Natura Siberica Oblepikha barojošs pēdu krēms

Natura Siberica Oblepikha barojošs pēdu krēms Skatīt lielāku

Natura Siberica Oblepikha barojošs pēdu krēms

Produkta ID: 44730
Prekės ID: 44730

4,99 €

Produkta ID: 44730
Prekės ID: 44730

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 75 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mīkstināšanai, barošanai, mitrināšanai, atsvaidzina, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, neitralizē nepatīkamu aromātu, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, veicina plaisu sadzīšanu
Produkta tips Krēms, Pēdu krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Pēdām
Īpašības Ar urīnvielu, Ar Vērtīgām eļļām, Bez Parabēniem, Ar Šī sviestu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Maiga un kopta pēdu āda padara ik vienu sievieti patiesi pievilcīgu. Brīnišķīgais Natura Siberica Oblepikha pēdu krēms ar Altaja smiltsērkšķu ekstraktu nodrošinās izcilas rūpes par pēdu ādu.

Šis barojošais krēms ir bagātināts ar organiskām, dabīgām sastāvdaļām, kas padara pēdu ādu gludu un elastīgu. Natura Siberica pēdu krēms dziļi baro, mīkstina un aizsargā kāju ādu. Augu ekstrakti, ēteriskās eļļas un vitamīni piešķir maigumu un svaigumu jūsu kājām, maigi kopjot problemātiskās vietas.

Smiltsērkšķu augu ekstrakts ir bagātināts ar vitamīniem un mikroelementiem, kas stiprina un baro ādu. Altaja smiltsērkšķis kombinācijā ar jakutu ķiršu intensīvi mitrina kāju ādu, ilgstoši saglabājot to maigu un jauneklīgu. Salvijas eļļa nodrošina arī papildu barošanu un mīkstināšanu, atjaunojot bojātās ādas vietas un samazinot sausumu un zvīņošanos. Šī eļļa arī atvieglo kairinājumu un iekaisumu, samazinot sviedru veidošanos un neitralizējot nepatīkamos aromātus.

Šis vieglais krēms lieliski uzsūcas, neatstājot taukainu, lipīgu plēvi. Tas atsvaidzina pēdu ādu, atstājot patīkamu viegluma sajūtu.

Lietošana: bagātīgi uzklāt krēmu uz tīrām un sausām pēdām, iemasēt.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā. 

Aqua, Urea, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate, Menthol, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters PS, Hippophae Rhamnoides Fruit WaterWH H, Mentha Piperita Leaf Extract*, Scutellaria Baicalensis Root Extract*, Abies Sibirica Needle ExtractWH, Salvia Officinalis Oil, Achillea Asiatica ExtractWH, Aquilegia Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Citrate, Parfum, CI 19140, CI 15985.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: bagātīgi uzklāt krēmu uz tīrām un sausām pēdām, iemasēt.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Pēdu krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Natura Siberica Oblepikha barojošs pēdu krēms

Natura Siberica Oblepikha barojošs pēdu krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.