Holika Holika Carbonic Acid Lemon Peeling Gel pīlinga gēls

Holika Holika Carbonic Acid Lemon Peeling Gel pīlinga gēls Skatīt lielāku

Holika Holika Carbonic Acid Lemon Peeling Gel pīlinga gēls

Produkta ID: 45046
Prekės ID: 45046

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

11,29 €

Produkta ID: 45046
Prekės ID: 45046

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 150 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Dziļai attīrīšanai, tīrīšanai, samazina poras, neaizsprosto poras, attīrošs līdzeklis, mīkstināšanai, aizsargā, izlīdzina ādas toni, nomierinošs līdzeklis, regulē sebuma sekrēciju, nodrošina elastību, atjaunošanai/barošanai, apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Sejas skrubis, Skrubis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar termisko ūdeni, Ar augļu skābēm, Ar Tējas Koka Eļļu, Ar Cukuru, Bez Parabēniem, Bez minerāleļļas, Nav pievienota eļļa, Bez alkohola, Bez sintētiskām krāsvielām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Holika Holika Carbonic Acid Lemon Peeling Gel pīlinga gēls, pateicoties sastāvā esošajām skābēm, celulozei un termālajam ūdenim, rūpīgi atbrīvo sejas ādu no atmirušajām ādas šūnam, piešķir tai svaigumu un tīrību. Termālais ūdens no karstā avota  (Jeju Sanbangsan Mountain) palīdz efektīvi attīrīt ādas poras, novērš pūtīšu veidošanos, noņem netīrumus, kas sakrājušies dziļi porās.

Tas satur vieglas skābes no citrona, mellenēm, cukurniedrēm, cukura kļavas un apelsīna. Tās uzlabo sejas krāsu, neitralizē pigmentāciju, izgaismojot. Palīdz līdzsvarot sebuma sekrēciju un maigi atbrīvo kairinājumu. Šīs skābes mīkstina raupju ādu.

Sastāvā ir arī tējas koka eļļu, kas sašaurina poras un novērš iekaisuma procesu, samazina ādas taukainību , uzlabo ādas elastību, ārstē dermatītu, ekzēmu un citas ādas slimības. Attīra, paātrina audu atjaunošanos, atjauno ādu.

Pīlinga laikā mikroskopiskās celulozes daļiņas absorbē atmirušās ādas šūnas un netīrumus, sadalot tās mazos, sīkos gabaliņos. Pīlinga gēls nav abrazīvs, tāpēc ir piemērots pat jutīgai ādai. Piemērots lietošanai līdz 2 reizēm nedēļā.

Formula nesatur parabēnus, minerāleļļu, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas, etanolu un mākslīgās krāsvielas.

Lietošana: ar apļveida kustībām uzklāt nelielu daudzumu produkta uz samitrinātas sejas ādas, iemasēt un noskalot ar ūdeni.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā. 

Water, Cellulose, Alcohol Denat., Glycereth-26, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Onsen-Sui, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Biosaccharide Gum-4, Alteromonas Ferment Extract, Sodium PCA, Sodium Lactate, Lecithin, Arginine, Hydroxyethyl Urea, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Houttuynia Cordata Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Polyquaternium-51, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Triethanolamine, Fragrance

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar apļveida kustībām uzklāt nelielu daudzumu produkta uz samitrinātas sejas ādas, iemasēt un noskalot ar ūdeni.

Uzrakstīt atsauksmi

Holika Holika Carbonic Acid Lemon Peeling Gel pīlinga gēls

Holika Holika Carbonic Acid Lemon Peeling Gel pīlinga gēls

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.