Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream SPF20 dienas sejas krēms

Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream SPF20 dienas sejas krēms Skatīt lielāku

Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream SPF20 dienas sejas krēms

Produkta ID: 47653
Prekės ID: 47653

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

11,29 €

Produkta ID: 47653
Prekės ID: 47653

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Dienai, ar aizsargājošu spf filtru, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsardzībai pret sauli, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, stimulē šūnu atjaunošanos, atjaunošanai/barošanai, stimulē kolagēna izstrādi, apkaro novecošanās pazīmes, nomierinošs līdzeklis, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, atslābina , ilgtermiņa ietekme, mīkstinošs, nogludina, izlīdzina ādas toni, tekstūras uzlabošanai
Produkta tips Dienas krēms, Krēms, Sejas krēms
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar minerāliem, ar vērtīgiem minerāliem, Ar Vitamīniem, Ar antioksidantiem, Ar SPF filtru, Bez Parabēniem, Bez minerāleļļas, Bez sintētiskām krāsvielām, Ar Hialuronskābi, Ar Alantoīnu, Ar rožu ekstraktu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām
SPF aizsardzības līmenis SPF20, SPF20, SPF20

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Jutīgai sejas ādai nepieciešama īpaša kopšana, un to palīdzēs nodrošināt Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream SPF20 dienas sejas krēms! Tas ir izstrādāts, lai visas dienas garumā sniegtu maksimālu komfortu un aizsargātu pret ārējo stimulu kaitīgo ietekmi. Ļoti efektīvs krēms spēj nodrošināt, ka āda vienmēr paliek maiga un veselīga.

Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream SPF20 sejas krēma formulas pamatā ir rožu rodiola un P vitamīns, alantoīns un hialuronskābe, citronu balzama un kumelīšu ekstrakti, kā arī satur SPF-20. Šis sastāvs ļauj produktam iegūt mitrinošu un nomierinošu, mīkstinošu un aizsargājošu, pretiekaisuma un nostiprinošu efektu.

Regulāri lietojot, dienas krēms palielina jutīgās epidermas spēju izturēt ārējo faktoru agresīvo ietekmi un novērš grumbu veidošanos. Saglabāt veselīgu un jauneklīgu ādu kļūst pārsteidzoši viegli ar Natura Siberica!

Lietošana: No rīta uz tīras sejas ādas uzklājiet nelielu daudzumu krēma. Krēms ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyohenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Bisabolol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglycerin-6 Esters, Prunus Persica Leaf Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Rhodiola Rosea Root Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Sorbus Sibirica Extract, Aquilegia Sibirica Extract, Chamomilla Recutita Flower Water, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Parfum, Zea Mays Starch, CI 75810, CI 75125, Caramel, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldexyde, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: No rīta uz tīras sejas ādas uzklājiet nelielu daudzumu krēma. Krēms ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Dienas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream SPF20 dienas sejas krēms

Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream SPF20 dienas sejas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.