The Ordinary komplekts sejas kopšanai (50 ml. attīrošā eļļa + 30 ml. 2% hialuronskābe + B5 + 30 ml. sejas krēms + HA)

The Ordinary komplekts sejas kopšanai (50 ml. attīrošā eļļa + 30 ml. 2% hialuronskābe + B5 + 30 ml. sejas krēms + HA) Skatīt lielāku

The Ordinary komplekts sejas kopšanai (50 ml. attīrošā eļļa + 30 ml. 2% hialuronskābe + B5 + 30 ml. sejas krēms + HA)

Produkta ID: 52077
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 52077
Komentāri: 1

29,99 €

Produkta ID: 52077
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 52077
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, noņem kosmētiku, noņem atmirušās ādas šūnas, nogludina, izlīdzinošs, stimulē šūnu atjaunošanos, mīkstināšanai, nodrošina elastību, mīkstinošs
Produkta tips Attīroša eļļa, Serums, Krēms, Sejas krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar skvalānu, Bez alkohola, Nav pievienota eļļa, nesatur Glutēnu, Ar Hialuronskābi, Ar Vitamīniem, Ar Aminoskābi, Ar urīnvielu, Ar Keramīdiem, Ar Glicerīnu, Piemērots vegāniem, Nav testēts uz dzīvniekiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

The Ordinary Squalane Cleanser Facial Cleansing Oil sejas tīrīšanas eļļa ar skvalānu ir maiga, mitrinoša sejas tīrīšanas emulsija. Efektīvi noņem kosmētiku un citus netīrumus, padarot ādu gludu un mitrinātu. Produkta formula satur skvalānu un lipofīlos saharozes esterus, kas ir maigi pret ādu. Bez spirta, eļļām, silikona un glutēna.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 mitrinošs serums sejai - intensīvi mitrinošs serums, pateicoties 2% koncentrācijai zemas, vidējas un augstas molekulmasas hialuronskābes kombinācijai, ir bez eļļas formulas. Turklāt tas ir bagātināts ar B5 vitamīnu, kas veicina ādas atjaunošanos. Serums ārstē brūces un nelielus ādas bojājumus, tostarp rētu ārstēšanu. Piešķir ādai maigumu un elastību.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms - dabīgu mitrinošu faktoru krēms ar hialuronskābi visiem ādas tipiem, īpaši noderīgs sausai, dehidrētai un jutīgai ādai. Produkts atjauno pareizu hidratācijas līmeni epidermas dziļākajos slāņos un padara to elastīgu, un mīkstu. Dabiskā hidratācija ir vielu komplekss, kas sastāv no vairākām aminoskābēm, taukskābēm un triglicerīdiem. Tas satur arī urīnvielu, keramīdus, fosfolipīdus, glicerīnu, saharīdus, nātrija PCA, hialuronskābi un daudzus citus savienojumus, kas dabiski atrodami ādā.

Komplektā ietilpst:

1 x The Ordinary Squalane Cleanser sejas tīrīšanas eļļa ar skvalānu 50 ml.
1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 mitrinošs sejas serums 30 ml.
1 x The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms 30 ml.

Kā izmantot:

The Ordinary Squalane Cleanser sejas tīrīšanas eļļa ar skvalānu. Kā lietot: sadaliet produktu starp plaukstām. Saberziet starp plaukstām, lai tas sasildītos un pārvērstos eļļā. Labi iemasējiet uz sausas sejas un noskalojiet ar siltu ūdeni. Ja rodas kairinājums, pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar ārstu. Lietojiet tikai, kā norādīts uz neskartas ādas. Pirms lietošanas ieteicams veikt alerģijas testu. Sargāt no bērniem.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 mitrinošs sejas serums. Kā lietot: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz sejas no rīta un vakarā pirms krēma uzklāšanas.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms. Kā lietot: Uzklājiet pēc serumiem, lai nodrošinātu efektīvu virsmas mitrināšanu. Var lietot no rīta un/vai vakarā. Lietojiet tikai, kā norādīts uz neskartas ādas. Ja rodas kairinājums, pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar ārstu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Squalane Cleanser: Squalane, Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Sucrose Stearate, Ethyl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Laurate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Isoceteth-20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Malic Acid, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin. Hyaluronic Acid 2% + B5: Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Polyacrylate Crosspolymer-6, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Ethoxydiglycol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. Natural Moisturizing Factors + HA: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: The Ordinary Squalane Cleanser sejas tīrīšanas eļļa ar skvalānu. Kā lietot: sadaliet produktu starp plaukstām. Saberziet starp plaukstām, lai tas sasildītos un pārvērstos eļļā. Labi iemasējiet uz sausas sejas un noskalojiet ar siltu ūdeni. Ja rodas kairinājums, pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar ārstu. Lietojiet tikai, kā norādīts uz neskartas ādas. Pirms lietošanas ieteicams veikt alerģijas testu. Sargāt no bērniem. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 mitrinošs sejas serums. Kā lietot: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz sejas no rīta un vakarā pirms krēma uzklāšanas. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms. Kā lietot: Uzklājiet pēc serumiem, lai nodrošinātu efektīvu virsmas mitrināšanu. Var lietot no rīta un/vai vakarā. Lietojiet tikai, kā norādīts uz neskartas ādas. Ja rodas kairinājums, pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar ārstu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Serums
Sejas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Liene R. country flag 2024-03-27

Ordinary produkti lieliski piemēroti jutīgai ādai, patīkami lietot.
Sejas tīrāmais un krēms brīnišķīgi must haves, lieliski iet kopā arī ar citiem produktiem, kosmētiku.
Serums - lipīgas konsistences, bet ir ok. Nedomāju, ka īpaši nepieciešams, jo arī krēmā ir hilauronskābe, bet kā piedava komplektam ir super

Uzrakstīt atsauksmi

The Ordinary komplekts sejas kopšanai (50 ml. attīrošā eļļa + 30 ml. 2% hialuronskābe + B5 + 30 ml. sejas krēms + HA)

The Ordinary komplekts sejas kopšanai (50 ml. attīrošā eļļa + 30 ml. 2% hialuronskābe + B5 + 30 ml. sejas krēms + HA)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.