St. Moriz Professional pašiedeguma sprejs 150 ml.

St. Moriz Professional pašiedeguma sprejs 150 ml. Skatīt lielāku

St. Moriz Professional pašiedeguma sprejs 150 ml.

Produkta ID: 43458
Prekės ID: 43458

7,99 €

Produkta ID: 43458
Prekės ID: 43458

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 150 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pašiedeguma līdzeklis, mitrināšanai, barošanai, nomierinošs līdzeklis, izlīdzina ādas toni, mirdzumam, aizsardzībai pret sauli/karstumu
Produkta tips Sauļošanās/iedeguma līdzekļi, Pašiedeguma līdzeklis, Pašiedeguma aerosols
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Sejai
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vitamīniem, Ar UV filtru, Ar olīvu eļļu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

St. Moriz Professional Tanning Mist pašiedeguma sprejam ir ārkārtīgi viegla formula, to ir viegli uzklāt uz ādas. Visi St. Moriz produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti. Tie satur olīveļļu un E vitamīnu, kas baro ādu un rada mirdzošu iedegumu.

Ieguvumi:

Vidējs un tumšs tonis;

Iedegums izveidojas pakāpeniski;

Viegla lietošana grūti sasniedzamās vietās;

Īpaši viegla un ātri žūstoša formula;

Ilgnoturīgs efekts.

St. Moriz Professional Tanning Mist satur olīveļļu, kas nodrošina augstu antioksidantu aizsardzību, aizsargā ādu no UV staru kaitīgās iedarbības. Tam ir arī nomierinošas un pretiekaisuma īpašības. Turklāt E vitamīns mitrina ādu, aizkavē novecošanās procesu un izlīdzina ādas toni.

Lietošana: Vienmēr lietojiet cimdus / aplikatoru. Pirms lietojat pašiedeguma spreju, izmantojiet ķermeņa skrubi un mitriniet sausu ādu. Pirms lietošanas kārtīgi sakratiet. Izsmidziniet nelielu daudzumu tieši uz ādas apmēram no 15-30 cm attāluma un iemasējiet to ādā ar cimdu.  Iedegums parādīsies pēc 4-6 stundām, atkarībā no vēlamā efekta. Šajā laikā izvairieties no saskares ar ūdeni. Pēc šī laika nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni, izvairieties no ziepēm, dušas želejām un šampūniem.

Produkta sastāvdaļas var atšķirties atkarībā no toņa.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Alcohol denat., Dihydroxyacetone, Propylene glycol, Ethoxydiglycol, Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Tocopheryl acetate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Olea europaea (Olive) fruit oil, Potassium sorbate, Sine adipe lac, Sodium benzoate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Butylphenyl methylpropional, Alpha-Isomethyl ionone, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Vienmēr lietojiet cimdus / aplikatoru. Pirms lietojat pašiedeguma spreju, izmantojiet ķermeņa skrubi un mitriniet sausu ādu. Pirms lietošanas kārtīgi sakratiet. Izsmidziniet nelielu daudzumu tieši uz ādas apmēram no 15-30 cm attāluma un iemasējiet to ādā ar cimdu.  Iedegums parādīsies pēc 4-6 stundām, atkarībā no vēlamā efekta. Šajā laikā izvairieties no saskares ar ūdeni. Pēc šī laika nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni, izvairieties no ziepēm, dušas želejām un šampūniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Sauļošanās/iedeguma līdzekļi

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

St. Moriz Professional pašiedeguma sprejs 150 ml.

St. Moriz Professional pašiedeguma sprejs 150 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.