Fluff Superfood Avocado + Aloe divfāzu sejas serums

Fluff Superfood Avocado + Aloe divfāzu sejas serums Skatīt lielāku

Fluff Superfood Avocado + Aloe divfāzu sejas serums

Produkta ID: 52996
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 52996
Komentāri: 1

6,99 €

Produkta ID: 52996
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 52996
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 40 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, barošanai, stimulē šūnu atjaunošanos, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, regulē sebuma sekrēciju, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, tīrīšanai, nomierinošs līdzeklis, atjaunošanai/barošanai, nodrošina elastību, padara ādu tvirtāku, pret grumbām, apkaro novecošanās pazīmes, attīra, samazina poras, nostiprina trauslos kapilārus, ar antibakteriālām īpašībām, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, uztur ādas mitruma līdzsvaru
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Ļoti sausai ādai, Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības ar Alvejas ekstraktu, Ar avokado eļlu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Niacinamīdu, Ar vitamīnu E , Ar Hialuronskābi, Ar kāpostu ekstraktu , Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Serums Fluff Superfood Avocado + Aloe Serum ir paredzēts ikdienas ādas kopšanai. Tās derīgās īpašības īpaši novērtēs āda, kurai trūkst mitruma un barošanas. Serums paātrina ādas atjaunošanās procesu un aizsargā pret brīvo radikāļu ietekmi.

Alvejas eļļa un ekstrakts regulē tauku sekrēcijas procesu. Tam piemīt pretiekaisuma, baktericīdas, attīrošas, mitrinošas un nomierinošas īpašības. Tas tiek novērtēts arī tā atjaunojošās iedarbības dēļ, kas atjauno elastību un tvirtumu.

Avokado eļļa un ekstrakts aizsargā pret ārējiem vides faktoriem un ir efektīvs līdzeklis grumbu apkarošanai.

Kāpostu ekstrakts, kas ir bagāts ar A, C, E un K vitamīniem, minerālsāļiem, darbojas kā dabisks antioksidants. Tas attīra un padara ādu gaišāku, palīdz sašaurināt poras, stiprina asinsvadus un mazina apsārtumu.

Niacinamīds palēnina ādas novecošanās procesus un stiprina tās dabiskos aizsargprocesus, kas uzlabo tās mitrināšanas stāvokli. Tas normalizē tauku dziedzeru darbību, sašaurina poras un tai piemīt antibakteriāla iedarbība.

E vitamīns estera veidā, kas efektīvi aizsargā pret brīvo radikāļu ietekmi, uzlabo ādas struktūru, atjauno tās maigumu, gludumu un elastību.

Hialuronskābe ir atbildīga par ādas tvirtuma un gluduma saglabāšanu. Tas ir atbildīgs par ūdens piesaistes procesu epidermai, palīdzot uzturēt pareizu hidratācijas līmeni un aizkavēt grumbu veidošanos.

Kā izmantot:

pirms lietošanas labi sakratiet. Uzklājiet 3-5 pilienus seruma uz plaukstām, pēc tam viegli uzspiediet uz sejas ādas un maigi iemasējiet. Izvairieties no saskares ar acīm.

Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Coco-Caprylate / Caprate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima Fruit Extract, Brassica Oleracea Aceoglyced Leaf Extracta Fruit Oil, Hyaluronic Acid, Ascorbyl Palmitate, Sorbitan Oleate, Sodium Sulfate, Phytosterols, Parfum, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 10020.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: pirms lietošanas labi sakratiet. Uzklājiet 3-5 pilienus seruma uz plaukstām, pēc tam viegli uzspiediet uz sejas ādas un maigi iemasējiet. Izvairieties no saskares ar acīm. Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Inese U. country flag 2023-04-04

Tiešāms efektīvs, smaržīgs produkts.

Uzrakstīt atsauksmi

Fluff Superfood Avocado + Aloe divfāzu sejas serums

Fluff Superfood Avocado + Aloe divfāzu sejas serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.