Artdeco All In One skropstu tuša

Artdeco All In One skropstu tuša Skatīt lielāku

Artdeco All In One skropstu tuša

Produkta ID: 29631
 4.7/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 29631
Komentāri: 11

8,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 29631
 4.7/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 29631
Komentāri: 11

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Sniedz apjomu, apjomam, biezumam, palielinošs, izliekumam, garumam, mitrināšanai, barošanai, kopj, nodrošina elastību, ūdensnoturīga, ūdens neizturīgs, nepadara smagnējus, neatstāj pēdas , mirdzumam
Produkta tips Skropstu tuša
Krāsa Melna, Zila, Brūna
Ķermeņa zona Skropstām
Īpašības Ar karnaubas vasku, Ar Vasku, Ar Glicerīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Artdeco All In One apjomu piešķirošā skropstu tuša ļauj radīt blīvu un košu skropstu efektu.

Produkts palīdz katru dienu uzsvērt jūsu skropstu dabisko skaistumu. Tas ir produkts, kas piešķir skropstām aizraujošu garumu, apjomu un skaisti saritina tās. Rezultātā ar Artdeco All In One skropstu tušu jebkurš attēls izskatās krāšņi un piesaista apkārtējo uzmanību.

Produkts maigi pārklāj skropstas, lai piešķirtu tām izteiksmīgu formu. Tas palīdz radīt garu, kuplu un apjomīgu skropstu efektu. Un īpašā Artdeco All In One skropstu tušas birstīte ir radīta, apvienojot divu dažādu blīvuma veidu priekšrocības. Birstītes blīvākās vietas ir lieliski piemērotas skropstu atdalīšanai, savukārt retākās vietas pārklāj skropstas ar jūsu izvēlētu toni. Tāpēc birstīte viegli izķemmē un izceļ katru skropstu. Tādā veidā tiek radīts iespaids par vizuāli spilgtākām un lielākām acīm.

Artdeco All In One apjomu piešķiroša tuša ir arī papildināta ar komponentiem, kas efektīvi baro skropstas. Produkta sastāvā esošais karnaubas vasks nodrošina skropstu maigumu, spīdumu un elastību. Savukārt, glicerīns saglabā mitrumu skropstu iekšpusē un pasargā tās no izžūšanas. Rezultātā produkts rūpējas par skropstu veselīgu stāvokli katrā lietošanas reizē.

All In One Artdeco skropstu tuša piešķir skropstām lielāku apjomu no saknēm līdz galiem. Produkta īpašā formula nodrošina noturību un palīdz novērst izsmērēšanos . Tāpēc izveidotais attēls visu dienu izskatās nevainojams.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

Piemērots vegāniem.

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Mica, Tribehenin, Pvp, Vp/Hexadecene Copolymer, Glycerin, Peg/Ppg-17/18 Dimethicone, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Stearic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Polyether-1, Polyvinyl Alcohol, Silica, Phenoxyethanol, Cetearyl Isononanoate, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Hydrogenated Polyisobutene, Ethylparaben, Methylparaben, Tetrasodium Edta, Glyceryl Stearate, Propylparaben, Benzoic Acid, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Tin Oxide, Ci 77288 (Chromium Oxide Greens), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skropstu tuša

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

11 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Lidiia K. country flag 2024-03-21

Очень классная тушь, очень натуральная.

Любовь country flag 2024-03-12

Artdeco - одна из немногих фирм, кто ещё производит синюю тушь. Цена намного ниже, чем в сетевых магазинах. Сервис Save24.lv на высшем уровне.

Loreta L. country flag 2023-12-24

Viss labi!

Galina country flag 2021-06-03

Я очень довольна работой магазина, буквально через 2 дня после заказа получила посылку! Качественный товар, отзывчивый продавец, прекрасное обслуживание! Спасибо!

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Artdeco All In One skropstu tuša

Artdeco All In One skropstu tuša

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.