Lift4Skin Get Your Tan Self-Tanning Balm pašiedeguma balzams

Lift4Skin Get Your Tan Self-Tanning Balm pašiedeguma balzams Skatīt lielāku

Lift4Skin Get Your Tan Self-Tanning Balm pašiedeguma balzams

Produkta ID: 46802
Prekės ID: 46802

8,49 €

Produkta ID: 46802
Prekės ID: 46802

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pašiedeguma līdzeklis, piešķir dabisku efektu, noturīga, ilgtermiņa ietekme, kopj, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mīkstinošs, mīkstināšanai, atjaunošanai/barošanai, barošanai, nogludina, padara ādu tvirtāku, veicina pašiedegumu
Produkta tips Sauļošanās/iedeguma līdzekļi, Balzams, Pašiedeguma balzams , Pašiedeguma līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar Glicerīnu, Ar Šī sviestu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar kokosriekstu ūdeni, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Skaists un vienmērīgs iedegums ar zeltainu nokrāsu - tas ir tas, ko jūs noteikti vēlaties iegūt visu vasaru vai pat visu gadu. Galu galā ir tik skaisti, kad ķermenis mirdz ar veselīgu un pievilcīgu norāsu. Tagad šī greznība ir pieejama ne tikai vasaras brīvdienās. Lift4Skin Get Your Tan Self-Tanning Balm pašiedeguma balzams ātri un vienmērīgi izplatās uz ādas, ātri uzsūcas un nodrošina pamanāmu rezultātu.

Profesionāls ķermeņa balzams, kas nodrošina iespaidīgu, dabisku un zeltainu iedegumu jau pēc vienas uzklāšanas un kļūst efektīvs ar turpmākiem lietojumiem. Viegla tekstūra ātri uzsūcas, neatstāj plankumus un svītras. Iedegums ilgst līdz vairākām dienām. Lieliski pārklāj ķermeni, maskējot visas ādas nepilnības.

Lietošana:

Pirms lietošanas ieteicams veikt ķermeņa skrubēšanu, lai iegūtu vienmērīgāku rezultātu. Uzklājiet vienmērīgi balzamu uz ādas. Pēc uzklāšanas nomazgāt rokas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Erythrulose, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Averrhoa Carambola Fruit Extract, Cocos Nucifera Water, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, Parfum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Pirms lietošanas ieteicams veikt ķermeņa skrubēšanu, lai iegūtu vienmērīgāku rezultātu. Uzklājiet vienmērīgi balzamu uz ādas. Pēc uzklāšanas nomazgāt rokas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Balzams
Sauļošanās/iedeguma līdzekļi

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Lift4Skin Get Your Tan Self-Tanning Balm pašiedeguma balzams

Lift4Skin Get Your Tan Self-Tanning Balm pašiedeguma balzams

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.