Nuxe Sun Melting Spray SPF 50 saules aizsargājošs sprejs 150 ml

Nuxe Sun Melting Spray SPF 50 saules aizsargājošs sprejs 150 ml Skatīt lielāku

Nuxe Sun Melting Spray SPF 50 saules aizsargājošs sprejs 150 ml

Produkta ID: 36144
Prekės ID: 36144

24,49 €

Produkta ID: 36144
Prekės ID: 36144

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 150 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, aizsardzībai pret sauli, aizsardzībai pret sauli/karstumu, nomierinošs efekts, uztur ādas mitruma līdzsvaru, neatstāj pēdas , apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Aizsardzībai pret sauli, Izsmidzināms, Aizsargājošs losjons, Aerosols aizsardzībai pret sauli, Sauļošanās/iedeguma līdzekļi
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar SPF filtru, Ar Vitamīniem, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Glicerīnu, Ar vitamīnu E
SPF aizsardzības līmenis SPF50

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Nuxe Sun Melting Spray SPF 50 sprejs pret sauli nodrošina efektīvu sejas ķermeņa ādas aizsardzību no saules stariem un pigmenta plankumu parādīšanās, kas izraisa priekšlaicīgu ādas fotonovecošanos. Tas ir izturīgs pret ūdeni un svīšanu, tāpēc produkts lieliski piemērots aktīvai dienai pludmalē.

Vien izsmidziniet spreju uz ādas un baudiet cik lieliski tas iesūcas ādā, neradot baltas švīkas vai redzamus produkta atlikumus uz ādas.

Tās uzmundrinošais svētku aromāts ar saldo apelsīnu, tiāra un vaniļas notīm ir neatvairāms aicinājums izbaudīt šo vasaras sajūtu ilgāk.

Sastāvā ietilpst:

- Rīsu, rozmarīna un E vitamīna dabiskas izcelsmes ekstrakti: tie ir slaveni ar savām antioksidantu īpašībām un veicina ādas šūnu aizsardzību pret novecošanos.

- Kau Pe ziedu ekstrakts: atzīts par tā nomierinošajām īpašībām, tas novērš pārkaršanas sajūtas, kas saistītas ar saules iedarbību.

- Ūdens hiacinte un botāniskie glicerīna ekstrakti: aizsargā ādu no dehidratācijas.

Lietošana:

Izsmidziniet produktu rokās pirms uzklāšanas uz sejas, izvairoties no zonas ap acīm. Uz ķermeņa izsmidziniet eļļu tieši uz ādas un pēc tam kārtīgi iemasejiet. Atkārtoti lietojiet pēc peldēšanas vai slaucīšanās ar dvieli.

Brīdinājums: pārmērīga saules iedarbība ir bīstama. Saules kopšanas līdzeklis nenodrošina 100% aizsardzību. Izvairieties no saules stariem tieši dienas vidū.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

AQUA/WATER, DIBUTYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, DIISOPROPYL SEBACATE, PHENYL TRIMETHICONE, LAURYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, DIMETHICONE, BENZYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCINE, ARGININE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, TOCOPHERYL ACETATE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM GLUCONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, DIMETHICONOL, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, EICHHORNIA CRASSIPES EXTRACT,ETHYL FERULATE, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, FAGRAEA BERTEROANA FLOWER EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL [N4802/A]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Izsmidziniet produktu rokās pirms uzklāšanas uz sejas, izvairoties no zonas ap acīm. Uz ķermeņa izsmidziniet eļļu tieši uz ādas un pēc tam kārtīgi iemasejiet. Atkārtoti lietojiet pēc peldēšanas vai slaucīšanās ar dvieli.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Izsmidzināms
Aizsardzībai pret sauli
Sauļošanās/iedeguma līdzekļi

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Nuxe Sun Melting Spray SPF 50 saules aizsargājošs sprejs 150 ml

Nuxe Sun Melting Spray SPF 50 saules aizsargājošs sprejs 150 ml

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.