Fluff Superfood SPF50 Skin Tone Correcting toni koriģējošs diena krēms

Fluff Superfood  SPF50 Skin Tone Correcting toni koriģējošs diena krēms Skatīt lielāku

Fluff Superfood SPF50 Skin Tone Correcting toni koriģējošs diena krēms

Produkta ID: 52350
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 52350
Komentāri: 1

7,99 €

Produkta ID: 52350
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 52350
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Maskē ādas nepilnības, koriģējošs, izlīdzina ādas toni, aizsardzībai pret sauli, ar aizsargājošu spf filtru, mitrināšanai, barošanai, atjaunošanai/barošanai, kopj, dienai, izlīdzinošs
Produkta tips Aizsargājošs sejas krēms, Dienas krēms, Krēms, Aizsardzībai pret sauli
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Piemērots vegāniem, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar SPF filtru, Ar UV filtru, Ar mandeļu eļļu, Ar Hialuronskābi, Ar Vērtīgām eļļām
SPF aizsardzības līmenis SPF50

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

FLUFF SUPERFOOD SPF 50 Skin Tone Correcting krēms, kas izlīdzina ādas toni, 50 ml

Nevainojams izskats, viendabīga sejas krāsa un lieliska aizsardzība pret UV starojumu – šis krēms jums patiks jau no pirmās lietošanas reizes! Tas liks jums izskatīties dabiski, un nelielas nepilnības vienkārši pazudīs.

Kam piemērots?

Cilvēkiem, kuri vēlas izlīdzināt ādas toni, vienā piegājienā nomaskējiet ādas nepilnības un pasargājiet to no saules starojuma.

Ko SPF50 sauļošanās krēms sniegs ādai?
Tas nodrošinās ādai efektīvu aizsardzību pret UV starojumu. Uzklāšanas laikā esošās mikrokapsulas izlīdzina ādas toni, un 4 hialuronskābes formu komplekss kopā ar vīnogu kauliņu, pasifloras ziedu un saldo mandeļu eļļām mitrina, baro un atjauno ādu.

FLUFF SUPERFOOD SPF 50 Skin Tone Correcting krēms sejas krēma sastāvā esošajai vīnogu kauliņu eļļai piemīt spēcīga antioksidanta iedarbība, kas palīdz saglabāt ādu tvirtu un jauneklīgu. Tā nomierina un nostiprina epidermas ārējo slāni, tāpēc āda kļūst izturīgāka pret ārējiem faktoriem.

Pasifloru eļļai piemīt atjaunojoša un nomierinoša iedarbība. Pateicoties neaizvietojamo taukskābju omega 6, vitamīnu un minerālvielu saturam, tas atjauno un baro ādu. Vēl vairāk, kā lielisks antioksidants, tas novērš ādas novecošanās procesus.

Saldo mandeļu eļļa, galvenokārt pazīstama kā lielisks mīkstinošs līdzeklis, novērš šūnu dehidratāciju un ūdens zudumu. Nostiprina ādas aizsargājošo lipīdu barjeru. Vai tā nav ideāla kombinācija?

Lietošana: uzklāt nelielu daudzumu krēma uz tīras, sausas sejas ādas. Izlīdzināt.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Propylheptyl Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/ Dimethylcarbonate Copolymer, Polyglyceryl-3 PCA, Vitis Vinifera Seed Oil, Hydrogenated Farnesene, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Passiflora Incarnata Seed Oil, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Lauroyl Glutamate, Silica Dimethyl Silylate, Coco-Glucoside, Zea Mays Starch, Glycine Soja Oil, Mannitol, Arginine, Alumina, Tocopherol, Polyglyceryl-10 Stearate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Lauric Acid, Propanediol, EthylCellulose, Parfum, Benzyl Glycol, Raspberry Ketone, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 77492.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt nelielu daudzumu krēma uz tīras, sausas sejas ādas. Izlīdzināt.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Aizsardzībai pret sauli
Dienas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Vita O. country flag 2022-02-20

Krēms balts, bez toņa, kas ir labi. Pavasarī un vasarā būs pašā laikā

Uzrakstīt atsauksmi

Fluff Superfood  SPF50 Skin Tone Correcting toni koriģējošs diena krēms

Fluff Superfood SPF50 Skin Tone Correcting toni koriģējošs diena krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.