Ziaja Coconut Body Butter ķermeņa sviests

Ziaja Coconut Body Butter ķermeņa sviests Skatīt lielāku

Ziaja Coconut Body Butter ķermeņa sviests

Produkta ID: 48355
Prekės ID: 48355

5,99 €

Produkta ID: 48355
Prekės ID: 48355

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atsvaidzina, nodrošina elastību, mīkstinošs, mīkstināšanai, aizsargā, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu, novērš sausuma sajūtu, barošanai, atjaunošanai/barošanai, kopj, samazina ādas lobīšanos, pret blaugznām
Produkta tips Ķermeņa sviests, Sviests
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar omega taukskābēm, Piemērots vegāniem, Ar Vitamīniem, Ar Pantenolu, Ar rapšu eļļu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Coconut Body Butter  kokosriekstu ķermeņa sviests papildina lipīdu deficītu un atjauno ādas aizsargbarjeru. Tas acīmredzami palielina epidermas elastību un maigumu. Padara ādu elastīgu un mīkstu. Ķermeņa sviests ir bagāts ar Omega 3 un Omega 6 skābēm un E vitamīnu, pantenolu un rapšu eļļu. Piemērots vegāniem.

Kokosriekstu sviests ir lieliski piemērots ādas mitrināšanai un aizsardzībai. Tas veicina ādas elastību un cīnās ar brīvo radikāļu bojājumiem, lai palīdzētu saglabāt jauneklīgāku sejas ādu. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem, bet ir īpaši patiks sausas, pārslveida ādas īpašniekiem, arī cilvēkiem ar ekzēmu, dermatītu un psoriāzi.

Kokosriekstu sviests ir arī bagāts ar būtiskām olbaltumvielām, kas palīdz veicināt matu un galvas ādas veselību. Tas palīdz barot, atjaunot un uzlabot blāvus, bojātus matus un var būt noderīgs blaugznām, iemasējot galvas ādā.

Lietošana: Vienmērīgi sadaliet ķermeņa sviestu uz ādas, iemasējiet ar apļveida kustībām un gaidiet, līdz produkts uzsūcas. Produktu vislabāk lietot vakarā pēc dušas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Coumarin.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Vienmērīgi sadaliet ķermeņa sviestu uz ādas, iemasējiet ar apļveida kustībām un gaidiet, līdz produkts uzsūcas. Produktu vislabāk lietot vakarā pēc dušas. 

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Sviests
Ķermeņa sviests

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Coconut Body Butter ķermeņa sviests

Ziaja Coconut Body Butter ķermeņa sviests

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.