Uriage Tolederm barojošs krēms

Uriage Tolederm barojošs krēms Skatīt lielāku

Uriage Tolederm barojošs krēms

Produkta ID: 51831
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 51831
Komentāri: 1

11,99 €

Produkta ID: 51831
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 51831
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 40 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Nomierinošs līdzeklis, mitrināšanai, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, novērš sausuma sajūtu, uztur ādas mitruma līdzsvaru, barošanai, ārstniecisks, ārstniecisks līdzeklis, atjaunošanai/barošanai, samazina jutīgumu, mīkstinošs, mīkstināšanai, samazina apsārtumu, veicina sadzīšanu, neaizsprosto poras
Produkta tips Sejas krēms
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai, Sakairinātai ādai, Ļoti sausai ādai, Problemātiskai ādai, Apsārtušai ādai, Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Glicerīnu, Ar termisko ūdeni, Ar skvalānu, Ar Polimēriem, Bez Alergēniem, Bez aromātvielām

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Visi jutīgas ādas īpašnieki, kuri vēlas uz visiem laikiem atbrīvoties no sausuma, raupjuma un kairinājuma, aizmirst par apsārtumu un sasprindzinājumu – Jums jāizmēģina Uriage Tolederm! Mitrinošs un nomierinošs krēms no Uriage ir radīts tieši jums. Šis līdzeklis sniegs ādai atvieglojumu, novērsīs kairinājumu un paaugstinās tās jutīguma slieksni, novēršot nepatīkamu sajūtu parādīšanos nākotnē.

Maigais krēms nomierina un patīkami atsvaidzina ādu, piesātinot to ar mitrumu. Krēms atgriezīs komforta sajūtu, padarīs ādu maigu un samtainu, bagātināts ar Uriage termālo ūdeni. Tas pasargās no nevēlama iekaisuma un kairinājuma, atbrīvos no raupjuma un sausuma, āda kļūs gluda, elastīga un kopta.

Ar Uriage mitrinošo un nomierinošo krēmu jūs vairs netraucēs ādas kairinājums vai sausums. Āda būs kopta, samtaina un pilnīgi veselīga.

Lietošana: uzklāt no rīta un vakarā uz rūpīgi attīrītas sejas un kakla ādas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Uriage Thermal Spring Water, Cetearyl Isononanoate, Squalane, Glycerin, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Tromethamine, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Benzoic Acid, Isohexadecane, Disodium EDTA, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Hydrolyzed Algin.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt no rīta un vakarā uz rūpīgi attīrītas sejas un kakla ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Sejas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Kaja country flag 2023-12-05

Preci saņēmu, esmu apmierināta ar ātru darbību. Esmu pateicīga

Uzrakstīt atsauksmi

Uriage Tolederm barojošs krēms

Uriage Tolederm barojošs krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.