Ziaja pretgrumbu acu krēms ar pētersīļiem

Ziaja pretgrumbu acu krēms ar pētersīļiem Skatīt lielāku

Ziaja pretgrumbu acu krēms ar pētersīļiem

Produkta ID: 44408
 4.8/5
Komentāri: 27
Prekės ID: 44408
Komentāri: 27

2,99 €

Produkta ID: 44408
 4.8/5
Komentāri: 27
Prekės ID: 44408
Komentāri: 27

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 15 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret grumbām, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, nodrošina elastību, mīkstinošs, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, padara ādu tvirtāku, atjaunošanai/barošanai, nomierinošs līdzeklis, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, uzlabo asinsriti, stimulē šūnu atjaunošanos, apkaro novecošanās pazīmes, atjaunojošs, atjauno vitalitāti, samazina jutīgumu, samazina noguruma pazīmes, uztur ādu veselīgu, attīra
Produkta tips Krēms ādai ap acīm, Krēms, Pretgrumbu krēms
Ādas stāvoklis/tips Nobriedušai ādai, Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Zem acīm, Acu ādai
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Vitamīniem, Ar B5 vitamīnu , Ar Pantenolu, Par A vitamīnu, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Piemērots cilvēkiem ar kontaktlēcām, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām, Piemērots vegāniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Eye Cream acu krēms ar pētersīļiem intensīvi mitrina, atdzīvina un savelk ādu.

Produkta formula, kas papildināta ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, ir izstrādāta, lai palīdzētu saglabāt ādas jaunību pēc iespējas ilgāk. Tā kā āda ap acīm ir plāna un viegli bojājama, šeit parasti tiek pamanītas pirmās krunciņas. Taču šis Ziaja krēms acīm un zemacu zonai palīdz izlīdzināt ādas virsmu, piešķirot tai tvirtumu un elastību.

Produkta sastāvs ir papildināts ar pētersīļu eļļu, kas intensīvi atjauno ādu, mazina iekaisumu un uzlabo asinsriti. Rezultātā, lietojot ar to papildinātu Ziaja acu krēmu, āda vieglāk uzsūc barības vielas, kļūst elastīga un dzīvības pilna. Vīnogu kauliņu ekstrakts un pantenols intensīvi mitrina, nomierina ādu un atjauno tās dabisko tvirtumu. Ziaja acu krēms ir papildināts arī ar A vitamīnu un citiem komponentiem, kas atjauno ādu un palēnina tās novecošanās procesus. Rezultātā, regulāri lietojot, āda kļūst gluda, skaidra un atdzīvināta.

Galvenās produkta īpašības:

  • ir reģenerējoša iedarbība;
  • nodrošina intensīvu mitrināšanu;
  • nostiprina ādas virsmu;
  • efektīvi samazina grumbas;
  • aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanas;
  • palīdz novērst ādas kairinājumu;
  • izlīdzina un mīkstina ādu.

Ziaja acu un zemacu krēms, kas bagātināts ar dabīgiem komponentiem, samazina smalkās krunciņas un novērš to veidošanos. Rezultātā āda ap acīm ir atdzīvināta, tvirta un pilna ar iekšējo mirdzumu.

Bez smaržvielām.

Piemērots cilvēkiem, kuri nēsā kontaktlēcas.

Piemērots vegāniem.

Lietošana: izdaliet nelielu krēma daudzumu ar glāstošām kustībām acu zonā, virzoties no acs ārējā kaktiņa uz iekšējo. Sāciet uzklāt augšējos plakstiņos no acs iekšējā kaktiņa. Vislabāk produktu lietot vakarā pirms gulētiešanas.

Aqua (Water), PPG-15 Stearyl Ether, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glycerin, Steareth-2, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Panthenol, Dimethicone, Propylene Glycol, Steareth-21, Tocopheryl Acetate, Petroselinum Crispum (Parsley) Leaf Oil, Retinyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Stearic Acid, Carbomer, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izdaliet nelielu krēma daudzumu ar glāstošām kustībām acu zonā, virzoties no acs ārējā kaktiņa uz iekšējo. Sāciet uzklāt augšējos plakstiņos no acs iekšējā kaktiņa. Vislabāk produktu lietot vakarā pirms gulētiešanas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Krēms ādai ap acīm
Pretgrumbu krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

27 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Inese V. country flag 2023-09-26

Хорошо впитывается.

Edgars N. country flag 2023-07-02

!!!!!!!!!!!!

Evita V. country flag 2023-03-16

Normāls, nekas īpašs.

Anita country flag 2022-04-26

Ļoti laba konsistence, viegli iesūcas ādā.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja pretgrumbu acu krēms ar pētersīļiem

Ziaja pretgrumbu acu krēms ar pētersīļiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.