Artdeco Rich Treatment grima pamats

Artdeco Rich Treatment grima pamats Skatīt lielāku

Artdeco Rich Treatment grima pamats

Produkta ID: 31760
 4.8/5
Komentāri: 24
Prekės ID: 31760
Komentāri: 24

13,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 31760
 4.8/5
Komentāri: 24
Prekės ID: 31760
Komentāri: 24

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 20 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Izlīdzina ādas toni, piešķir toni, maskē ādas nepilnības, maskē tumšus lokus zem acīm, maskē apsārtumu, maskē palielinātas poras, maskē grumbas, maskē pigmentācijas plankumus, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atsvaidzina, mitrināšanai, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstinošs, vienmērīgi izplata krāsu, ūdensnoturīga, noturīga, nepadara smagnējus, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu, novērš sausuma sajūtu, mirdzumam
Produkta tips Grima bāze, Krēmīgs pūderis
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai, Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai, Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Glicerīnu, Ar skvalēnu , Ar skvalānu, Ar Cinku, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Hialuronskābi, Ar UV filtru, Nav pievienota eļļa, Bez minerāleļļas

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Artdeco Rich Treatment Foundation grima pamats efektīvi maskē dažādas nepilnības un rada zīdainas ādas efektu.

Produkts ar krēmīgu tekstūru ir papildināts ar pigmentiem, kas atjauno vienmērīgu sejas ādas krāsu un ļauj izbaudīt tās nevainojamo izskatu. Formula ar gaismu atstarojošām daļiņām piešķir ādai iekšēja mirdzuma efektu. Turklāt tas ļauj optiski noslēpt krunciņas, pigmenta plankumus un citas ādas nepilnības. Rezultātā Artdeco Rich Treatment Foundation izdaiļo ādu un atjauno tās veselīgu izskatu.

Produkts ir papildināts arī ar komponentiem, kas ļauj izbaudīt samtainu ādas maigumu un gludumu. Sastāvā esošais skvalēns ātri uzsūcas un efektīvi mitrina ādu. Rezultātā Artdeco Rich Treatment grima pamats atjauno ādas dabisko maigumu un gludumu. Savukārt, UV filtri aizsargā pret kaitīgo vides ietekmi un priekšlaicīgu ādas novecošanos.

Produkts ar spēcīgu maskēšanas efektu ir piemērots pat sausai vai jutīgai ādai. Tas ir vienmērīgi sadalīts pa ādas virsmu, bet nenoslogo to. Tāpēc viegls Artdeco Rich Treatment grima pamata slānis rada veselīgas un zīdaini gludas ādas iespaidu.

Produkts ar ūdensizturīgu formulu nodrošina izveidotā grima noturību. Dabīgā izskata toņi palīdz izvairīties no maskas efekta.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina spēcīgu maskēšanas efektu;
  • izlīdzina sejas krāsu;
  • ir ilgstoša formula;
  • piešķir ādai dabisku starojumu;
  • nenoberžas un nesaskrien grumbās;
  • patīkami klājas uz ādas;
  • ir ūdens izturīgs.

Artdeco Rich Treatment Foundation - ir grezns krēmīgs grima pamats, kas piešķir ādai gludu, veselīgu mirdzumu un samtainu izskatu.

Bez eļļas. Bez minerāleļļām.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Aqua (Water), Cyclomethicone, Talc, Glycerin, Squalane, Titanium Dioxide, Peg/Ppg-25/25 Dimethicone, Quaternium-18 Bentonite, Zinc Oxide, Magnesium Sulfate, Dimethicone, C12-14 Pareth-3, Sorbitan Sesquioleate, Methylparaben, Cetyl Ethylhexanoate, Methicone, Tocopherol, Butylparaben, Polyethylene, Butylene Glycol, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Alcohol, Gentiana Lutea Root Extract, Morus Bombycis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Lauroyl Lysine, Ovum (Egg Oil), Aluminum Hydroxide, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, [+/- (May Contain) Mica, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides)].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

24 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Rasa country flag 2024-04-03

Lieliska prece. Šī nav pirmā pirkuma reize.

Svetlana country flag 2024-01-13

Ļoti labs produkts

Siiri V. country flag 2023-07-25

Artdeco produkti ļoti labi, iesaku!

Rita J. country flag 2023-05-25

Lieliski. Es nevaru atrast neko labāku.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Artdeco Rich Treatment grima pamats

Artdeco Rich Treatment grima pamats

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.