Ziaja Marshmallow komplekts (skrubis 300 ml + roku ziepes 250 ml + dušas želeja 260 ml + roku krēms 50 ml)

Ziaja Marshmallow komplekts (skrubis 300 ml + roku ziepes 250 ml + dušas želeja 260 ml + roku krēms 50 ml) Skatīt lielāku

Ziaja Marshmallow komplekts (skrubis 300 ml + roku ziepes 250 ml + dušas želeja 260 ml + roku krēms 50 ml)

Produkta ID: 52015
Prekės ID: 52015

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

15,79 €

Produkta ID: 52015
Prekės ID: 52015

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mīkstinošs, nogludina, izlīdzinošs, atjaunošanai/barošanai, aizsargā, mīkstināšanai, novērš sausuma sajūtu, nomierinošs līdzeklis, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, tīrīšanai, personīgai higiēnai, attīrošs līdzeklis, barošanai, atslābina
Produkta tips Ķermeņa skrubis, Dušas putas, Putas, Tīrīšanas putas, Gēls , Roku krēms, Dušas želeja
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Rokām
Augšējās notis Zefīri
Īpašības Ar Pantenolu, Piemērots vegāniem, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar rapšu eļļu, Ar Glicerīnu, Ar Cukuru, Ar Šī sviestu, Ar Vērtīgām eļļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Marshmallow ir komplekts, kas pārsteidz ar savu neparasto formu, burvīgajām smaržām un intensīvajām krāsām. Šī ir lieliska dāvana sev vai kādam tuvam cilvēkam, un šajā komplektā ietilpst:

Ziaja Marshmallow Moisturizing Hand Cream intensīvi kopj roku ādu, mitrina, mīkstina un piešķir tai saldu aromātu. Produkts, kas papildināts ar dabīgām sastāvdaļām, pasargā rokas no izžūšanas, noņem raupjuma sajūtu un ļauj vēlreiz izbaudīt to maigumu. Rapšu eļļa satur nomierinošas, pretiekaisuma īpašības, aizsargā ādu no oksidatīvā stresa, intensīvi mitrina un mīkstina to, kā arī glicerīns nodrošina pareizu ādas mitrināšanu. Krēms piešķir rokām maigumu, gludumu un patīkamu, garšīgu zefīru aromātu.

Ziaja Marshmallow Sugar Body Scrub ar dabīgiem cukura kristāliem noņem atmirušās epidermas šūnas, piešķir ādai maigumu, gludumu un smaržo. Sastāvs ir bagātināts ar šī sviestu un palmu eļļu, kam piemīt reģenerējošas īpašības, intensīvi mitrina un mīkstina ādu. Pateicoties aktīvajām produkta sastāvdaļām, āda kļūst maiga un zīdaina, tai ir patīkami pieskarties, un saldenā zefīra smarža apbur un pavada ne tikai procedūras laikā, bet arī pēc tās.

Ziaja Marshmallow dušas želeja maigi attīra ķermeņa ādu un piešķir tai saldu aromātu. Tīrīšanas līdzeklis kļūst par maigām putām, kas palīdz kopt ķermeņa ādu, baro to un piešķir maigumu, savukārt garšīgo zefīru un zemeņu smarža padara par īštu aromātisku seansu ik reizi, kad ejat dušā vai vannā.

Ziaja Marshmallow zefīra burbuļputas ķermenim un rokām - maigas putas ar ikonisku zefīra smaržu. Maigi attīra ādu ar zemeņu burbuļiem. Aromātisks seanss, pēc kura jūsu āda brīnišķīgi smaržo. Un tajā esošais pantenols mitrina, mīkstina un atjauno ādu.

Lietošana:

Uzklājiet nelielu daudzumu skrubja uz mitras sejas un iemasējiet ar apļveida kustībām. Pēc 5 līdz 10 minūtēm rūpīgi noskalojiet ādu ar siltu ūdeni. Lietojiet 1-2 reizes nedēļā.

Ar sūkli vai plaukstu uzklājiet nelielu daudzumu dušas želejas uz mitras ādas un rūpīgi nomazgājiet.

Uzklājiet mazgāšanas putas uz rokām, pēc tam maigi iemasējiet ādu un rūpīgi nomazgājiet.

Uzklājiet nelielu daudzumu roku krēma uz tīras, sausas roku ādas. Viegli iemasējiet ādā un nagos.

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu iepakojums, kā arī piederumi (dušas želejas, losjoni utt.) tiek pastāvīgi atjaunināti un var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Rankų kremas: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Canola Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Xanthan Gum, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 16035 (FD&C Red No. 40), Parfum (Fragrance). Kūno šveitiklis: Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Cera Alba (Beeswax), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 16035 (Red 40 Lake), CI 15985 (Yellow 6 Lake), Lecithin, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, CI 16035 (FD&C Red No. 40). Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33). Putos: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu skrubja uz mitras sejas un iemasējiet ar apļveida kustībām. Pēc 5 līdz 10 minūtēm rūpīgi noskalojiet ādu ar siltu ūdeni. Lietojiet 1-2 reizes nedēļā. Ar sūkli vai plaukstu uzklājiet nelielu daudzumu dušas želejas uz mitras ādas un rūpīgi nomazgājiet. Uzklājiet mazgāšanas putas uz rokām, pēc tam maigi iemasējiet ādu un rūpīgi nomazgājiet. Uzklājiet nelielu daudzumu roku krēma uz tīras, sausas roku ādas. Viegli iemasējiet ādā un nagos.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Dušas želeja
Roku krēms
Ķermeņa skrubis

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Marshmallow komplekts (skrubis 300 ml + roku ziepes 250 ml + dušas želeja 260 ml + roku krēms 50 ml)

Ziaja Marshmallow komplekts (skrubis 300 ml + roku ziepes 250 ml + dušas želeja 260 ml + roku krēms 50 ml)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.