The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms Skatīt lielāku

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms

Produkta ID: 52070
 4.8/5
Komentāri: 18
Prekės ID: 52070
Komentāri: 18

8,99 €

Produkta ID: 52070
 4.8/5
Komentāri: 18
Prekės ID: 52070
Komentāri: 18

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml., 100 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, ilgtermiņa ietekme, novērš sausuma sajūtu, kopj, atjaunojošs, atjauno vitalitāti, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsargā, atsvaidzina, nodrošina elastību, nogludina, izlīdzinošs, naktij, nepadara smagnējus, dienai, uztur ādu veselīgu, stimulē kolagēna izstrādi, mīkstināšanai
Produkta tips Krēms, Sejas krēms, Mitrinātājs, Mitrinātājs
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar vērtīgām skābēm, Ar Hialuronskābi, Ar Arginīnu, Ar glikozi, Ar Glicerīnu, Ar glicerīnu, Ar glicīnu, Ar lecitīnu, Ar lecitīnu , Ar Aminoskābi, Ar Alantoīnu, Ar trehalozi, Ar nātrija laktātu, Ar urīnvielu, Ar urīnvielu, Ar urīnvielu, Ar Keramīdiem, Bez alkohola, Nav pievienota eļļa, Bez Silikona, nesatur Glutēnu, Nav testēts uz dzīvniekiem, Piemērots vegāniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošais sejas krēms palīdz novērst ādas sausumu un ar to saistīto diskomfortu.

Produkts ir papildināts ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, kas stiprina dabisko mitruma faktoru (NDF) un uzlabo ādas aizsargfunkcijas. Dabiskie mitrinošie faktori (NDF) - ir vielas, kas saglabā un noblīvē mitrumu ādā, palīdzot novērst sausumu un kairinājumu. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA krēms ir ārkārtīgi bagāts ar šīm sastāvdaļām, kas dabiski atrodamas ādā.

11 dažādu aminoskābju un vairāku veidu taukskābju komplekss palīdz uzturēt optimālu mitruma līdzsvaru. Šīs vielas stimulē kolagēna ražošanu, mitrina ādu un pasargā to no bojājumiem. Glicerīns, urīnviela, hialuronskābe un citi komponenti arī mitrina ādu, padarot to maigu un gludu. Sastāvā esošajiem triglicerīdiem piemīt antioksidanta īpašības. The Ordinary krēms, kas papildināts ar keramīdiem un fosfolipīdiem, veido neredzamu aizsargkārtu un pasargā ādu no izžūšanas.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA krēms palīdz nodrošināt optimālu ādas mitrināšanu un kopšanu. Taču produkts ne tikai nodrošina ātru mitrinošu efektu katrā lietošanas reizē, bet arī efektīvi nostiprina epidermas aizsargfunkcijas. Līdz ar to sejas āda kļūst noturīgāka pret ārējās vides ietekmi un brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem.

Produkts ir paredzēts rūpīgai, efektīvai un ilgstošai ādas mitrināšanai. Rezultātā The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA sejas krēms ļauj jums katru dienu baudīt gludu, veselīga izskata un dzīvīgu ādu.

Produkts ar patīkamu, krēmīgu tekstūru viegli iesūcas un neatstāj taukainu plēvīti uz ādas virsmas. Rezultātā produkts nodrošina pilnīgu komfortu, mitrina un atdzīvina ādu. The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA krēma drošais sastāvs palīdz novērst kairinājumu un citas nepatīkamas sajūtas.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no sejas centra uz sāniem. Lietojiet pēc seruma, ja nepieciešama efektīvāka mitrināšana. Produktu var lietot no rīta un/vai vakarā.

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no sejas centra uz sāniem. Lietojiet pēc seruma, ja nepieciešama efektīvāka mitrināšana. Produktu var lietot no rīta un/vai vakarā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Mitrinātājs
Mitrinātājs

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

18 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Anna P. country flag 2024-03-12

labi mitrina , iesaku

Diana country flag 2024-03-06

Заказала второй раз! Хорошо увлажняет кожу , советую

Diana K. country flag 2024-01-03

Крем хороший для сухой кожи! Я довольна, буду покупать еще

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Светлана С. country flag 2022-04-13

Увлажняет,супер!Рекомендую!

  • 5 no 5 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA mitrinošs sejas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.