Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 sejas krēms ar toni

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 sejas krēms ar toni Skatīt lielāku

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 sejas krēms ar toni

Produkta ID: 44713
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 44713
Komentāri: 9

12,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 44713
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 44713
Komentāri: 9

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Viegli maskējošs, izlīdzina ādas toni, piešķir toni, piešķir dabisku efektu, maskē pigmentācijas plankumus, maskē apsārtumu, mitrināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsardzībai pret sauli, aizsardzībai pret sauli/karstumu, atjaunošanai/barošanai, neaizsprosto poras, apkaro novecošanās pazīmes, atjaunojošs, izgaismojošs līdzeklis, mirdzumam, atsvaidzina, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, atsvaidzinošs, ar aizsargājošu spf filtru, uztur ādas mitruma līdzsvaru, nogludina, izlīdzinošs, koriģējošs, nepadara smagnējus, novērš sausuma sajūtu, vienmērīgi izplata krāsu
Produkta tips DD krēms, Krēms, Sejas krēms, Aizsargājošs sejas krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar apelsīnu ekstraktu, Ar Glicerīnu, Ar jūras ūdeni, Ar minerāliem, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Bez minerāleļļas, nesatur Glutēnu, Ar SPF filtru, Piemērots vegāniem
SPF aizsardzības līmenis SPF30

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Paese DD Cream Daily Defense SPF30 tonējošs sejas krēms nodrošina vieglu pārklājumu un baro ādu.

Kvalitatīvs produkts vienlaikus veic vairākas funkcijas. Sastāvā esošie pigmenti pielāgojas sejas krāsai, bet nerada maskas efektu. Rezultātā, pat lietojot katru dienu, produkts dabiski uzsver ādas patieso skaistumu. Produkta īpašā formula nodrošina arī efektīvu mitrinošu un barojošu efektu. Savukārt, sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas aizsargā pret negatīvu vides ietekmi, piemēram, smogu vai UV stariem.

Piemērots visiem ādas tipiem, Paese DD krēms ir efektīvs līdzeklis, kas uzlabo ādas izskatu un nostiprina tās aizsargbarjeru. Sastāvā esošās sastāvdaļas efektīvi mitrina, baro, aizsargā ādu no izžūšanas un palēnina tās novecošanās procesus. Rezultātā āda atjaunojas, kļūst elastīga un mirdzoša. Jūras ūdens, kas bagāts ar cinku, magniju un citām minerālvielām, atsvaidzina un detoksicē ādu. Apelsīnu ekstrakts un E vitamīns aizsargā pret oksidatīvo stresu un priekšlaicīgu novecošanos. Rezultātā ar to papildinātais Paese DD Cream Daily Defense DD krēms ienes pelēkai vai nogurušai ādai dzīvīgumu.

Produkts neaizsprosto poras un ļauj ādai viegli elpot, un sastāvā esošie pigmenti pielāgojas sejas ādas krāsai. Pateicoties šīm īpašībām, Paese DD krēms ļauj izbaudīt dabiska izskata efektu, iekšējo mirdzumu un rūpīgu kopšanu.

Paese DD krēms nodrošina vieglu maskēšanu un aizsardzību jebkurā gadalaikā. Tas ir rīks, kas vienlaikus veic vairākas funkcijas. Rezultātā tas īpaši patiks cilvēkiem, kuri novērtē minimālismu un vienmēr steidzas.

Galvenās produkta īpašības:

  • izlīdzina ādas toni;
  • viegli saplūst ar ādu;
  • nodrošina optimālu mitrināšanu;
  • kondicionē un baro ādu;
  • piemērots visiem ādas tipiem;
  • aizsargā pret kaitīgiem vides faktoriem;
  • palēnina ādas novecošanās procesus;
  • neaizsprosto poras.

Paese DD krēms sniedz spilgtas un vienmērīgas ādas efektu. Sastāvā esošās sastāvdaļas rūpējas par sejas ādas mitrināšanu, aizsardzību un jauneklīgu izskatu.

Bez minerāleļļām. Nesatur glutēnu.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

Piemērots vegāniem.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, NYLON 6/12, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., BENZOPHENONE-3, METHYL TRIMETHICONE, BETAINE, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCERIN, ALUMINUM STEARATE, MAGNESIUM SULFATE, SEA WATER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, LYSINE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINA, ALUMINUM HYDROXIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

9 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Liene country flag 2023-06-09

Kvalitāte par demokrātisku cenu.

Анна К. country flag 2022-03-18

Lieliskais tonalais lidzeklis! Mitrina, izlidzina, patiksmi smarzo, ada paliek samtaina un gluda.
Paldies komandai 0ar lielisku un atro puegadi! ❤️

Giedrė A. country flag 2023-10-05

Lielisks DD krēms, kas neatstāj maskas efektu un izskatās ļoti dabiski. Piemērots kombinētai ādai.

Deimantė L. country flag 2023-06-05

Pērku ne pirmo reizi. Pagaidām labākais DD krēms vasarai. Nesausina ādu.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 sejas krēms ar toni

Paese Color & Care DD Cream Daily Defense SPF30 sejas krēms ar toni

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.