Lirene Acid Power izlīdzinošs sejas serums

Lirene Acid Power izlīdzinošs sejas serums Skatīt lielāku

Lirene Acid Power izlīdzinošs sejas serums

Produkta ID: 52691
Prekės ID: 52691

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

8,49 €

Produkta ID: 52691
Prekės ID: 52691

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, attīrošs līdzeklis, noņem atmirušās ādas šūnas, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, stimulē šūnu atjaunošanos, atjaunošanai/barošanai, uztur ādu veselīgu, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, stimulē kolagēna izstrādi, atjaunojošs, atjauno vitalitāti, nomierinošs līdzeklis, atsvaidzina, kopj, pret grumbām, izlīdzina ādas toni
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar glikolskābi, Ar dzintarskābi, Ar Pienskābi, Ar AHA Skābi, Ar augļu skābēm, Ar rožu ūdeni, Ar ūdeni, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Glicerīnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lirene Acid Power produktu līnijas pamatā ir inovatīva formula, kas apvieno dziedinošo skābju (AHA / PHA) un nomierinošo hidrolātu vērtīgās īpašības. Tas nodrošina maigu un drošu epidermas atjaunošanas procesu, kura laikā tiek novērsts ādas kairinājums, lobīšanās vai citas nepatīkamas sajūtas.

Lirene Acid Power izlīdzinošais sejas serums efektīvi noņem atmirušās ādas šūnas, mitrina un atjauno ādu, padarot to veselīgu, elastīgu un koši starojošu.

Produkts ir papildināts ar aktīvo skābju kompleksu (7%), tāpēc tas palīdz nolobīt ādu, stimulē tās atjaunošanās procesus un atjauno sejai izcilu maigumu, kā arī gludumu. AHA skābju grupai piederošās glikolskābes un pienskābes aizsargā epidermu no izžūšanas, veicina kolagēna ražošanu un stimulē ādas atjaunošanos, tādējādi redzami izlīdzinot un atjaunojot ādas virsmu. Dzintarskābe, kurai piemīt antioksidanta iedarbība un kas veicina ātrāku vielmaiņu šūnās, atbalsta ādas jaunību, veselīgu izskatu un vitalitāti. Produkta sastāvā esošais rožūdens (20%) palīdz nomierināt un atdzīvināt ādu un piešķir tai izcilu maigumu.

Galvenās iezīmes:

  • savelk un piešķir elastību,
  • efektīvi "sastindē" atmirušās ādas šūnas,
  • palīdz cīnīties ar grumbām,
  • izlīdzina ādas toni
  • nodrošina izcilu maigumu.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz sausas un tīras sejas un kakla ādas, izvairoties no zonas ap acīm un muti. Maigi iemasējiet, lai produkts iesūktos, pēc tam uzklājiet izvēlēto sejas krēmu. Lietojiet katru vakaru vai vairākas reizes nedēļā, atkarībā no nepieciešamības.

Pēc produkta uzklāšanas uz sejas ādas var rasties tirpšana vai apsārtums. Tā ir dabiska ādas reakcija uz skābju iedarbību. Ja dedzināšanas vai tirpšanas sajūta saglabājas ilgāk par 3 minūtēm vai āda ir stipri apsārtusi, ieteicams produktu rūpīgi nomazgāt ar ūdeni un pārtraukt tā lietošanu. Izvairieties no tiešiem saules stariem produkta lietošanas laikā un 1 nedēļu pēc lietošanas, dienas laikā lietojiet produktus ar augstu SPF.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Rosa Centifolia Flower Water, Glycerin, Propanediol, Succinic Acid, Lactic Acid, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Inulin, Fructose, Glucose, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Calcium Gluconate, Cellulose, Gluconolactone, Sodium Benzoate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz sausas un tīras sejas un kakla ādas, izvairoties no zonas ap acīm un muti. Maigi iemasējiet, lai produkts iesūktos, pēc tam uzklājiet izvēlēto sejas krēmu. Lietojiet katru vakaru vai vairākas reizes nedēļā, atkarībā no nepieciešamības. Pēc produkta uzklāšanas uz sejas ādas var rasties tirpšana vai apsārtums. Tā ir dabiska ādas reakcija uz skābju iedarbību. Ja dedzināšanas vai tirpšanas sajūta saglabājas ilgāk par 3 minūtēm vai āda ir stipri apsārtusi, ieteicams produktu rūpīgi nomazgāt ar ūdeni un pārtraukt tā lietošanu. Izvairieties no tiešiem saules stariem produkta lietošanas laikā un 1 nedēļu pēc lietošanas, dienas laikā lietojiet produktus ar augstu SPF.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Uzrakstīt atsauksmi

Lirene Acid Power izlīdzinošs sejas serums

Lirene Acid Power izlīdzinošs sejas serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.