Ziaja GdanSkin komplekts (SPF15 sejas 50 ml + losjons 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml)

Ziaja GdanSkin komplekts (SPF15 sejas 50 ml + losjons 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml) Skatīt lielāku

Ziaja GdanSkin komplekts (SPF15 sejas 50 ml + losjons 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml)

Produkta ID: 51983
Prekės ID: 51983

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

12,49 €

Produkta ID: 51983
Prekės ID: 51983

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Izgaismojošs līdzeklis, ar aizsargājošu spf filtru, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, attīra, mīkstinošs, mīkstināšanai, personīgai higiēnai, tīrīšanai, tonē, atsvaidzina, apkaro novecošanās pazīmes, barošanai, stimulē šūnu atjaunošanos, atjaunošanai/barošanai, nogludina, izlīdzinošs, aizsargā, aizsardzībai pret sauli, aizsardzībai pret sauli/karstumu, novērš sausuma sajūtu, nomierinošs līdzeklis, attīrošs līdzeklis, samazina jutīgumu, samazina apsārtumu, noņem atmirušās ādas šūnas
Produkta tips Sejas krēms, Ķermeņa losjons, Losjons, Krēms, Gēls , Dušas želeja, Izsmidzināms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai, Visam ķermenim
Īpašības Piemērots vegāniem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar SPF filtru, Ar Kolagēnu, Ar magniju, Ar Cinku, Ar varu, Ar Glicerīnu, Ar Šī sviestu, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar valriekstu čaumalām
SPF aizsardzības līmenis SPF15

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Gdaņska ir piejūras pilsēta, unikāla un iedvesmojoša. Apvienojot tradīcijas un mūsdienīgumu, daba un zinātne ir radījuši GdanSkin līniju, kas apvieno kopšanu, svaigumu un eleganci. Sākotnējais aromāts ir iedvesmots no dabiskās dabas un akmeņainās veģetācijas. Šīs līnijas komplekts sastāv no:

Ziaja GdanSkin Radiance dienas krēmam ar SPF15 ir raksturīga intensīva ādas mitrināšana, piešķirot tai tvirtumu un elastību, padarot seju svaigu un dzīvīgu. Produkts ir papildināts ar aktīviem komponentiem, kas pozitīvi ietekmē ādas stāvokli: kolagēns nodrošina ādas mitrināšanu, elastību, palēnina novecošanās procesus, mikroelementi (magnijs, cinks, varš, dzelzs) mitrina un baro ādu, dabīgiem augu ekstraktiem piemīt nomierinošas, mitrinošas īpašības, uzlabo sausu ādu un darbojas kā antioksidanti. Dziļi mitrinošais un izgaismojošais līdzeklis atjauno ādas dabisko mirdzumu un ļauj katru dienu baudīt atdzīvinātu, maigu, jaunāka izskata ādu. Labākam rezultātam sejas krēmu ieteicams lietot kopā ar Ziaja GdanSkin sērijas serumu.

Ziaja GdanSkin mitrinošam un mirdzošam ķermeņa losjonam piemīt izcils mitrinošs spēks, piešķir ādai elastību, maigumu un dzīvīgu mirdzumu. Produkta sastāvdaļas ir atlasītas tā, lai nodrošinātu visaptverošu mitruma līdzsvaru: intensīvi mitrina ādu, veido aizsargājošu lipīdu barjeru un nodrošina epidermu ar mitrinošiem elementiem. Rezultātā āda kļūst maiga, elastīga un gluda, nav diskomforta, stiepšanās vai kairinājuma. Satur glicerīnu, šī sviestu un šķīstošo kolagēnu atdzīvina dehidrētu ķermeņa ādu, piešķir tai tvirtumu, magnijs, cinks un citi mikroelementi nodrošina epidermas mitrināšanu un barošanu. Dabiskie augu ekstrakti nomierina un tonizē ādu, savukārt pigmenti piešķir ādai veselīgu mirdzumu un akcentē dabisko iedegumu.

Ziaja GdanSkin dušas želeja ar glicerīnu maigi attīra, noloba un atsvaidzina ādu, saglabā dabisko mitruma līdzsvaru. Produkts ir bagātināts ar zemeņu ekstraktiem, kas mitrina ādu, samazina tās jutīgumu un apsārtumu, piemīt antiseptiska iedarbība. Dušas želeja satur glicerīnu, kas piešķir ādai maigumu un elastību, kā arī cinku, magniju, dzelzi un citus mikroelementus, kas mitrina un baro ādas šūnas. Pateicoties sīkajām riekstu čaumalas daļiņām un tajā esošajām minerālvielām, produkts ne tikai attīra, bet arī darbojas kā maigs skrubis, noņemot atmirušo ādas slāni un stimulējot jaunu šūnu veidošanos.

Ziaja GdanSkin mitrinošs sejas un ķermeņa sprejs sausai ādai mitrina, tonizē, atdzīvina un nomierina sausu ādu. Zemeņu ekstrakti padara ādu manāmi mitrinātu un maigu, bet mikroelementi (cinks, magnijs, dzelzs, varš u.c.) baro un uztur pareizo epidermas mitruma daudzumu. Ķermeņa sprejs ir viegls, atsvaidzinošs mitrinātājs, kas palīdz uzturēt ādas dabisko pH līmeni, lieliski piemērots lietošanai karstās vasaras dienās, baudot sauli vai pēc sauļošanās, kā arī ceļojot un sportojot. Produkta aromāts ir iedvesmots no piekrastes dabiskās dabas un akmeņainās piekrastes augiem, tāpēc tas atstāj uz ādas maigu un atsvaidzinošu smaržu.

Lietošana: Vienmērīgi uzklājiet ķermeņa losjonu uz ādas, ar apļveida kustībām, iemasējiet un gaidiet, līdz produkts iesūcas. Vislabāk līdzekli lietot vakarā pēc dušas, ja āda ir ļoti sausa, lietot 2 reizes dienā. Uzklājiet sejas krēmu uz tīras sejas un kakla ādas, virzoties no sejas centra uz sāniem. Uzklājiet nelielu daudzumu dušas želejas uz mitras ādas ar sūkli vai plaukstu un rūpīgi noskalojiet. Izsmidziniet ķermeņa miglu pēc vannas / dušas uz visa ķermeņa vai sejas pēc vajadzības. Izvairieties no acu zonas.

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu iepakojums un piederumi (dušas želejas, losjoni utt.) tiek pastāvīgi atjaunināti un var atšķirties no attēlā redzamā.

Veido kremas: Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethylhexanoin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Octocrylene, Bacopa Monniera Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Potassium Cetyl Phosphate, Soluble Collagen, Panthenol, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Propylene Glycol, Marrubium Vulgare Extract, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tin Oxide, Disodium EDTA, Mica, CI 77491 (Iron Oxides), Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide. Kūno losjonas: Aqua (Water), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Isohexadecane, Propylene Glycol, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Bacopa Monnieri Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Marrubium Vulgare Extract, Soluble Collagen, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891 (Titanium Dioxide), Tin Oxide, Mica, CI 77491 (Iron Oxides), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Citric Acid. Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Laureth-4, Parfum (Fragrance), Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Propylene Glycol, Marrubium Vulgare Extract, Soluble Collagen, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), Sodium Benzoate, Hydroxycitronellal, Citric Acid. Dulksna: Aqua (Water), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Marrubium Vulgare Extract, Helichrysum Stoechas Flower Extract, Sodium Benzoate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Citric Acid.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Vienmērīgi uzklājiet ķermeņa losjonu uz ādas, ar apļveida kustībām, iemasējiet un gaidiet, līdz produkts iesūcas. Vislabāk līdzekli lietot vakarā pēc dušas, ja āda ir ļoti sausa, lietot 2 reizes dienā. Uzklājiet sejas krēmu uz tīras sejas un kakla ādas, virzoties no sejas centra uz sāniem. Uzklājiet nelielu daudzumu dušas želejas uz mitras ādas ar sūkli vai plaukstu un rūpīgi noskalojiet. Izsmidziniet ķermeņa miglu pēc vannas / dušas uz visa ķermeņa vai sejas pēc vajadzības. Izvairieties no acu zonas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Losjons
Dušas želeja
Sejas krēms
Izsmidzināms
Ķermeņa losjons

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja GdanSkin komplekts (SPF15 sejas 50 ml + losjons 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml)

Ziaja GdanSkin komplekts (SPF15 sejas 50 ml + losjons 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.