Korres Men's Cream Maple Anti-Ageing Cream sejas un acu krēms vīriešiem

Korres Men's Cream Maple Anti-Ageing Cream sejas un acu krēms vīriešiem Skatīt lielāku

Korres Men's Cream Maple Anti-Ageing Cream sejas un acu krēms vīriešiem

Produkta ID: 52538
Prekės ID: 52538

34,49 €

Produkta ID: 52538
Prekės ID: 52538

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, barošanai, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, atjaunojošs, atjauno vitalitāti, tvirtumu piešķirošs, atjaunošanai/barošanai, mirdzumam, nepadara smagnējus, aizsardzībai pret sauli, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, apkaro novecošanās pazīmes, nogludina, izlīdzinošs, pret grumbām, atsvaidzina, samazina hiperpigmentāciju, mazina ādas hiperpigmentāciju, samazina noguruma pazīmes
Produkta tips Krēms, Pretgrumbu krēms, Krēms ādai ap acīm, Sejas krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai, Zem acīm
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar augu eļļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar organisko jojobas eļļu, Ar Betāniju, Ar rozmarīna ekstraktu, Bez Parabēniem, Bez minerāleļļas

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Korres Men's Cream Maple Anti-Ageing Cream sejas un acu krēms mitrina ādu, piešķir tai vairāk tvirtuma un elastības, ļaujot baudīt jauneklīgu un dzīvīgu izskatu.

Lieliski piemērots ikdienas lietošanai, produkts nostiprina un paceļ ādu, savukārt aktīvās sastāvdaļas palīdz atjaunot tās veselīgu stāvokli un dabisko mirdzumu. Formula, kas nav taukaina, neatstāj nepatīkamu lipīgu plēvi uz ādas un palīdz novērst nepatīkamu sejas spīdumu. Produkta sastāvā esošais valriekstu ekstrakts, E vitamīns un citi vērtīgie komponenti aizsargā ādu no saules gaismas kaitīgās ietekmes un priekšlaicīgas ādas novecošanas, tādējādi piešķirot sejai gludumu, elastību, efektīvi cīnoties ar grumbām. Cukurkļavu ekstrakts mitrina un atdzīvina ādu, piešķir tai lielāku elastību un aizsargā pret grumbām, kā arī pigmenta plankumiem.

Līdzeklis stiprina un atdzīvina ādu, palīdz cīnīties ar noguruma un novecošanās pazīmēm, kā arī efektīvi aizsargā pret ārējās vides agresoru radītajiem bojājumiem.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz tīras un sausas sejas un acu ādas, iemasējiet pārvietojoties no centra uz sāniem.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua/ Water/ Eau, Sucrose Stearate, Dicaprylyl Ether, Distarch Phosphate, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Acacia Decurrens/ Jojoba/ Sunflower Seed Wax/ Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Squalane, Sucrose Distearate, Hydrogenated C12-18 Triglycerides, Triheptanoin, Absinthium Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Sap Extract, Alanine, Allantoin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Arginine, Benzyl Alcohol, Betaine, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Juglans Regia (Walnut) Seed Extract, Lactic Acid, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Mourera Fluviatilis Extract, Panthenol, Parfum (Fragrance), PCA, Potassium Sorbate, Rhodiola Rosea Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Salicylic Acid, Serine, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbic Acid, Sucrose, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Threonine, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz tīras un sausas sejas un acu ādas, iemasējiet pārvietojoties no centra uz sāniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Krēms ādai ap acīm
Pretgrumbu krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Korres Men's Cream Maple Anti-Ageing Cream sejas un acu krēms vīriešiem

Korres Men's Cream Maple Anti-Ageing Cream sejas un acu krēms vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.