Ziaja GdanSkin Collagen nakts krēms pret grumbām

Ziaja GdanSkin Collagen nakts krēms pret grumbām Skatīt lielāku

Ziaja GdanSkin Collagen nakts krēms pret grumbām

Produkta ID: 44052
 4.8/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 44052
Komentāri: 11

4,99 €

Produkta ID: 44052
 4.8/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 44052
Komentāri: 11

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret grumbām, stimulē šūnu atjaunošanos, nodrošina elastību, padara ādu tvirtāku, mitrināšanai, aizsargā, mīkstinošs, atjauno vitalitāti, apkaro novecošanās pazīmes, barošanai, nomierinošs līdzeklis, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu
Produkta tips Krēms, Sejas krēms, Nakts krēms
Ādas stāvoklis/tips Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Kolagēnu, Ar Hialuronskābi, Ar Cinku, Ar magniju, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Pantenolu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja GdanSkin Collagen nakts pretgrumbu sejas krēms stimulē šūnu atjaunošanās procesus, piešķir ādai elastību, tvirtumu, intensīvi to mitrina.

Pēc produkta lietošanas āda tiek mitrināta vairākos veidos: intensīvi mitrina epidermu un izveido lipīdu ādas barjeru, kas aizsargā ādu no dehidratācijas, un sejas krēma sastāvdaļas bagātina ādu ar dabīgiem mitrinošiem elementiem. Tas nodrošina ilgstošu mitruma līdzsvaru, padarot ādu maigu un elastīgu. Regulāri lietojot nakts krēmu, jūsu seja kļūst veselīga un dinamiska, ievērojami samazinoties grumbām.

Produktā esošais šķīstošais kolagēns un hialuronskābe palēnina novecošanās procesu, palīdz cīnīties ar grumbām, kā arī kopā ar cinku, magniju un citiem mikroelementiem nodrošina ādas mitrināšanu un barošanu. Zemeņu, parasto šantru un citu augu ekstrakti mitrina, tonizē, nomierina ādu, darbojas kā antioksidanti.

Lai iegūtu labākos rezultātus, nakts krēmu ieteicams kombinēt ar Ziaja GdanSkin Booster Anti-Age mitrinošu sejas serumu un citiem Ziaja GdanSkin sērijas produktiem.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu produktu uz tīras sejas un kakla, pirms došanās gulēt,  virzoties no sejas centra uz sāniem.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Triethylhexanoin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Canola Oil, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Bacopa Monnieri Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Soluble Collagen, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Propylene Glycol, Marrubium Vulgare Extract, Sodium Hyaluronate, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu produktu uz tīras sejas un kakla, pirms došanās gulēt,  virzoties no sejas centra uz sāniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Nakts krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

11 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Liubov country flag 2023-04-27

Отличный крем! Кожа мягкая, бархатистая, более упругая... Нет аллергии!!!

Inita N. country flag 2022-11-25

Man ļoti patīk Ziaja produkti. Daudz labāki par daudziem dārgajiem zīmoliem. Šis krēms nepiesārņo poras, maiga tekstūra, patīkama smarža, mazina iekaisumu!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Inese country flag 2022-06-16

Krēms ļoti patika, iesaku, ātra piegāde, otrajā dienā saņēmu.

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
TIJA country flag 2021-09-25

Ļoti patīk dotā Polijas zīmola kosmētika. Lieliska kvalitāte par adekvātu cenu. Ieteica māsa, kas pati dzīvo Polijā un sūtīja šī zīmola produktus dāvanā. Tagad pieejams arī Latvijā. Paldies!

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja GdanSkin Collagen nakts krēms pret grumbām

Ziaja GdanSkin Collagen nakts krēms pret grumbām

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.