Nacomi Next Level Ceramides 5% atjaunojošs sejas serums

Nacomi Next Level Ceramides 5% atjaunojošs sejas serums Skatīt lielāku

Nacomi Next Level Ceramides 5% atjaunojošs sejas serums

Produkta ID: 52388
Prekės ID: 52388

10,29 €

Produkta ID: 52388
Prekės ID: 52388

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, dienai, naktij, neizraisa alerģiju, aizsargā, apkaro novecošanās pazīmes, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, pret grumbām, nekairina, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, ar antibakteriālām īpašībām, nomierinošs līdzeklis, barošanai, stimulē kolagēna izstrādi, atjaunojošs
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Nogurušai ādai, Sausai ādai, Nobriedušai ādai, Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Keramīdiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar peptīdiem, Ar Glicerīnu, Ar omega taukskābēm, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vitamīniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Šis uzlabotais aktīvo sastāvdaļu komplekss ir būtisks nogurušai un sausai ādai. Dermaxyl ir sešu dabisko aminoskābju kombinācija, kas organismā rodas dabiski un tāpēc neizraisa alerģiskas reakcijas. Tas aizsargā pret novecošanos un atjauno ādas barjeru. Tas arī dziļi mitrina, samazina grumbas un izlīdzina ādu.

SK-Influx V MB kompleksā esošie keramīdi aizsargājošo īpašību dēļ atjauno hidrolipīdu barjeru, kā arī atjauno un aizsargā epidermu no mitruma zuduma. Turklāt tie samazina kairinājumu, iekaisumu un izlīdzina grumbas.

Relipidium atbalsta dabisko ādas mikrobioma līdzsvaru. Papildina keramīda deficītu sausā ādā un stimulē lipīdu veidošanos, lai uzlabotu un saglabātu aizsargbarjeras integritāti. Palielina ādas pretestību un samazina patogēno baktēriju izraisīto iekaisumu. Nodrošina ādas dabisko mikrobioloģisko daudzveidību un uzlabo tās mitrināšanu. Pantenolam piemīt nomierinošas, pretsāpju, pretiekaisuma un antibakteriālas īpašības. Baro un mazina kairinājumu, palīdz dziedēt brūces un čūlas, mazina ādas niezi un dedzināšanu.

Iekļautās pārtikas plūmju un Passiflora eļļas kopā ar glicerīnu dziļi baro un atjauno ādu. Efektīvi stimulē nobriedušas, bojātas un jutīgas ādas reģenerācijas procesus. Tas dziļi iesūcas tās struktūrā, tādējādi palīdzot atjaunot epidermas dabisko lipīdu barjeru. Eļļā esošais A vitamīns atbalsta nepārtrauktību un pareizu šūnu augšanu, palielina kolagēna daudzumu dermā. Pasifloru eļļai piemīt atjaunojoša un nomierinoša iedarbība. Pateicoties neaizstājamajām taukskābēm, omega-6, vitamīniem un minerālvielām, tas atjauno un baro. Tajā esošā pasiflora nomierina un atslābina no procedūrām nogurušo ādu.

Lietošana: maigi iemasējiet serumu sejas, kakla un dekoltē zonas ādā, ļaujiet tam iesūkties. Lietojiet katru dienu vai vairākas reizes dienā.

Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Panthenol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Hydrolyzed Yeast Protein, Passiflora Incarnata Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Ceramide NG, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Tribehenin, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Lauroyl Glutamate, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Palmitoyl Hexapeptide-12, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: maigi iemasējiet serumu sejas, kakla un dekoltē zonas ādā, ļaujiet tam iesūkties. Lietojiet katru dienu vai vairākas reizes dienā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Nacomi Next Level Ceramides 5% atjaunojošs sejas serums

Nacomi Next Level Ceramides 5% atjaunojošs sejas serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.