The Ordinary Glikolio skābe 7% tonizējošais šķīdums

The Ordinary Glikolio skābe 7% tonizējošais šķīdums Skatīt lielāku

The Ordinary Glikolio skābe 7% tonizējošais šķīdums

Produkta ID: 52062
 4.8/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 52062
Komentāri: 9

17,99 €

Produkta ID: 52062
 4.8/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 52062
Komentāri: 9

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 240 ml.
Koncentrācija 7 %
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Attīrošs līdzeklis, tonē, mirdzumam, nomierinošs līdzeklis, izlīdzina ādas toni, samazina poras, mitrināšanai, aizsargā, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, izlīdzinošs, atsvaidzina, izgaismo ādu, noņem atmirušās ādas šūnas, atjauno vitalitāti, atjaunojošs
Produkta tips Šķīdums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar AHA Skābi, Ar ženšeņu, Ar Alveju
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Glikolskābe ir alfa hidroksi skābe, kas noloba ādu. Šis 7% tonizējošais šķīdums maigi noloba ādu un uzlabo tās mirdzumu.

Satur Tasmānijas piparus. Šim atvasinājumam ir augu izcelsme, un tā krāsa ir sezonāli mainīga – šīs krāsas izmaiņas dažkārt var redzēt formulā. Turklāt sastāvs ir papildināts ar žeņšeņa sakni un alveju, kas piešķir mirdzumu un nomierina ādu.

Šīs formulas pH ir aptuveni 3,6.

izlīdzina ādas toni
sašaurina poras
tonizē un mitrina.

Pateicoties glikolskābei, produkts lieliski noloba ādu
Tasmānijas pipari pasargā no ādas iekaisumiem
Žeņšeņa sakne un alveja ir nomierinošas sastāvdaļas.


Kontrindikācijas: Šo līdzekli nedrīkst lietot uz bojātas ādas. Skatiet norādījumus instrukcijās par papildu aizsardzību pret sauli un citiem brīdinājumiem.


Piezīme. Lai gan pīlinga skābes var sniegt ātri redzamus ieguvumus, ir ieteicamāk izmantot saules aizsargajošu līdzekļus, iespējamā iekaisuma un jutīguma dēļ.

Kā lietot: vislabāk lietot vakarā, ne biežāk kā reizi dienā. Pēc ādas attīrīšanas piesātiniet vates tamponu ar līdzekli un noberziet seju un kaklu. Nelietot uz jutīgas, nolobītas vai bojātas ādas. Izvairieties no acu kontūras un acu kontakta. Nemazgāt. Ja nepieciešams, turpiniet ar papildu ādas kopšanu. Ir jāierobežo saskares ar ādu biežums vai ilgums ar produktu. Ja rodas kairinājums, pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar ārstu. Lietojiet tikai, kā norādīts uz neskartas ādas. Pirms lietošanas ieteicams veikt
alerģijas testu. Sargāt no bērniem. Brīdinājums par saules apdegumiem: Šis produkts satur alfa hidroksiskābi (AHA), kas var palielināt jūsu ādas jutīgumu pret sauli un īpaši saules apdegumu iespējamību. Lietojiet saules aizsarglīdzekļus, valkājiet aizsargtērpu.

Brīdinājums par saules apdegumiem: Šis produkts satur alfa hidroksiskābi (AHA), kas var palielināt ādas jutīgumu pret sauli un īpaši saules apdegumu iespējamību. Lietojiet sauļošanās līdzekli, valkājiet aizsargtērpu un ierobežojiet saules iedarbību, ja lietojat šo produktu apmēram nedēļu.

Saderīgs ar jebkuriem kopšanas līdzekļiem, izņemot tos, kas satur peptīdus.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa Damascena Flower Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, Pca, Sodium Pca, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: vislabāk lietot vakarā, ne biežāk kā reizi dienā. Pēc ādas attīrīšanas piesātiniet vates tamponu ar līdzekli un noberziet seju un kaklu. Nelietot uz jutīgas, nolobītas vai bojātas ādas. Izvairieties no acu kontūras un acu kontakta. Nemazgāt. Ja nepieciešams, turpiniet ar papildu ādas kopšanu. Ir jāierobežo saskares ar ādu biežums vai ilgums ar produktu. Ja rodas kairinājums, pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar ārstu. Lietojiet tikai, kā norādīts uz neskartas ādas. Pirms lietošanas ieteicams veiktalerģijas testu. Sargāt no bērniem. Brīdinājums par saules apdegumiem: Šis produkts satur alfa hidroksiskābi (AHA), kas var palielināt jūsu ādas jutīgumu pret sauli un īpaši saules apdegumu iespējamību. Lietojiet saules aizsarglīdzekļus, valkājiet aizsargtērpu. Brīdinājums par saules apdegumiem: Šis produkts satur alfa hidroksiskābi (AHA), kas var palielināt ādas jutīgumu pret sauli un īpaši saules apdegumu iespējamību. Lietojiet sauļošanās līdzekli, valkājiet aizsargtērpu un ierobežojiet saules iedarbību, ja lietojat šo produktu apmēram nedēļu. Saderīgs ar jebkuriem kopšanas līdzekļiem, izņemot tos, kas satur peptīdus.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

9 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Jekaterina D. country flag 2022-10-13

Esmu šoka no rezultata! Tas ir top produkts mana ikdienlietošana! 5 vaigznites no manim :)

Māra country flag 2022-06-15

Šo šķīdumu jālieto pareizi, lai tas nebojātu ādu un dotu plānoto efektu. Varbūt noderētu precīzāka informācija vai saite uz ražotāja resursiem. Bet ļoti veiksmīga iepirkšanās pieredze - ātri un ērti, noteikti izmantošu vēl.

Megija country flag 2022-05-09

Ļoti labs toneris! Jau pēc dažām dienām sejas ādas stāvoklis manāmi uzlabojās, āda palika mīkstāka. Noteikti iesaku!

Viktorija country flag 2022-03-11

Lielisks līdzeklis. Āda maiga paliek. Efekts super.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

The Ordinary Glikolio skābe 7% tonizējošais šķīdums

The Ordinary Glikolio skābe 7% tonizējošais šķīdums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.