Nuxe Essential Face Care sejas ādas kopšanas komplekts (30 ml. krēms + 50 ml. sausā eļļa + 50 ml. maska)

Nuxe Essential Face Care sejas ādas kopšanas komplekts (30 ml. krēms + 50 ml. sausā eļļa + 50 ml. maska) Skatīt lielāku

Nuxe Essential Face Care sejas ādas kopšanas komplekts (30 ml. krēms + 50 ml. sausā eļļa + 50 ml. maska)

Produkta ID: 49327
Prekės ID: 49327

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

29,99 €

Produkta ID: 49327
Prekės ID: 49327

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, barošanai, attīra, nodrošina elastību, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, atsvaidzina, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, nomierinošs līdzeklis, stiprināšanai, atjauno vitalitāti, atsvaidzinošs, mirdzumam, mīkstinošs, atjaunošanai/barošanai, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, nepadara smagnējus, attīrošs līdzeklis, noņem atmirušās ādas šūnas, izlīdzina ādas toni
Produkta tips Krēms, Sejas krēms, Sausā eļļiņa, Maska, Sejas maska , Pīlinga līdzeklis, Skrubis, Sejas skrubis, Sejas kopšanas komplekts
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar rožu ūdeni, Ar Makadāmijas eļļu, Ar mandeļu eļļu, Ar Šī sviestu, Ar Alantoīnu, Ar Vitamīniem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Nuxe Essential Face Care Kit sastāv no produktiem, kas efektīvi mitrina, baro un padara ādu gaišāku, atjaunotu, elastīgu un ārkārtīgi maigu.

Komplektā: Nuxe Creme Fraiche de Beauté mitrinošs sejas krēms 30 ml., Nuxe Huile Prodigieuse daudzfunkcionāla sausā eļļa sejai / ķermenim / matiem 50 ml. un Nuxe Insta-Masque pīlinga sejas maska ​​50 ml.

Nuxe Creme Fraiche de Beauté mitrinošs sejas krēms, kas efektīvi aizsargā ādu no dehidratācijas un dažādu vides faktoru radītiem bojājumiem. Produkts, kas papildināts ar šī sviestu, makadāmijas, kamēlijas eļļām, mandeļu un apelsīnu ziedu ekstraktiem un aktīvām sastāvdaļām, piemēram, alantoīnu, nodrošina noturīgu mitrinošu efektu līdz pat 48 stundām, nomierina epidermu un palielina izturību pret apkārtējās vides piesārņojumu, atstājot sejas ādu dzīvīgu, enerģisku un starojošu.

Nuxe Huile Prodigieuse ir daudzfunkcionāla sausā eļļa sejai / ķermenim / matiem, kas mitrina, baro un mīkstina ādu un matus. E vitamīns, makadāmijas, lazdu riekstu, gurķu, mandeļu un asinszāles eļļas efektīvi atjauno ādu un matus, atjauno elastību, maigumu un spīdumu. Produkts nav smags, viegli iesūcas un ir piemērots visiem ādas un matu tipiem.

Nuxe Insta-Masque pīlinga sejas maska, kas efektīvi mitrina, atsvaidzina ādu un noņem atmirušās ādas šūnas, tādējādi nodrošinot gludumu un dabisku mirdzumu. Rožu ūdens un makadāmijas eļļa nomierina un baro ādu, atjauno tās maigumu, elastību, aizsargā epidermu no izžūšanas un citiem bojājumiem. Dabiskās mikrogranulas maigi noloba sejas ādu un palīdz izlīdzināt tās krāsu. Komplektā: Nuxe Creme Fraiche de Beauté mitrinošs sejas krēms 30 ml., Nuxe Huile Prodigieuse daudzfunkcionāla sausā eļļa sejai / ķermenim / matiem 50 ml. un Nuxe Insta-Masque pīlinga sejas maska ​​50 ml.

Lietošana:

Sejas krēms: iemasējiet nelielu daudzumu produkta uz tīras sejas, kakla un dekoltē zonas ādas, virzoties no sejas centra uz sāniem.

Sausā eļļa: izsmidziniet nedaudz produkta plaukstā, pievienojiet mitrinošam krēmam un sajauciet abus produktus. Iegūto maisījumu ar maigām kustībām uzklājiet uz vēlamajām vietām. Produktu var izsmidzināt uz dabīgo saru birstes, padarot matus vieglāk apstrādājamus un mirdzošus. Un, lai pabarotu matus, pirms galvas mazgāšans apsmidziniet matus ar eļļu, ietiniet tos siltā dvielī un noturiet 15-20 minūtes. Šo līdzekli var izmantot arī kā masāžas eļļu.

Sejas maska: bagātīgi uzklājiet produktu uz sausas sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Atstājiet produktu 2 minūtes, pēc tam iemasējiet ar apļveida kustībām, virzoties no centra uz sāniem, līdz maska ​​kļūst taukaina. Rūpīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni. Izmantojiet masku 1-2 reizes nedēļā.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Cream: Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum/Fragrance, Xylitylglucoside, Glyceryl Stearate Citrate, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Lauryl Laurate, Silica, Anhydroxylitol, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Stearate, Phenoxyethanol, Xylitol, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Dehydroacetic Acid, Allantoin, Sodium Gluconate, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citric Acid, Sodium Carrageenan, Sclerotium Gum, Glycine Soja (Soybean) Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Capryloyl Glycine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Flower Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Disodium Edta, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Maris Sal/Sea Salt, Camellia Sinensis Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Robinia Pseudoacacia Flower Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Linalool, Geraniol, Limonene [N3601/B]. Oil: Isopropyl Isostearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Corylus Avellana Nut Oil/Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tocopherol, Borago Officinale Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinale (Rosemary) Leaf Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool [N1005/D] Mask: Coco-Caprylate/Caprate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Rosa Damascena Flower Water, Hydrated Silica, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Aqua/Water, Levulinic Acid, Sodium Gluconate, Xylitylglucoside, Sodium Levulinate, Anhydroxylitol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xylitol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil [N4203/A].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Sejas krēms: iemasējiet nelielu daudzumu produkta uz tīras sejas, kakla un dekoltē zonas ādas, virzoties no sejas centra uz sāniem. Sausā eļļa: izsmidziniet nedaudz produkta plaukstā, pievienojiet mitrinošam krēmam un sajauciet abus produktus. Iegūto maisījumu ar maigām kustībām uzklājiet uz vēlamajām vietām. Produktu var izsmidzināt uz dabīgo saru birstes, padarot matus vieglāk apstrādājamus un mirdzošus. Un, lai pabarotu matus, pirms galvas mazgāšans apsmidziniet matus ar eļļu, ietiniet tos siltā dvielī un noturiet 15-20 minūtes. Šo līdzekli var izmantot arī kā masāžas eļļu. Sejas maska: bagātīgi uzklājiet produktu uz sausas sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Atstājiet produktu 2 minūtes, pēc tam iemasējiet ar apļveida kustībām, virzoties no centra uz sāniem, līdz maska ​​kļūst taukaina. Rūpīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni. Izmantojiet masku 1-2 reizes nedēļā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska
Krēms
Sejas krēms
Sausā eļļiņa

Uzrakstīt atsauksmi

Nuxe Essential Face Care sejas ādas kopšanas komplekts (30 ml. krēms + 50 ml. sausā eļļa + 50 ml. maska)

Nuxe Essential Face Care sejas ādas kopšanas komplekts (30 ml. krēms + 50 ml. sausā eļļa + 50 ml. maska)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.