Lirene Make Me Slim! Endo-Massage pretcelulīta masāžas komplekts (pretcelulīta eļļa 100 ml. + masāžas ķīniešu kauss)

Lirene Make Me Slim! Endo-Massage pretcelulīta masāžas komplekts (pretcelulīta eļļa 100 ml. + masāžas ķīniešu kauss) Skatīt lielāku

Lirene Make Me Slim! Endo-Massage pretcelulīta masāžas komplekts (pretcelulīta eļļa 100 ml. + masāžas ķīniešu kauss)

Produkta ID: 50196
Prekės ID: 50196

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

9,99 €

Produkta ID: 50196
Prekės ID: 50196

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Pretcelulīta līdzeklis, masāžai, uzlabo limfas plūsmu, izvada toksīnus, barošanai, mitrināšanai, mīkstinošs, tekstūras uzlabošanai, tievēšanai
Produkta tips Pretcelulīta līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar vērtīgām aļģēm, Ar Vērtīgām eļļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Iedvesmojoties no masāžas ietekmes skaistumkopšanas salonos uz ādu un zemādas taukaudiem, Zinātnes laboratorijas Lirene eksperti ir radījuši unikālu pretcelulīta masāžu komplektu Lirene Make Me Slim! Endo-Massage, ko varēsiet izmantot mājas apstākļos.

Masāža ar ķīniešu silikona kausu samazina celulīta redzamību, ļauj modelēt ķermeni un paātrina limfas atteci, attīra organismu no toksīniem. Krūzīte izmanto ādas un zemādas audu sūknēšanas vakuuma metodi, kas veicina asins un limfas cirkulāciju.

Revolucionārais notievēšanas komplekss Slim Pro satur aļģu ekstraktu. Tas aktivizē lipolīzes procesu (tauku sadalīšanās taukaudos), pārvērš neaktīvās tauku šūnas (baltos adipocītus) aktīvās (smilšu krāsas adipocītos), paātrina tauku un tādu eļļu kā argana, rīsu un sojas sadedzināšanu. baro ādu, atstājot to zīdaini maigu.

Komplektā ietilpst: Lirene Make Me Slim! Endo-Massage pretcelulīta eļļa 100 ml. un masāžas Ķīnas kauss 1 gab.

Lietošana: Eļļu var izmantot mājas masāžai ar rokām vai ar ķīniešu kausu. Vispirms uzklājiet produktu uz attīrītas, sausas vai mitras ādas. Jāievēro pareizs uzklāšanas virziens – uz augšstilba no apakšas uz augšu, uz sēžamvietas no iekšpuses uz āru. Satveriet masāžas kausu pie pamatnes, nospiediet augšdaļu ar īkšķiem un piespiediet to pret ādu. Tai jāpieķeras pie ādas ar tādu spēku, lai masāžas laikā neradītu sāpes. Ja ieplūde ir pārāk spēcīga, atkārtojiet darbību, ielaižot nedaudz gaisa. Ar kausu masējiet izvēlēto ķermeņa zonu. Masējot augšstilbus, mainot garas kustības caur ādu un ar apļveida kustībām no apakšas uz augšu virzienā uz limfmezgliem. Masējot sēžamvietu, veiciet tās pašas kustības, virzoties no centra uz āru. Masāžu ieteicams veikt sērijveidā, līdz tiek iegūti vēlamie rezultāti. Vislabāk ir veikt 10 masāžu sēriju ar 2-3 dienu intervālu. Kad ir sasniegti gaidītie rezultāti, ieteicams reizi nedēļā veikt masāžu, lai tos saglabātu.

Ķīniešu kausu ieteicams nomainīt pret jaunu pēc aptuveni 50 lietošanas reizēm.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Glycine Soja (Soybean) Oil, Isopropyl Palmitate, Isododecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, BHA, Olus Oil, Plankton Extract, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Eļļu var izmantot mājas masāžai ar rokām vai ar ķīniešu kausu. Vispirms uzklājiet produktu uz attīrītas, sausas vai mitras ādas. Jāievēro pareizs uzklāšanas virziens – uz augšstilba no apakšas uz augšu, uz sēžamvietas no iekšpuses uz āru. Satveriet masāžas kausu pie pamatnes, nospiediet augšdaļu ar īkšķiem un piespiediet to pret ādu. Tai jāpieķeras pie ādas ar tādu spēku, lai masāžas laikā neradītu sāpes. Ja ieplūde ir pārāk spēcīga, atkārtojiet darbību, ielaižot nedaudz gaisa. Ar kausu masējiet izvēlēto ķermeņa zonu. Masējot augšstilbus, mainot garas kustības caur ādu un ar apļveida kustībām no apakšas uz augšu virzienā uz limfmezgliem. Masējot sēžamvietu, veiciet tās pašas kustības, virzoties no centra uz āru. Masāžu ieteicams veikt sērijveidā, līdz tiek iegūti vēlamie rezultāti. Vislabāk ir veikt 10 masāžu sēriju ar 2-3 dienu intervālu. Kad ir sasniegti gaidītie rezultāti, ieteicams reizi nedēļā veikt masāžu, lai tos saglabātu

Uzrakstīt atsauksmi

Lirene Make Me Slim! Endo-Massage pretcelulīta masāžas komplekts (pretcelulīta eļļa 100 ml. + masāžas ķīniešu kauss)

Lirene Make Me Slim! Endo-Massage pretcelulīta masāžas komplekts (pretcelulīta eļļa 100 ml. + masāžas ķīniešu kauss)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.