Saloos sejas ādas kopšanas komplekts (15 ml. sejas serums + 20 ml. sejas eļļa)

Saloos sejas ādas kopšanas komplekts (15 ml. sejas serums + 20 ml. sejas eļļa) Skatīt lielāku

Saloos sejas ādas kopšanas komplekts (15 ml. sejas serums + 20 ml. sejas eļļa)

Produkta ID: 49362
Prekės ID: 49362

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

16,99 €

Produkta ID: 49362
Prekės ID: 49362

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mīkstinošs, nogludina, attīra, pret grumbām, atjaunošanai/barošanai, stimulē šūnu atjaunošanos, tonē, uztur ādu veselīgu, atjauno vitalitāti, ilgtermiņa ietekme, atjaunojošs, nodrošina elastību, kopj, mīkstināšanai, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, barošanai, padara ādu tvirtāku
Produkta tips Sejas kopšanas komplekts, Serums, Eļļa
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai, Sakairinātai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar Pantenolu, Ar antioksidantiem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar argana eļļu, Ar rožu eļļu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Saloos sejas ādas kopšanas komplekts sniedz iespēju palutināt ādu ar intensīvu mitrinošu efektu un uzmundrinošu aromātu, kā arī mīkstina, izlīdzina ādu, padara to gaišāku, palīdz cīnīties ar grumbām un citām ādas nepilnībām.

Komplektā: Saloos sejas serums ar hialuronskābi 15 ml un Saloos Royal Care sejas eļļa 20 ml.

Saloos sejas serums ar hialuronskābi, kas mitrina, atjauno un atjauno ādu. Produktam ir augsta divu veidu hialuronskābes koncentrācija, tāpēc tas saglabā mitrumu ādā, efektīvi tonizē un atjauno veselīgu un dzīvīgu izskatu. Produkts nodrošina ātru un ilgstošu efektu, piešķir ādai lielāku gludumu, liekot tai izskatīties jaunākai, kā arī samazinās krunciņas un mazās rētas.

Saloos Royal Care Facial Oil, kurā eļļu kombinācija nodrošina karalisku aprūpi sausai un sakairinātai sejas ādai, lutina un baro to. Sastāvā esošā damaskas rožu eļļa efektīvi mitrina ādu, piešķir tai maigumu un maigumu, argana eļļa aizsargā pret dehidratāciju, iekaisumiem un oksidatīvo stresu, savukārt opuncijas eļļa, kas bagāta ar E vitamīnu, omega-6 taukskābēm, baro, atjauno un atjauno ādu. Produkts maigi un efektīvi izlīdzina grumbas, izgaismo, savelk ādu un apvij ar patīkamu aromātu. Komplektā: Saloos sejas serums ar hialuronskābi 15 ml un Saloos Royal Care sejas eļļa 20 ml.

Lietošana:

Serums: Uzklājiet 1-2 pilienus seruma ar maigām apļveida kustībām uz iepriekš attīrītas ādas no rīta un vakarā. Pateicoties vieglai konsistencei, tas ātri uzsūcas un ir pamats turpmākai apkopei.

Eļļa: iemasējiet 2-4 pilienus eļļas mitrajā sejas, kakla un dekoltē zonā. Produktu var lietot kā sejas krēmu vai grima bāzi no rīta vai kā atjaunojošu līdzekli vakarā.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Serum: Water, pentylene glycol, sodium hyaluronate, panthenol, glycerol, Biosaccharide gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate. Oil: Bio Argania Spinosa Kernel Oil, Bio Opuntia Ficus-indica Seed Oil, Bio Rosa Damascena Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Serums: Uzklājiet 1-2 pilienus seruma ar maigām apļveida kustībām uz iepriekš attīrītas ādas no rīta un vakarā. Pateicoties vieglai konsistencei, tas ātri uzsūcas un ir pamats turpmākai apkopei. Eļļa: iemasējiet 2-4 pilienus eļļas mitrajā sejas, kakla un dekoltē zonā. Produktu var lietot kā sejas krēmu vai grima bāzi no rīta vai kā atjaunojošu līdzekli vakarā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Eļļa
Serums

Uzrakstīt atsauksmi

Saloos sejas ādas kopšanas komplekts (15 ml. sejas serums + 20 ml. sejas eļļa)

Saloos sejas ādas kopšanas komplekts (15 ml. sejas serums + 20 ml. sejas eļļa)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.