Ziaja Olive viegls mitrinošs un atjaunojošs sejas krēms

Ziaja Olive viegls mitrinošs un atjaunojošs sejas krēms Skatīt lielāku

Ziaja Olive viegls mitrinošs un atjaunojošs sejas krēms

Produkta ID: 44527
Prekės ID: 44527

2,99 €

Produkta ID: 44527
Prekės ID: 44527

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Aizsardzībai pret sauli, mitrināšanai, atjaunošanai/barošanai, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, nogludina, atsvaidzina, nodrošina elastību, aizsargā, apkaro novecošanās pazīmes, nomierinošs līdzeklis, barošanai, stimulē šūnu atjaunošanos, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, uztur ādu veselīgu, kopj
Produkta tips Sejas krēms, Krēms
Ādas stāvoklis/tips Ļoti sausai ādai, Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai, Normālai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar antioksidantiem, Ar Šī sviestu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Piemērots vegāniem, Ar olīvu eļļu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Olive viegls mitrinošs un atjaunojošs sejas krēms, kas pasargā sejas ādu no ārejās vides faktoru radītās negatīvās ietekmes un intensīvi mitrina, padarot ādu gludu un veselīgu. 

Produkts satur olīveļļu, kas mitrina, piešķir ādai elastību, pasargā to no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes un atjauno optimālo ādas stāvokli. Sejas krēms ir bagātināts arī ar šī sviestu, kas darbojas kā dabisks antioksidants, aizsargā pret kaitīgiem UV stariem un aptur ādas novecošanās procesus. Produkta aktīvās sastāvdaļas nodrošina intensīvu ādas kopšanu pat tad, ja ir nelabvēlīgi vides faktori: piesārņots gaiss, cigarešu dūmi, tiešie saules stari.

Īpaši vieglā krēma formula nomierina, tonizē un baro ādu, veicina epidermas atjaunošanās procesus, padarot to ideāli piemērotu sausas un normālas ādas kopšanai ikdienā. Ja āda ir ārkārtīgi sausa, ieteicams produktu uzklāt pirms citu dekoratīvās kosmētikas līdzekļu lietošanas.

Piemērots vegāniem.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu krēma uz attīrītas sejas un kakla ādas, maigi iemasējiet.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Isohexadecane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceresin, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propylene Glycol, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Amyl Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citric Acid.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu krēma uz attīrītas sejas un kakla ādas, maigi iemasējiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Olive viegls mitrinošs un atjaunojošs sejas krēms

Ziaja Olive viegls mitrinošs un atjaunojošs sejas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.