Saloos Marokas māls

Saloos Marokas māls Skatīt lielāku

Saloos Marokas māls

Produkta ID: 48748
Prekės ID: 48748

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

6,29 €

Produkta ID: 48748
Prekės ID: 48748

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 150 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Regulē sebuma sekrēciju, detoksikācijas līdzeklis, izvada toksīnus, pret melnajiem punktiem , samazina poras, attīra poras, neaizsprosto poras, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, attīra, mitrināšanai, mīkstinošs, dziļai attīrīšanai, tīrīšanai, barošanai, atsvaidzina, ar antibakteriālām īpašībām, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, pretcelulīta līdzeklis
Produkta tips Māls
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai, Matiem, Visam ķermenim, Rokām, Kājām
Īpašības Ar mālu, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Saloo's Marokas māls ir dabīgs produkts, universāls, paredzēts visiem ādas tipiem. Tas izceļas ar spēju absorbēt lieko sebumu, toksīnus un netīrumus no ādas. Palīdz novērst paplašinātas poras un melnus punktus. Uzlabo ādas elastību un vitalitāti, padara gaišāku, nodrošina mitrumu un maigumu.

Piemērots sejas masku, ķermeņa ietīšanas, kompresu, vannu un matu kopšanai.

Sejas ādas kopšana:

Māls palīdzēs rūpīgi un maigi iztīrīt dziļi aizsērējušās poras, netīrumus un eļļu. Āda būs skaisti pabarota, mirdzoša, svaiga un vienlaikus maiga. Marokas māls ir pazīstams arī ar savām antibakteriālajām un pretiekaisuma īpašībām. Ilgstoši lietojot, tas palīdz regulēt sebuma veidošanos un palīdz uzlabot ādas stāvokli, kas cieš no psoriāzes, ekzēmas vai pinnēm.

Ķermeņa ietīšanas un vannas procedūras:

Pateicoties dabiskajām attīrošajām īpašībām, tas noņem netīrumus un visu, kam nevajadzētu atrasties ādā, vienlaikus stiprinot visu ķermeni. Vanna palīdz arī stimulēt vielmaiņu un tādējādi palīdz novērst celulītu.

Kā lietot: Sejai: attīrošās un atjaunojošās maskas pagatavošanai sagatavo nemetālisku bļodu un lāpstiņu vai otiņu sejas masku uzklāšanai. Sajauc nelielu daudzumu pulvera ar ūdeni un samaisa līdz vidējai konsistencei. Uzklājiet masku uz sejas un dekoltē, atstājiet apmēram 15 minūtes, pēc tam nomazgājiet ar remdenu ūdeni.

Uz ķermeņa: Jūs varat izveidot ietīšanu, uzklājot biezu māla un ūdens maisījuma slāni tieši uz problemātiskās vietas. Turiet to apmēram 15 minūtes, pēc tam nomazgājiet ar ūdeni.

Vannā: Lai lietotu vannā, vienkārši pievienojiet 3-5 ēdamkarotes produkta un labi samaisiet ūdenī. Tas aktīvi piedalīsies jūsu ādas atjaunošanā. Ja neesat vannas cienītājs, izmantojiet mālu dušā.

Uz matiem: uzklājiet masku mitros matos un atstājiet apmēram 15 minūtes vai izmantojiet to parastās mazgāšanas vietā. Tas ir piemērots arī tad, ja ciešat no blaugznām vai matu izkrišanas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

100% Moroccan clay

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: Sejai: attīrošās un atjaunojošās maskas pagatavošanai sagatavo nemetālisku bļodu un lāpstiņu vai otiņu sejas masku uzklāšanai. Sajauc nelielu daudzumu pulvera ar ūdeni un samaisa līdz vidējai konsistencei. Uzklājiet masku uz sejas un dekoltē, atstājiet apmēram 15 minūtes, pēc tam nomazgājiet ar remdenu ūdeni. Uz ķermeņa: Jūs varat izveidot ietīšanu, uzklājot biezu māla un ūdens maisījuma slāni tieši uz problemātiskās vietas. Turiet to apmēram 15 minūtes, pēc tam nomazgājiet ar ūdeni. Vannā: Lai lietotu vannā, vienkārši pievienojiet 3-5 ēdamkarotes produkta un labi samaisiet ūdenī. Tas aktīvi piedalīsies jūsu ādas atjaunošanā. Ja neesat vannas cienītājs, izmantojiet mālu dušā. Uz matiem: uzklājiet masku mitros matos un atstājiet apmēram 15 minūtes vai izmantojiet to parastās mazgāšanas vietā. Tas ir piemērots arī tad, ja ciešat no blaugznām vai matu izkrišanas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Māls

Uzrakstīt atsauksmi

Saloos Marokas māls

Saloos Marokas māls

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.