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz notīrītās acu zonas un maigi izklājiet to ar pirkstu. Lietojiet no rīta un vakarā. Serums – uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ādas pirms parastā mitrinātāja un maigi izklājiet ar pirkstu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Serums
Krēms ādai ap acīm
Nakts krēms
1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Sigita S. country flag 2022-03-28

Šī firma attaisno savu cenu, ļoti patīk šīs firmas sejas kopšanas līdzekļi. Piegāde varētu būt mazliet ātrāka, bet, manuprāt, nedēļas laikā iekļāvās vai nedaudz ilgāk par nedēļu.

Uzrakstīt atsauksmi

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex komplekts sejas un acu ādai

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex komplekts sejas un acu ādai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.