Sally Hansen Airbrush Legs izsmidzināmas zeķubikses 75 ml.

Sally Hansen Airbrush Legs izsmidzināmas zeķubikses 75 ml. Skatīt lielāku

Sally Hansen Airbrush Legs izsmidzināmas zeķubikses 75 ml.

Produkta ID: 18969
 4.8/5
Komentāri: 38
Prekės ID: 18969
Komentāri: 38

9,99 €

Produkta ID: 18969
 4.8/5
Komentāri: 38
Prekės ID: 18969
Komentāri: 38

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 75 ml.
Dzimums Sievietēm
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas ūdensnoturīga, viegli maskējošs, izlīdzina ādas toni, maskē ādas nepilnības, mirdzumam, koriģējošs, nogludina
Produkta tips Tonējošs kāju līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Kājām
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Vai jums ir gaidāmi svarīgi svētki? Ballīte? Šajā vasaras sezonā jums nebija laika baudīt saules starus, bet jūs joprojām vēlaties nēsāt svārkus? Būs jāvelk zeķubikses, taču šī ideja nav īpaši vilinoša. Parastās zeķubikses bieži plīst, ir grūti atrast pareizo toni, tās izskatās nedabiski, tās ir pārāk labi redzamas, ja tās valkā ar atvērtām sandalēm. Tie ir pārāk spīdīgi vai pārāk matēti. Tradicionālās zeķbikses atstāsim vecmāmiņām, bet Sally Hansen Airbrush Legs izsmidzināmās zeķbikses ir jūsu risinājums! Izsmidzināmajām zeķbiksēm ir bezgalīgas priekšrocības, un tās ievērojami pārspēj tradicionālās zeķbikses.

Sally Hansen Airbrush Legs priekšrocības:

  • izlīdzina ādas krāsu;
  • piešķir iedeguma efektu;
  • izlīdzina ādas tekstūru, slēpjot dažādus ādas defektus (vēnas, sasitumus, pūtītes u.c.);
  • neplīst;
  • piešķir smalku dabiska izskata mirdzumu;
  • sniedz iespēju radīt vēlamo efektu, izsmidzinot vairāk vai mazāk produkta;
  • ilgst visu dienu;
  • ūdensizturīgas.


Pārveidojiet savu kāju izskatu dažu sekunžu laikā, izmantojot Sally Hansen Airbrush Legs izsmidzināmās zeķubikses. Izbaudiet seksīgas, brūnas, maigi spīdīgas kājas bez jebkādām svītrām vai nelīdzenumiem. Produkts, kas bagātināts ar dabīgiem augu ekstraktiem, ne tikai maina kāju izskatu, bet arī kondicionē tās. Kailas kājas ir skaistas!

Lai iegūtu labākos rezultātus, izvēlieties toni, kas ir vistuvāk jūsu pašreizējam ādas tonim. Lai līdzekļa uzklāšana būtu viendabīga un noturīga, kāju ādai jābūt nolobītai un samitrinātai. Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: sakratiet pudeli. Izsmidziniet līdzekli plaukstās no 16 cm. attāluma un aptveriet visu kāju laukumu. Nomazgājiet rokas ar ziepēm un siltu ūdeni. Uzgaidiet 1 minūti pirms ģerbšanās.

ISOBUTANE, CYCLOPENTASILOXANE, AQUA/WATER/EAU, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TALC, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, SILICA SILYLATE, SODIUM CHLORIDE, GLUCONOLACTONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG-8 PROPYLENE GLYCOL COCOATE, DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CALCIUM GLUCONATE, SILICA, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PALMARIA PALMATA EXTRACT, [May Contain/Peut Contenir/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES ( CI 77492, CI 77491, CI 77499), MICA].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: sakratiet pudeli. Izsmidziniet līdzekli plaukstās no 16 cm. attāluma un aptveriet visu kāju laukumu. Nomazgājiet rokas ar ziepēm un siltu ūdeni. Uzgaidiet 1 minūti pirms ģerbšanās.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

38 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Zane B. country flag 2023-07-08

esmu bālādaina un kājas ir tās, kas nenosauļojas tikpat kā nemaz. Ņēmu gaišāko toni, jāiemanās nodozēt pareizo daudzumu, bet citādi tiešām veido labu pārklājumu.
Pieļauju, ka krēma smērējams variants varētu būt labāks par smidzināmo, jo būtu vieglāk dozēt.

Sarmīte L. country flag 2023-02-01

vasarai būs labs variants.

Insese country flag 2022-07-15

Produkts attaisnoja cerības. Piegāde zibenīga!

Irina country flag 2023-09-30

Ļoti patika, iesaku :)

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Sally Hansen Airbrush Legs izsmidzināmas zeķubikses 75 ml.

Sally Hansen Airbrush Legs izsmidzināmas zeķubikses 75 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.

Lai sasniegtu reālistiskāko un dabiskākā izskata efektu, izvēlētajām izsmidzināmajām zeķubiksēm jābūt līdzīgā toņā ar jūsu pašreizējo kāju ādas toni. Ja vien jūs nevēlaties padarīt gaišāku vai stipri tumšāku kāju ādu. Šajā gadījumā izvēlieties toni atbilstoši rezultātam, uz kuru tiecaties.

Pudeles saturs jāizsmidzina uz plaukstām un ar plaukstām jāierīvē kāju ādā, vienmērīgi sadalot pa visu laukumu. Pirms tam veiciet pēdu ādas skrubēšanas procedūru un pārliecinies, ka ādai netrūkst mitruma.