The Ordinary mandeļu skābe 10% + HR sejas pīlings

The Ordinary mandeļu skābe 10% + HR sejas pīlings Skatīt lielāku

The Ordinary mandeļu skābe 10% + HR sejas pīlings

Produkta ID: 48394
Prekės ID: 48394

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

14,99 €

Produkta ID: 48394
Prekės ID: 48394

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija 10 %
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Attīrošs līdzeklis, nogludina, izgaismojošs līdzeklis, mitrināšanai, pret grumbām, attīra poras, samazina poras, tekstūras uzlabošanai, nodrošina elastību, izlīdzina ādas toni, pret pumpām, pret grumbām
Produkta tips Pīlinga līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar vērtīgām skābēm
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA ir paredzēta maigai kopšanai visiem sejas ādas tipiem, pat jutīgiem. Produkta sastāvā ir mandeļu skābe, kurai ir maigs efekts. Šī aktīvā viela iekļūst epidermas dziļajos slāņos, atslābina, izlīdzina ādas toni, atjauno un stimulē šūnu atjaunošanās mehānismu.

Produktam piemīt antibakteriālas īpašības, kas samazina sebuma sekrēcijas intensitāti. Tas efektīvi cīnās ar pūtītēm, dziedē iekaisumu un mazina apsārtumu. Mandelic Acid 10% + HA sastāvs neietver silikonus, minerāleļļas, alkoholu un lipekli. Pīlings no zīmola The Ordinary dziļi attīra un savelk poras, kā arī noņem atmirušās ādas šūnas. Ar to jūsu āda atradīs svaigumu, veselīgu krāsu un koptu izskatu!

Kontrindikācijas: šo līdzekli nedrīkst lietot uz bojātas ādas. Papildu aizsardzību pret sauli un citus brīdinājumus skatiet instrukcijās.

Lietošana: 

Uzklājiet vienu reizi dienā, vēlams vakarā. Lai samazinātu intensitāti, pirms lietošanas to var atšķaidīt ar citiem līdzekļiem, līdz attīstās ādas tolerance. Šis produkts satur alfa hidroksi skābi (AHR), kas var palielināt ādas jutību pret sauli un jo īpaši saules apdegumu iespējamību. Izmantojot šo produktu un nedēļu pēc tam, izvēlieties sauļošanās līdzekli un ierobežojiet saules iedarbību.

Nelietot kopā ar EUK 134, peptīdiem un citām stiprām skābēm.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Propanediol, Aqua (Water), Mandelic Acid, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana:  Uzklājiet vienu reizi dienā, vēlams vakarā. Lai samazinātu intensitāti, pirms lietošanas to var atšķaidīt ar citiem līdzekļiem, līdz attīstās ādas tolerance. Šis produkts satur alfa hidroksi skābi (AHR), kas var palielināt ādas jutību pret sauli un jo īpaši saules apdegumu iespējamību. Izmantojot šo produktu un nedēļu pēc tam, izvēlieties sauļošanās līdzekli un ierobežojiet saules iedarbību. Nelietot kopā ar EUK 134, peptīdiem un citām stiprām skābēm.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Uzrakstīt atsauksmi

The Ordinary mandeļu skābe 10% + HR sejas pīlings

The Ordinary mandeļu skābe 10% + HR sejas pīlings

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.