Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% sejas serums problemātiskai un nobriedušai ādai

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% sejas serums problemātiskai un nobriedušai ādai Skatīt lielāku

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% sejas serums problemātiskai un nobriedušai ādai

Produkta ID: 46165
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 46165
Komentāri: 5

7,19 €

Produkta ID: 46165
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 46165
Komentāri: 5

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret grumbām, padara ādu tvirtāku, izlīdzina ādas toni, nodrošina elastību, attīra, noņem atmirušās ādas šūnas, regulē sebuma sekrēciju, stimulē kolagēna izstrādi, attīrošs līdzeklis, atjaunošanai/barošanai, pret pumpām, mitrināšanai, nomierinošs līdzeklis, naktij, apkaro novecošanās pazīmes, samazina noguruma pazīmes, maskē pigmentācijas plankumus, samazina hiperpigmentāciju, atjauno vitalitāti, atjaunojošs, tekstūras uzlabošanai
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Problemātiskai ādai, Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Retinolu, Ar Vitamīniem, Ar Hialuronskābi, Ar Pantenolu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Vērtīgām eļļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25 % nakts serums ar 0,25% retinolu, kas paredzēts nobriedušu un pūtītēm, grumbām, pigmentācijas plankumiem skartas ādas kopšanai. Regulāri lietojot, iegūsiet tvirtāku, vienmērīgāku sejas ādu ar mazākām plankumiem. Šis Nacomi Next Level līnijas serums ir lieliski piemērots cilvēkiem, kas iepriekš nav izmantojuši retinolu saturošus produktus.

         Samazina pigmentācijas plankumus un grumbas

         Uzlabo ādas tvirtumu

         Izgaismo

         Noņem atmirušās ādas šūnas

         Regulē sebuma veidošanos

         Novērš pigmentācijas plankumu veidošanos

Retinols ir tīra A vitamīna veids. Tas stimulē kolagēna ražošanu, maigi noņem atmirušās ādas šūnas, atbalsta ādas atjaunošanos un efektīvi cīnās ar pigmentācijas plankumiem. Pateicoties savām vērtīgajām īpašībām, retinols būs jūsu galvenā sastāvdaļa cīņā pret grumbām, tumšiem plankumiem un pūtītēm. Serums satur 4 formu hialuronskābes kompleksu, kas nodrošina atbilstošu ādas mitrināšanas līmeni. Pantenols kopā ar ziedu eļļas ekstraktiem paātrina epidermas atjaunošanos un nomierina kairinājumu.

Lietošana: nelielu daudzumu produkta uzklājiet uz tīras, sausas sejas ādas vakarā. Lietojiet pirms mitrinoša krēma uzklāšanas. Lai izvairītos no kairinājuma, lēnām pieradiniet ādu pie līdzekļa un sākotnēji lietojiet serumu divas reizes nedēļā.

Produkta ar retinolu lietošanas laikā noteikti izmantojiet atbilstošu aizsardzību pret sauli. Nelietot grūtniecības un zīdīšanas laikā. Nekombinējiet serumu ar citiem produktiem, kas var saturēt retinolu vai AHA, BHA un PHA skābes.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Coco- Caprylate/Caprate, Stearic Acid, Glycine Soja Oil, Retinol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Paeonia Officinalis Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Rosa Damascena Flower Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Raspberry Ketone, BHA, BHT, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Polysorbate 20, Propanediol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: nelielu daudzumu produkta uzklājiet uz tīras, sausas sejas ādas vakarā. Lietojiet pirms mitrinoša krēma uzklāšanas. Lai izvairītos no kairinājuma, lēnām pieradiniet ādu pie līdzekļa un sākotnēji lietojiet serumu divas reizes nedēļā. Produkta ar retinolu lietošanas laikā noteikti izmantojiet atbilstošu aizsardzību pret sauli. Nelietot grūtniecības un zīdīšanas laikā. Nekombinējiet serumu ar citiem produktiem, kas var saturēt retinolu vai AHA, BHA un PHA skābes.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

5 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Inga M. country flag 2022-06-09

tieši tāds, kādu meklēju. un atradu:)

Vaida G. country flag 2023-05-03

Lietoju neilgu laiku, nekādu manāmu efektu neesmu novērojusi, bet rēķinos ar to, ka labi iesūcas, nekādas blaknes nemanu, āda liekas piesātināta ar mitrumu.

Laura country flag 2022-08-27

Nopirku otro reizi. Serums patika, lai gan bija dažādas ādas reakcijas. Dažas dienas tas ļoti dedzināja manu ādu, it īpaši vakarā, kad tīrīju seju. Vispārēju ādas kairinājumu nemanīju, bet pigmentētie plankumi uz vaigiem ļoti izgaismoja, tāpēc atkārtoju produktu, un vēlāk mēģināšu izvēlēties stiprāku.

Laura B. country flag 2022-04-12

Es to izmēģināju vairākas reizes, bet es vēl neesmu pamanījis nekādu būtisku efektu. Āda nekož, nekairina, turpināšu lietot, piegāde bez kritikas, paldies :)

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% sejas serums problemātiskai un nobriedušai ādai

Nacomi Next Level Be Like Phoenix Retinol 0,25% sejas serums problemātiskai un nobriedušai ādai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.