Estee Lauder Night Repair Multi-Recovery Complex atjaunojošs serums

Estee Lauder Night Repair Multi-Recovery Complex atjaunojošs serums Skatīt lielāku

Estee Lauder Night Repair Multi-Recovery Complex atjaunojošs serums

Produkta ID: 43593
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 43593
Komentāri: 1

17,99 €

Produkta ID: 43593
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 43593
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 7 ml., 20 ml., 30 ml., 50 ml., 75 ml., 100 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Apkaro novecošanās pazīmes, atjaunojošs, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, pret grumbām, samazina noguruma pazīmes, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsargā, stiprināšanai, atjaunošanai/barošanai, izlīdzina ādas toni, neaizsprosto poras, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, ilgtermiņa ietekme, nepadara smagnējus, pret melnajiem punktiem , uztur ādu veselīgu, novērš sausuma sajūtu, mirdzumam, samazina poras, mīkstināšanai, uzlabo ādas tekstūru, naktij
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai, Kaklam
Īpašības Ar antioksidantiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Hialuronskābi, Ar fermentiem , Ar peptīdiem, Ar kumelīšu ekstraktu, Ar vērtīgām aļģēm, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar Vitamīniem, Ar Kofeīnu, Ar skvalānu, Ar skvalēnu , Ar lecitīnu , Ar lecitīnu, Ar Glicerīnu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Bez sintētiskām smaržvielām, Nav pievienota eļļa, Bez minerāleļļas, Bez Parabēniem, Bez Ftalātiem, Bez Sulfātiem, Nekomedogēns

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex serums izlīdzina, atjauno sejas ādu un atjauno tās dabisko skaistumu.

Produkts ir papildināts ar aktīvo vielu kompleksu, kas palīdz ātri un uz ilgu laiku atjaunot ādas jaunību un vitalitāti. Estee Lauder ātri uzsūcošais un dziļi iekļūstošais serums ir izveidots ar patentētu Chronolux™ Power Signal tehnoloģiju. Šī uz pētījumiem balstītā aktīvo sastāvdaļu kombinācija palīdz uzlabot citu aktīvo sastāvdaļu iedarbību, izlīdzina ādu, saglabā optimālu tvirtumu un iekšējo mirdzumu.

Estee Lauder Advanced Night Repair seruma sastāvā esošā hialuronskābe intensīvi atsvaidzina sausu, pelēku vai nokarenu ādu un saglabā tās mitruma līdzsvaru. Tas palīdz aktivizēt ādas atjaunošanas procesus un aizsargāt ādu no atkārtotiem bojājumiem. Antioksidanti, kas pievienoti arī šim Estee Lauder serumam, palēnina ādas novecošanās procesus, ko izraisa saule, putekļi un citi kaitīgi vides faktori. Tas palīdz saglabāt ādas gludumu, tvirtumu un vienmērīgu toni.

Regulāri lietojot, Estee Lauder Advanced Night Repair serums redzami mitrina, stiprina ādu, samazina grumbas un palīdz cīnīties ar citām ādas nepilnībām. Saskaņā ar NPD Group Inc. pētījumiem, tajos piedalījušos sieviešu āda kļuva jaunāka, veselīgāka un dinamiska mirdzuma pilna tikai 4 nedēļu laikā.

Šī Estee Lauder seruma galvenās iezīmes:

  • saglabā optimālu, līdz 72 stundām ilgstošu ādas mitrināšanu;
  • piešķir ādai elastību un tvirtumu;
  • aizpilda grumbas un izlīdzina ādu;
  • palīdz izlīdzināt sejas krāsu;
  • stiprina ādas aizsargfunkcijas;
  • piešķir sejai dabisku mirdzumu;
  • aizsargā ādu no oksidatīviem bojājumiem.

Serums Estee Lauder koncentrē vairāku dažādu produktu spēku vienā pudelītē, lai jūs varētu baudīt ne tikai gludumu un dabisko mirdzumu atguvušu ādu, bet arī jauneklīgo izskatu. Lai gan šis produkts atjauno ādu naktī, antioksidanta un atjaunojoša iedarbība turpinās visas dienas garumā.

Bez eļļas. Bez minerāleļļas. Bez parabēniem. Bez ftalātiem. Bez sulfītiem. Bez sulfātiem. Bez mākslīgām smaržvielām.

Pārbaudījuši dermatologi un oftalmologi.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ādas pirms parastā mitrinātāja un maigi iemasējiet ar pirkstiem.

Water\Aqua\Eau, Bifida Ferment Lysate, Peg-8, Propanediol, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Methyl Gluceth-20, Glycereth-26, Peg-75, Butylene Glycol, Adansonia Digitata Seed Extract, Tripeptide-32, Sodium Hyaluronate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Lactobacillus Ferment, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Hydrolyzed Algin, Pantethine, Caffeine, Lecithin, Sodium Rna, Bisabolol, Squalane, Glycerin, Oleth-3 Phosphate, Caprylyl Glycol, Oleth-3, Oleth-5, Choleth-24, Hydrogenated Lecithin, Jojoba Wax Peg-120 Esters, Ceteth-24, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Triethanolamine, Tetrasodium Edta, Bht, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ādas pirms mitrinošā krēma un uzmanīgi iztušējiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Aleksandrs T. country flag 2023-01-03

Ļoti ātra apkalpošana un piegāde. Cenas ļoti pievilcīgas. Sievai ļoti patika.

Uzrakstīt atsauksmi

Estee Lauder Night Repair Multi-Recovery Complex atjaunojošs serums

Estee Lauder Night Repair Multi-Recovery Complex atjaunojošs serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.