St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse pašiedeguma putas

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse pašiedeguma putas Skatīt lielāku

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse pašiedeguma putas

Produkta ID: 47298
Prekės ID: 47298

38,49 €

Produkta ID: 47298
Prekės ID: 47298

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml., 120 ml., 240 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pašiedeguma līdzeklis, piešķir dabisku efektu, piešķir toni, noturīga, mitrināšanai
Produkta tips Paštonējošās putas, Pašiedeguma līdzeklis, Sauļošanās/iedeguma līdzekļi
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Bez aromātvielām
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Šīs vieglās Sv. Tropez Self Tan Dark Bronzing Mousse pašiedeguma putas, piešķir ādai dziļu iedegumu un sniedz ilgstošu efektu. Vienmēr ieteicams veikt ādas pīlingu 24 stundas pirms pašiedeguma procedūras, lai nodrošinātu vienmērīgu iedegumu. Ja sākumā baidāties no tūlītējas nokrāsas, neuztraucieties! Iedegums vienmēr veidojas vienmērīgi, tikai pēc pirmās dušas iedegums būs ideāls un vienmērīgs. Vislabāk to lietot pirms gulētiešanas, lai iegūtu maksimālu mirdzumu, kad pamostaties un no rīta nomazgāsieties.

Priekšrocības:

Nav pašiedeguma smaržas.
Neatstāj svītras un ir viegli uzklājams.
Ātri žūstošs un nelipīgs.
Īpaši mitrinošs un vienmērīgs.
Piešķir dabiska izskata iedegumu.

Kā izmantot:

1. solis: 24 stundas pirms lietošanas sagatavojiet un notīriet ādu. Tieši pirms lietošanas samitriniet visas sausās vietas, ieskaitot elkoņus, ceļgalus, potītes un pēdas.
2. solis: Lai iegūtu labākos rezultātus, izmantojiet iedeguma aplikatora dūraiņu ar garām "slaucīšanas" kustībām, sākot no potītēm un virzoties uz augšu. Pēc tam pagrieziet cimdu atpakaļ uz muguras un sāciet uzklāt tādā pašā veidā. Pārliecinieties, ka visas zonas ir nosegtas, pirms uzklājat mākslīgo iedegumu uz rokām un kājām.
3. solis: pirms ģērbšanās pagaidiet, līdz āda nožūst.
4. solis: centieties neslapināt ādu 4-8 stundas.
5. solis: mitriniet ādu katru dienu, lai pagarinātu un saglabātu iedegumu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Ethoxydiglycol, Caramel, Propylene Glycol, Glycerin, PPG-5-Ceteth-20, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Melanin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Metabisulfite, Parfum, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, d-limonene, Hydroxycitronellal, Alpha-isomethyl Ionone, Coumarin, Anisyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid, CI 14700 (Red 4), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: 1. solis: 24 stundas pirms lietošanas sagatavojiet un notīriet ādu. Tieši pirms lietošanas samitriniet visas sausās vietas, ieskaitot elkoņus, ceļgalus, potītes un pēdas.2. solis: Lai iegūtu labākos rezultātus, izmantojiet iedeguma aplikatora dūraiņu ar garām "slaucīšanas" kustībām, sākot no potītēm un virzoties uz augšu. Pēc tam pagrieziet cimdu atpakaļ uz muguras un sāciet uzklāt tādā pašā veidā. Pārliecinieties, ka visas zonas ir nosegtas, pirms uzklājat mākslīgo iedegumu uz rokām un kājām.3. solis: pirms ģērbšanās pagaidiet, līdz āda nožūst.4. solis: centieties neslapināt ādu 4-8 stundas.5. solis: mitriniet ādu katru dienu, lai pagarinātu un saglabātu iedegumu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Sauļošanās/iedeguma līdzekļi
Paštonējošās putas

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse pašiedeguma putas

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse pašiedeguma putas

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.